Sry za off, jel zna neko koji je maksimum za kupovinu rachunara na kredit kod Eurolink-a?
Pa nismo bre mi krivi, mi smo otisli od njih sa dogovorom za
E6750
P35 DS3
8800GT 512MB
GeIL Ultra
250GB WD.
500W CM
A on je 3 dana posle javio mom drugu da ce dobiti komp za 10-tak dana
I da je ono sto smo mi narucili,
E6750
P5K
8800GT 256MB
GeIL Ultra
Foxconn kuciste sa nekim napjanjem u njemu
250GB WD
Kapirate ?
Oni su pogazili dogovor i sami ubacili drugu plocu,grafiku na 256 a ne 512MB i ovo kuciste sa napajanjem a kuciste nismo trazili uopste.
Nismo se tamo kod njih ovako dogovorili a oni posle javljaju da ce on ovo da dobije.
Ali kad je stigao vidim da procesor nije onaj koji sam narucio i da kuciste nema veze nikakve sa onim koji sam narucio, nisam stigao da pogledam sta josh nije u redu ali verujem da su josh nesto izmenjali. Uz sve to stigla je i prica da komp ne sme da se otvara zbog garancije pa su morali nositi komp u Eurolink da bi im ugradili modem
E ovo je ista prica, znaci prodaju identicnu pricu da se komp ne otvara, mislim...pazi molim te !
A delovi "zamena" za one koji su naruceni jer je to kao sve "isto"
I cekaj sto su ugradjene druge komponente? Mislim zanima me objasnjenje, mora biti nesto interesantno![]()
Pa da li si naglasio da si clan e-kluba i ako jesi sta ti je prodavac na to odgovorio?Uclanjen sam u E-klub eurolinka i preko neta sam porucio palit 8800 GT sonic .
Dosao sam u prodavnicu u kozjackoj 4 i predstavio se , bradonja koji je prodavac je nesto gledao u kompjuteru i nije mi dao nikakav popust ni na E-klub ni na placanje u gotovini , platio sam punu cenu od 17 496 din .
Evo moje iskustvo sa eurolinkom:
porucio sam u cetvrtak sa sajta graficku. U petak su me zvali i rekli saljemo danas, stici ce verovatno sutra (subota). Ceo dan smo se u subotu motali oko kuce da ne ispalimo... nista
ponedeljak - nista
utorak - nista, poslao sam 2 maila i pm omniku, bez odgovora... juce smo zvali city express i rekose da nemaju nigde nista za mene
danas - i dalje nista...
sto se mene tice sad vec i ne morate da mi je saljete, hvala.
Moj PM je prazan |>
Mislim da nije ok da si pola dana na forumu,a da ti je problem da posaljes jedno "city zabusava" na pm. Uostalom, eno predjite na post express, pa mozes odmah RUS-a da hvatas za gusu kad nesto ne valja |>
Pa da li si naglasio da si clan e-kluba i ako jesi sta ti je prodavac na to odgovorio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari