Šta je novo?

ADSL izbor 512kb/s Flat

Posto sam prilicno nezadovoljan beotelnet-om, da li ako otkazem ADSL kod njih zadrzavam port i mogu da predjem kod PTT-a ili vracam i port pa prelazak kod drugog provajdera zavisi od slobodnih portova ?
btw. koji modem daju u PTT-u, da li ima i Ethernet adapter ili samo USB ?

Ja sam sada presao sa Sezampro na PTT upravo zbog povoljnije cene. Da ne bi izgubio port i da ne bi cekao mnogo bez interneta sada imas mogucnost da trazis da ti daju migracioni kod kada raskines ugovor. Onda sa tim kodom ovi u PTT ce veoma brzo da te prebace kod njih, recimo mene su odmah cim sam potpisao ugovor aktivirali adsl kod njih ali sam opremu cekao par dana jer nisu je imali u Vrsac. Sva sreca ja vec imam jedan modem i koristio sam internet odmah posle potpisivanja ugovora. Jedino sam bio par dana bez interneta jer nisu znali kod koga treba da idem da potpisem ugovor...tehnicka podrska im je nikakva...kod tebe sigurno bi trebalo biti bolje jer je ipak veci grad u pitanju.
Od ptt-a dobijas modem-router Sagem F@st 1201 koji ima i Ethernet i USB i na ta dva moze i da deli internet ako hoces da koristis net na dva racunara. :)

PS. evo sta sam nasao za taj migracioni kod:
"Migracioni Kod (MIK) je sistem koji pojednostavljuje prelazak korisnika sa starog na novog provajdera ADSL usluge i omogucuje da se prelazak izvrši bez demontaže korisnickog ADSL prikljucka.
Sistem funkcioniše samo izmedu provajdera koji su potpisinici Protokola kojim se definišu uslovi za prelazak.
Informišite se kod Vašeg starog ADSL provajdera o mogucnostima dobijanja Migracionog Koda."

Vrh Dno