Ocean_Soul
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.09.2007
- Poena
- 304
zanima me vasa iskustva sa beotelom i eunetom? "vredi" li njih uzimati u obzir?
po cenama na sajtu eunet ispade najjeftiniji
telekom
ADSL 1 1.425,44
eunet
flat512 1.390
sezam
Home 1497.42
zato sam i pitao za eunet i za iskustva sa njim (oko brzine instalacije, stabilnosti protoka, teh.podrske...)
Napisa Mister_D:Verat??
512/64 Kbit/s 1 286 din , da li neko ima iskustvo sa njima?, konkretno agregacija, poteskoce?, imam druga koji je vec godinu dana Veratov korisnik kaze da nema nikakvih problema tako da mislim da ce Verat biti moj izbor, ako neko ima nesto negativno o njima neka kaze...![]()
Napisah ja:Otkad je prestao da naplacuje setup, i Verat se uklapa u to sto si naveo. Ja ga koristim od aprila 2005 i sasvim sam zadovoljan. A koristim ga za dl, online gaming, p2p dl, surf....Ping do gugla je trenutno 45-48ms, a 512/64 Kbit/s kosta 1286 din. Mada, u ovoj drzavi ces najbrze i sa najmanje problema dobiti adsl ako ga uzmes kod Telekoma.
Da li si procitao???Verat! 512/64 kosta 1286 mesecno. Kad platis unapred 5/10 meseci dobijes 1/2 za dz pa je onda cena 1070. Ostalo se uklapa u tvoje uslove. Zovi ih i proveri, za svaki slucaj.
Napisa Mister_D:
Napisah ja:
Da li si procitao???
Moj glas za PTT.
Njihov sam korisnik skoro dve godine i nikakvih problema nisam imao.
Stvarno PTT može da bude dobra preporuka, cena, nema ograničavanja protoka...
E sada ako ti treba korisnička podrška, mislim da toga i nema, ali evo za nekih godinu dana, to mi nije ni jednom zatrebalo, jedan u BGu, jedan u KGu, sve fino radi.
Ono sto je zanimljivo na tom TP link rade istovremeno i USB i LAN pa za 2 kompa ne treba nista drugo... e ono sto nije zaniljivo je sto realno verat nema konstatan protoko i uvece brzina opadne do 60%... obiacn youtube pocne da se vuce dl isto padne itd.Heh, razbuktaste moj stari flame...posle duzeg vremena borbe za portom(uspele posle 3 meseca u starom stanu), dobio sam ga...na moju zalost morao sam se preseliti iz stana...posle niza peripetija uspevam da prebacim port u novi stan za 5 dana, tako da sam sada vec 2 meseca korisnik Verata, prezadovoljan sam svim periferalijama, a tehnicka podrska mi nije bila potrebna(da kucnem u drvo)...+ dobio mesec dana gratis zato sto sam menjao port u vreme "akcije"..., od opreme se delio TP-Link rooter(sljaka besprekorno). Napomena: Verat pocinje naplatu korisniku od trenutka realizacije porta, a ne od trenutka preuzimanja opreme, cisto da se zna, jer sam ja bio u inostranstvu, a kada sam dosao cekalo me je 15 dana koji ce mi biti naplaceni, a nisam podigao ni opremu...Izvinjavam se na dugom postu, nadam se da ce nekom biti od koristi
meni tube sajtovi rade pristojno samo kasno nocu ujutru, uvece se sve vuce i jedino ostaje da ih stavim na download kada se lepo vidi da je protok pola od onoga sto bi trebalo da bude... ali mogu da se puste 2-3 pa onda dodje do 50kb... isto i torrenti se udave...uzas... a ja bas i ne mogu da sedim u 5 nocu da bi gledao neki tube klip tako da nisam bas zadovoljan....Primecujem da down malo padne na pridvece, mislim da je za to zasluzan veliki broj "efektnih" korisnika u tim casovima a ne namerno sam Verat(mozda se i varam), ali brows mi ide izuzetno, a sto se tice "redovnog downa", to obavljam preko noci do 12h u podne tako da sam zadovoljan...
USB ili LAN ne utice... ma nije uvek isto... neki put je normalno... ali zna da uspori...evo sad sa nekoliko paralelnih stvari ide i 40-50 iako je ovoliko sati... a sto se tube-a tice tu dosta zavisi i od samog klipa, ali realno ujutru radi bez problema a uvece ih ima...Kapiram te...kod mene rade solidno, nije toliko kriticno...ucitava ih u razumnom roku i ok brzinom(bez paralelnog downa), mozda ima neka kvaka da je tako u pojedinacnim slucajevima...
edit: da li si preko Lan-a ili USB povezao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari