Šta fali ekanu na P1 ?![]()
Zasto mi se P1 nije svideo...pa samo zbog velicine ekrana.Navikao sam na 2.8" i sad mi svako vracanje na manju dijagonalu strasno pada.
Najradije bih nosao neki PDA/Smarthphone od ~850gr,sa 512mb rama,1ghz proc-om i 4.5" ekranom :smoke:.
...uskoro ce i 1ghz+ procesori za mobilne da nam dodju![]()
Nokia e70. Mislim da je to pun pogodak. Imao sam pre e70 nokiju n73 i mogu reci da je ova kamera od 2mpixela bar duplo kvalitetnija i bolja nego ona od 3.2 mpixela na n73. Carl zeiss je nesto sto cu svakako izbegavati. Nema blic, ali iz licnog iskustva mogu da kazem da je telefon skoro neunistiv. Proday zna sta je sve jadnik preziveo i dalje je besprekoran. Qwerty tastatura je vrhunskog kvaliteta, kao i preklopni sistem. Baterija je 1150 mah. Ekran ima vecu rezoluciju od n95 352x416 piksela. Nudili su mi n95 nov u zamenu za moj polovan i nisam hteo da prihvatim zamenu. Jednostavno - telefon koji se ne menja!
Istina mogli su malo da porade na dizajnu.Zato je tu E61i...busines/shmekerski brickfone :d.
-Em sam se navikao na tastaturu,em na wide ekran(podseca me na komp)...tako da :type:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari