Ovo ce biti prava stvar za nadolazece 8600 proce (semplovi bi trebalo da krenu krajem marta)
8600 ce biti itekako interesantan samo koliko sam nauo sumnjam da ce u martu.
8600 ce biti itekako interesantan samo koliko sam nauo sumnjam da ce u martu.
trebalo bi semplovi znaci ono Coolaler i jos dvojca, a mi smrtnici ko zna kad![]()
Pazi kad ga ja neću dobiti pre aprila :d.
P.S
Pot ti je spreman, spakovan sa svim potrebnim delovima i sa nekim manjim iznenađenjima, naravno sve to u jednoj lepoj kutiji![]()
Dobijas i dildo u kutiji!P.S
Pot ti je spreman, spakovan sa svim potrebnim delovima i sa nekim manjim iznenađenjima, naravno sve to u jednoj lepoj kutiji![]()
cek ***, pa WR samo sto ne padne ispod 7s, a vi se bakcete sa 8+ ? :d Svaka cast na rezu i trudu ali ne vidim poentu...
PS. Jos zezate montija koji odavno ima sub 8s... Aj bre vijajte neki Q9xxx i tih 6+GHz pa da slavimo bRE !![]()
trebalo bi semplovi znaci ono Coolaler i jos dvojca, a mi smrtnici ko zna kad![]()
Koliko ja Cenim Coolaler'u ce trebati novi QX ako misli da obori vreme koje cu uskoro predstaviti
Born to rule them all !![]()
pa lako ti je kad imas najbolji pot![]()
hahahaha matori pomeshao si kutije opet, izgledaCAR je napisao(la):Dobijas i dildo u kutiji!![]()
![]()
![]()
Idi bre Janko...ajde monte cekamo epizudu: u veliko stilu
Auuuu, izgleda... i opet... :d:dhahahaha matori pomeshao si kutije opet, izgleda![]()
![]()
![]()
Nike? Zar nije Reebok?Idi bre Janko...Najvishe se uvek odushevim tvom stilu pisanja i "zatezanja rechi" tu ti nike ravan nije
![]()
Auuuu, izgleda... i opet... :d:d
Nike? Zar nije Reebok?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari