u jeb...jel stvarno Intel® moze da ide na >2V ... pretpostavljam da tako nesto ne moze na vazduhu ...
pretpostavljam da tako nesto ne moze na vazduhu ...
sta moze da se uradi sa 3L tecnog azota,cisto covek da ne poveruje :-devil-:![]()
nema za nas zime,verzirani smo sva cetvorica.Možeš recimo obadve ruke da zalediš - nedaj bože![]()
Lep odgovor slovencima !
Zasto niste koristili neki stariji Bios i neku Asus plocicu ?
Nemamo je trenutno, svi na DFI-u, cekamo 8500 a onda ti ne treba Asus, pa ne verujem ni da cemo je uzimati, jer ok bice bolji 1M, al to ce 8500 da pocepa, za 8500 ti ne treba Asus, pa ne vidim neku potrebu uzimati je. Probali smo jednu ako te zanima perf broj, bio je nesto sitno ispod 45k, 449xx
Jasno mi je da ne treba za 8500 tu nije ni bitno kad zbog 9.5 multija ti stari Bios ionako ne znaci nista ali za 8400 znaci mnogoNaravno ukoliko moze da istrpi i toliko ostre latencije kao DFI
mada znamo i ja i ti koliko je DFI'ov Bios brzi od Asus'ovog zato reci Stax'mu da se mnogo ne hvali na LowClock Win rezove
![]()
Opet vidim da krece prepiranje a rekao sam sebi da necu to vise da radim, ok bolje tvikujes, tj tweaking teacher si jes da cemo sa jedno 100mhz manje na procu i sa ddr2kom da te dobijemo u 32M (a ti sa sve ddr3) al to bice da je zbog DFI-a.
Ma nije priperki zar ne vidis smile'a ???? Zezam vas malo valjda je dozvoljeno ?
Ja jos cekam vas sub8 rez ......Sad bi mogao biti bezobrazan pa reci da mi niste konkurencija ja na dva CPU'a vec sub 8 (malo ko u svetu ) a vi jos nista
![]()
Slazem se ako gledas samo rezove nemamo sta jos da trazimo u 1M sa tobom. Mislim da te necemo dobiti dok ne stignu 8500, mada je moguce da se izjednacimo ako preberemo jos neki 8400 CPU. Ali se ne slazem sa tobom oko toga da imas brzi win. Moje misljenje bazirano na proracunima dosadasnjih rezultata.
Hvala montoja! Mozda ga budemo turili na Asus-a, tu bi popadali mozda i neki 8500 proci![]()
Mislim da si pobrkao nesto
Prednost na Asus'u imas samo sa QX'om na E8500 ili E8400 nemas nikakve koristi od starog Biosa iz jednostavnog razloga sto ti se sistem nece podignuti sa E8X00 na starom Biosu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari