Eureka?😛 Catalyst Control centar je oduvek bio djubre nevidjeno.:smash:EUREKA...EUREKA....kod drugara malopre na nForce570 SLI sam instalirao samo display driver i Microsoft visual c++....sad sam kod mene vratio kartu i instalirao 7.12 diplay driver i Microsoft visual c++ samo...sve ostalo kao i controlni centar sam decekirao....ajde jos jednom da proverim crysis i vec sam se spremio da lupim alt+f4 kao igra krece normalno bez onih seckanja...to je to.....batalite controlni centar i furajte kartu....e sad kako cete sliku na tv...to cemo u nekom drugom ili u nastavku ovog foruma....Pozdrav.....idem malo da ganjam, Crysis....Hvalim te Boze....!!!
CCC-u fali regulacija brzine venta. A i znao mi se srusit par puta. Ne mogu rec da sam zadovoljan...ali je zasad nuzno zlo.Ta kocka nije do drivera nego do CCCa. Dok ATT ne izađe sa podrškom za HD3000 nema alternative do CCC. Meni se zapavo sviđa kako je napravljen i što sa jednog mjesta možeš ama baš sve živo podesiti. S obzirom da u tray-u neme neke osobite funkcije, onda i nije veliki hendikep.
Resenje je jednostavno, promenite plocu...ja otkad sam se skinuo sa kombinacije nForce--ATI... sve mi radi, konkretno, prvo sam uzeo ASUS plocu M2R32-MVP Crossfire i ATI 2600XT/d4, radi sve ko sat.... sad sam uzeo ASUS M3A32-MVP DELUXE i ATI 3870.... NO PROBLEMS AT ALL!!! Kombinujte malo chipsete... ja sam se namenjao dok nisam dosao do kombinacije koja radi
P.S. Trenutno imam instalirana 1.483 programa (3D, zvuk, multimedija, sistemski, igre, razni programi,...itd) i sve to RADI 🙂
off, ali moram!
PA DOKLE????? 😀
A kakva bi kombinacija bila ATI cipset i ATI3850??? Tj. kakav je ATI cipset u odnosu na Nforce, vredi li ga uzimati? Ja bih menjao i plocu i proc. i memoriju i graficku....
Moj komp radi kao zmaj vec nekoliko godina (nikad reinstaliran Windows) i voleo bih da opet sklopim neku stabilnu masinu sa ATI 3850 karticom (ili da idem na kombinaciju Intel/ATI3850).
P.S. Trenutno imam instalirana 1.483 programa (3D, zvuk, multimedija, sistemski, igre, razni programi,...itd) i sve to RADI 🙂
A kakva bi kombinacija bila ATI cipset i ATI3850??? Tj. kakav je ATI cipset u odnosu na Nforce, vredi li ga uzimati? Ja bih menjao i plocu i proc. i memoriju i graficku....
Moj komp radi kao zmaj vec nekoliko godina (nikad reinstaliran Windows) i voleo bih da opet sklopim neku stabilnu masinu sa ATI 3850 karticom (ili da idem na kombinaciju Intel/ATI3850).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari