- Učlanjen(a)
- 10.03.2005
- Poena
- 795
Jesi, jesi.
:d
Jesi, jesi.
Chim ga ti hladis? Prskash technim azotom? Nema shanse da je temp 49 u krizi. *** meni 3 venta 92mm duvaju u bok 8800GTS-a i temp ide do 75-80. Tih 49C je jako malo, ne vjerujem ni da bi vodenim postigao 49 u krizi.
Arctic Colling Accelero sa 12-icom moze da ga ohladi na 49Kartica je divna i jednostavno se ne greje nego je referentni kuler njesra... Ne treba ti tecni azot za nju...
Jesi li siguran u ovo?... Crysis takodje nije merodavan jer neko moze da stoji samo i da se uopste ne krece kad GPU radi na 10%![]()
totalno si u pravu ,blokiraA ovima sto voze 8800GT na vise od 720Mhz ne verujem nista
To su samo provrteli 3D Mark i kao to je dosta.Igrajte krizu par sati pa da vidimo dal nece da blokira.
Dobro tebe ne racunam kad je oc u pitanju![]()
Salim se,jel zezas ili i tebi blokira?
dobro,ako se ja ne racunam,xexe :-devil-:
ma radi na 763/1915/1070 za testove,ali za crysis samo 700/1000,blokira posle 2-3 sata igranja,ako poteras vise.
:wave:
Radila je nesot manje od 2 sata pod high crysis bez ikakvih problema!!!!!!!!!
Sad tacnu temperatura koja je bila nisam gledao ali neverujem da die preko 60 C full a prosek je nekih 41-50C. JEidno na Crysis sasm primetio da dize preko 50C temperatur i u nekim delovima testova 3D ...
Sve sto mogu da kazem samo hvale za Gainward 8800GT 600/1800/1500...
Radi evo 4 dan u igraonoci bez problema OC 720/2100/1750/....
Evo ga opet ovaj freak, pa jesi li ukljucio u Rivi Statistics server, brate lepo pise u uglu kolika je T, sta nisi mogao da vidis. Sta ima tu da se veruje ne veruje :wall:.
Obicna paljevina si ti :type:.
Evo na shta zdravko misli: Kontash ??
A gde se ukljucuje Riva statistic server?Evo ga opet ovaj freak, pa jesi li ukljucio u Rivi Statistics server, brate lepo pise u uglu kolika je T, sta nisi mogao da vidis. Sta ima tu da se veruje ne veruje :wall:.
Obicna paljevina si ti :type:.
A gde se ukljucuje Riva statistic server?
Chim ga ti hladis? Prskash technim azotom? Nema shanse da je temp 49 u krizi. *** meni 3 venta 92mm duvaju u bok 8800GTS-a i temp ide do 75-80. Tih 49C je jako malo, ne vjerujem ni da bi vodenim postigao 49 u krizi.
Ne teram nikog da mi veruje!!!!!!Stavio sam scren ako hoce neko nek cita ako nece ne mora....A moze i da se uveri!!!!!!!!
Aj u zdravlje!!!!!!!!!!!!!
ma nije problem u tvom screenu, vec u trenutku u kom ti slikas to. nista ne vredi da snimis 1 sekundu posle 3dmarka, vec odradi onako kako ti je jedno troje ljudi reklo ovde sa onom funkcijom u rivi. znaci logicnije od ovoga ne moze da ti se objasni.Ne teram nikog da mi veruje!!!!!!Stavio sam scren ako hoce neko nek cita ako nece ne mora....A moze i da se uveri!!!!!!!!
Aj u zdravlje!!!!!!!!!!!!!
ma nije problem u tvom screenu, vec u trenutku u kom ti slikas to. nista ne vredi da snimis 1 sekundu posle 3dmarka, vec odradi onako kako ti je jedno troje ljudi reklo ovde sa onom funkcijom u rivi. znaci logicnije od ovoga ne moze da ti se objasni.
imam mali problem oko overkloka svog palita.
namestim vrednosti u onom VDOtool-u na 700/2000/1700 i pokrenem 3dmark06 (basic edition) i stalno su mi rezultati isti kao i kada je sve na defaultu, negde oko 11300. ne kontam bas u cemu je problem, odnosno zasto ne daje bolje rezultate, inace proverio sam i u gpu-z i tamo stvarno stoje oni klokovi koje sam namestio u VDOtool-u, ali izgleda da 3dmark06 to bas nesto i ne zanima. ako bi mogao neko da pomogne nekim postupnim objasnjenjem bio bih mu zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari