Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

Jel zna neko zasto igra zakucava?posle 5-10 minuta najvise jednostavno se zamrzne slika i moram da restartujem komp!instalirao sam 1.004 patch i opet isto..takodje ne verujem da je zbog zahtevnosti jer imam solidnu mashinu i probao sam i na low i na high podesavanjima i nije bilo pomoci!sta raditi?

Naisao sam na kolekciju svih SoC trailera koji su se pojavili - http://www.3dgamers.com/games/stalker/downloads/

Najzanimljivija je kolekcija od 4 trailera iz 2004god. - http://www.3dgamers.com/dlselect/games/stalker/stlkwlk_big.zip.html

stlkwlk1_big.mov 480x360, 3:56, MOV "Game Overview"
stlkwlk2_big.mov 480x360, 2:57, MOV "Human Opponents - Combat AI"
stlkwlk3_big.mov 480x360, 2:58, MOV "Clans, Physics and Trading"
stlkwlk4_big.mov 480x360, 4:38, MOV "Anomalies, Vehicles and DX9"

Mozete vidjeti koliko je ta igra bila ispred svega u to vrijeme u svim elementima, kao i mnoge stvari koje su kasnije izbacene.

Poslednja izmena:
Jel zna neko zasto igra zakucava?posle 5-10 minuta najvise jednostavno se zamrzne slika i moram da restartujem komp!instalirao sam 1.004 patch i opet isto..takodje ne verujem da je zbog zahtevnosti jer imam solidnu mashinu i probao sam i na low i na high podesavanjima i nije bilo pomoci!sta raditi?

Pa nebi bilo lose kada bi stavio jos bar 512mb memorije. To ti je malo za dynamic lighting. A zasto se zamrzne slika? Mozda su krivi Ati drajveri?

Pa nebi bilo lose kada bi stavio jos bar 512mb memorije. To ti je malo za dynamic lighting. A zasto se zamrzne slika? Mozda su krivi Ati drajveri?

Znam da ne bi bilo lose!aj otvoricemo licitaciju ovde na forumu da mi neko kupi!:d
A to za ati drajvere je vrlo moguce, ne znam da li je neko imao jos problema?
2600pro je u pitanju...

Znam da ne bi bilo lose!aj otvoricemo licitaciju ovde na forumu da mi neko kupi!:d
A to za ati drajvere je vrlo moguce, ne znam da li je neko imao jos problema?
2600pro je u pitanju...
Pa bar memorija nije vise skupa.
I neki su ovdje imali problema s Ati kartama i ovom igrom.

@starac: pukne igra pri kreiranju new game-a :( kada obrisem sadrzaj iz GAmeData radi... ali moguce je da mi je windoza umrela samo tako :(

Jedno pitanje u vezi patcha. Da li je najnoviji 1.00005 (mozda sam zgresio u broju nula :p) kumulativan odn. sadrzi sve ostale u paketu? Pitam jer sam dobio original igru uz dragu mi maticnu plocu pa reko ajde da probam i to chudo. Moram da kazem da me je broj modova podstaknuo da je probam :)

Meni, pak, deluje uzasno lose i siromasno.

S.T.A.L.K.E.R. Alive 1.6 mod ne radi sa 1.0005 patch-om!

Kako vam se ponasaju "dvoglavi" procesori u ovoj igri???Kod mene jedno jezgro konstantno odmara a osetan je pad framerate-a pored vatre i slicno...
Imam DC optimizer,patch 1.004.
Inace u ostalim igrama ,proc radi kako bi i trebalo.

Ja sam se zaglavio :) ne mogu da se setim sta dalje.
Pricao sam sa Guide-om u Cordonu i on mi je rekao dap osetim doktora.
Strelica vodi od Cordon-a ka Garbage-u pa onda u Agroprom i posle nigde?
Quest kaze da nadjem doktora u "Sterloks Hideout". Gde je to? Da to nije onaj Sterlok Stash?

Ja sam se zaglavio :) ne mogu da se setim sta dalje.
Pricao sam sa Guide-om u Cordonu i on mi je rekao dap osetim doktora.
Strelica vodi od Cordon-a ka Garbage-u pa onda u Agroprom i posle nigde?
Quest kaze da nadjem doktora u "Sterloks Hideout". Gde je to? Da to nije onaj Sterlok Stash?
Da,gde si ranije bio...

Kako vam se ponasaju "dvoglavi" procesori u ovoj igri???Kod mene jedno jezgro konstantno odmara a osetan je pad framerate-a pored vatre i slicno...
Imam DC optimizer,patch 1.004.
Inace u ostalim igrama ,proc radi kako bi i trebalo.
Kod mene rade oba.

Nece ni rucno da se upali? (ono "set affinity")

U task manageru "processes" pa desni klik set affinity.

Poslednja izmena:
Hm zanimljivo,bili su cekirani i cpu1 i cpu0 ali tek sada(kad sam ih ponovo oznacio) su oba jezgra proradila.Hvala josh jednom CC13...
JOsh malo da gnjavim...imam ovaj "trainer"za 1.004(CHEATHAPPENS),u pocetku je radio,sada vise nece...Shta mu je???Skinuo sam novi(isti) i opet nista.
Moze i neki "linak".:)

Pokreni igru pa onda trainer.

Dobra je igra je odlicna je igra je bas je dobra :)

Jel imaju neki driveri za radeon cipove kao ti napucani za nvidia?

Posle 10 godina apstinencije ponovo sam postao gejmer, samo radi Stalkera :)

Pa ja sam vala morao da ga predjem 2 puta i sada treci sa trainerom da svrljam svuda naokolo i resavam kvestove :)
Igra je vr' brate :D

Pa ja sam vala morao da ga predjem 2 puta i sada treci sa trainerom da svrljam svuda naokolo i resavam kvestove :)
Igra je vr' brate :D

Ja lepo kazem-IGRA GODINE!
Ako nista drugo toliko mi je dugo instalirana;).Cim malo dosadi ,tu je neki novi mod...Neznam,toliko sam se "navukao" na STALKER-a da me druge igre i ne zanimaju toliko,naslovi se redjaju a ja samo cekam taj famozni "Clear Sky" i Starca sa vestima.;)

Da i ja cekam Clear Sky k'o ozeb'o sunce :D

Nisam jos ni probao igru, a "oridjinale" disk mi stoji tu vec mesec dana. :d Dajte mi preporuke za najbolje modove i koji patch da instaliram jer je neko cini mi se spomenuo nekompatibilnosti odredjenih modova sa najnovijim.

Nisam jos ni probao igru, a "oridjinale" disk mi stoji tu vec mesec dana. :d Dajte mi preporuke za najbolje modove i koji patch da instaliram jer je neko cini mi se spomenuo nekompatibilnosti odredjenih modova sa najnovijim.

Pa imash zakacenu temu u ovoj sobi...Starac je to lepo izvukao.Poslednji patch je 1.005 i on sadrzi sve prethodne ,ali mislim da mora prethodno da se instalira prvi koji je izasao posle originalne verzije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno