Mozda nije ugasio EIST i C1E
:wave:
ok. Dobar predlog. Evo postavih opet 3.2 tj 8x400 na 1.5v u biosu tj 1.108 u idle a 1.392 u load-u. Orthos ide vec 20 min...ali mislim da je to mnogo napona... A to za othos na difoltu,bogami moram da proverim....Ko zna,sve je moguce
Da i napajanje termal-take 420w....
1.408v u idle,ispravka
.
I na 3.0 podesen napon u biosu 1.3500v u cpu-z u idle-u 1.328 ram stavljen na 800 pa nece i nece.... Iskljucen c1e i eist i opet dzabe!!! Sta radim ybeno pogresno?????????????????????????????????????????
Kada ucitam optimized defaults,sa ukljucenim c1e i eist na 2.0 radi u idle-u na 1.15v!
Kada dignem na 3.0,iskljucim c1e i eist, i stavim volt na auto on digne za proc na 1.39,sto je po meni pre mnogo!!!!!!!! Sta da mu ybeno uradim???? Nemojte mi samo reci u ruke pa kroz prozor...Dajte malo help,zao mi vise da smaram djwiba,vec sam udavio coveka...
Da,btw bios je f8...
Ko zna zna,ko ne zna,nervira se.....![]()
On je predvidjen da radi non stop, ne moze da steti.Pitanje za ljude koji koriste box kulere na e2140 M0... Iskljucivanjem opcije u bios-u njegov ventilator na box-u se vrti na 1750 obrtaja. Jer toliki broj obrtaja nece da steti box-u pro svakodnevnoj upotrebi???
Jel imas poslednju verziju ? Ako imas, ili ako je skines pa se isto desava, onda ti nesto nije ok. Ne mora da znaci da je memorija neispravna, moze biti napon chipseta, CPU-a...kako god...
mada, najverovatnije imas neku stariju verziju
Ma ja sam hteo da ga pitam koja je treca stvar :dKoja je prva stvar ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari