Jel' se desava vama ljudi ko igra bez patcha, da vam igra tako povremeno ispada na desktop?
Od ona tri odabrao sam najtezi mod za igranje, i sada problem, dosao sam do tzv. hellhounda, i nema sile da ga sredim, ako udjem u direktan duel sa njim on lepo zablokira Geralta i glocka ga, i tako par puta i kraj, ako izigravam akrobatu onda bezim od ovog kuceta i kokam one okolo, a ovaj glavni bude ostecen do pola i do 2/3, i posle jedna greskica i cao, znaci ovo mi se jos nije desilo ni u jednoj igri da ne mogu da predjem neki deo, ili bar nije godinama, da li to znaci ako sam ja gradio osobine Geraltu tako kako sam i sad on ne moze da sredi ovu zveru da moram od pocetka da igram?
Stvarno no koment...
Dokle si se vratio otprilike?
Jer ne znam gde vise da skupljam exp. poene, da li da cekam noc da se pojave zeleni kucici sta da radim, ovo me izlude?
Meni se ne dopada to sto, iako nisam nesto mnogo presao, uopste ne dobijam poboljsanja za oruzje, sama oruzja, oklop, bilo sta... znaci, nisam naisao ni na jedan jedini mac osim onog imbecilnog sa -20% damage-a... jedva sam nasao jedno ili dva poboljsanja i to se *****ao, misleci da ce 10% da mi ide preko 20%, ja ga stavim i on mi vrati sa 20% plus na 10% plus... posle nekog vremena pogledam kad' ono isti taj mac vise nema ni tih 10% plus... o odelu/oklopu da ne pricam, niti jedno nisam video...
I kako vi znate koji ste lvl? Vidim da je neko pricao. Gde to mogu da vidim?
Opisano ti je par postova iznad,a i ranije je objašnjavano,čak i video imašImam jedno pitanje, kako da ubijem onu prokletinju, Beast iz prvog chaptera? Znaci kako god pokuso ubiju me, cak sam i iskoristio Blizzard napitak za tu bitku ali ne vredi, stalno dobijem Pain i za tih par sekundi me pogrickaju.
Bilo kakav savet je dobrodosao. Inace da napomenem da sam tukao zver za obicnim macem, u igri nisam nasao srebrni...
Vec duze vreme trazim neki dobar rpg. Cim je izasao, Witcher mi je privukao paznju, ali ga nisam uzimao, posto sam citao da bas i nije bio bez bagova.
Ali sada vidim da konstantno hvalite ovu igru, pa rekoh da vidim oko cega se dize tolika prasina:d
Kakva je sad situacija sa patchevima (trebalo bi da se do sada pojavio neki "ozbiljniji")? I jos vaznije, kakva je zahtevnost igre sada, da li da se cimam da je "kupujem" nekoliko dana, da li ce moci da gura na kompu iz "moja masina" na 1024*768 med podesenja?
p.s. Znam da je tesko oceniti kako ce raditi na mom kompu, pa ako to niste u mogucnosti, onda uporedite zahtevnost sa nwn2 i oblivionom na slicnim podesenjima.:wave:
Smara me i to sto postoji "shortcut" za samo jedan potion. A i nije mi jasan Tamerian sword koji ima -20% damage a on je jedini na koga sam naisao do sada. A i backpack je stvarno katastrofa. I tako...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari