electronpn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.12.2007
- Poena
- 319
Ne sumnjam da sam jedini sa ovim problem a i da je asus u pitanju pre bih reko da je klasicna software-ska ne kompaktabilnost. Radi se o racunari iz moje masine samo sa ATI kartom.Evo o cemu je rec. Doticnu kartu sam instalirao sinoc i naravno koristio driver 8.1 koji se bas juce pojavio za download. Problem je taj sto se 3DMark05 i 06 ne pokrecu tj stoji onaj pocetni prozor do vecnosti. Onda Crysis je u pocetku imao zelene linije i startovao se u kriskama. AtiTool se startuje u sistem trai-u i kad ocita frekvencije umesto brojeva pokaze heroglife. COD4 radi odlicno bez ikakvih anomalija i problema kao i bioshock i to bolje od 8800gts g80 (ovo bolje se samo odnosi na bioshock). Karta se overclokuje preko rive na 760/2000. E sad....Update-ovao sam crysis na 1.1 verziju i zelene linije su se izgubile ali igra se i dalje pokrece u kriskama (ovo je smesno kad bi ste videli). Naravno flesovao sam najnoviji bios za plocu sa ABIT sajta, najnoviji 9.16 nforce 550 driver, a i probao sam sa drugim drajverima za display 7.12 i onaj iz kutije 8.43 ili 8.63 ne secam se. Znaci problem ne nestaje. 3DMark 05 i 06 kao i crysis i ATITool imaju i dalje probleme. Pozdrav !!!
P.S. OS Windows SP2 Jun 2007 edition
P.S. OS Windows SP2 Jun 2007 edition
Poslednja izmena: