Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

Kako i kome da prodajem artefakte koje sam skupio?

Poslednja izmena:
Meni stalno pogine posle onog tunela. Šta treba da uradim da ne pogine?

Ako mislis na onaj tunel sa vatrenom anomalijom, onda uradi ovako:
Kad predjes na drugu stranu tunela (Kruglov ceka na pocetku) pobij sve zombije u okolini, ima ih tri-cetiri.I to je to...

Pobijem ja njih ali posle 30 sekundi zemlja pocne da se trese i stalker se onesvesti. Posle se probudi i dobijem poruku Task failed: Take radiation measurements i Kruglov je mrtav i tako svaki put.

BTW. nije to tunel sa vatrenom anomalijom, to je onaj posle. Okrugao i sav u betonu.

Poslednja izmena:
^E, ***.Ne secam se.
To je valjda deo kad se budis u autobusu ili sta vec ono bese.Pominjali su vec taj problem u ovoj temi.
Znam samo da meni nije poginuo na tom zadatku...

Ima dosta gresaka u tom delu igre, desi se i da ti ne daju one PSI zastitne sta-ti-ja-znam-sta, jer se misija da nadjes perfect suit pojavi pre misije merenja.

Smart S.T.A.L.K.E.R. Mod Manager - http://www.smart-mod-manager.org/

normal.png

Kako da zavrsim task: protect border?

Jel' kada napadaju Monolith vojnici? Jedino mi to pada na pamet.
Koliko se sjecam, trebas ih pobiti sve. Meni se jednom desilo da je jedan ostao negdje u onim stijenama pa nikako da kompletiram taj task.
Ako nije to, vec ce neko odgovoriti...

ROFL :)

moze i da se okaci u predsoblje da poboljsa protok Chi-a ako vam stan nije po feng-shui lol

Ponovo je pocela da mi blokira ova igrica. Vratio sam je na full dynamic lighting bez shadows-a cisto da vidim da li ce da blokira i blokirala je. Sad je pocela da mi blokira i na static lighting.

Poslednja izmena:
Novi level za SP - http://data.cod.ru/48847420874

This modification is the demonstration of the valuable connection of new level to the single game. Level is connected together with the AI- map and it makes it possible to use on it monsters, nps, ways, gulags and other happiness of single game. Level is created with ispl'zovaniyem of the standard complete set X -Ray SDK from the developers of game S.T.A.L.K.E.R. on the basis of iskhodnikov mp_.atp_.test. Level is filled to the fast hand and is compiled with the smallest quality; therefore do not await from it the quality of original game, especially on R1. level is assembled for vesii 1.0004, but also for 1.0005 entire rabotat'(ne was must checked)

Installation.
You place the archive into the folder with the game and you razarkhiviruyete into the current folder. After the beginning of new game it is better first to run off to the wolf after the pistol. Transition point on the new map in the house to the right of the entrance into the village of novices, before the entrance, if we go from Sidor. In this house distant angle is broken in, here burns bonfire in the barrel, and next to the house cemetery, I think not you poterayetes'.

Ipak su uspjeli da naprave novi level, iako neki alati u beta SDK verziji nedostaju.

Prilozi

• ssadam123007201652mpatpkb6.jpg
    ssadam123007201652mpatpkb6.jpg
    221.2 KB · Pregleda: 75
  • ssadam123007201834mpatprh5.jpg
    ssadam123007201834mpatprh5.jpg
    166.9 KB · Pregleda: 67
Starac, da li bi ti (jer mi se cini da si u ovoj temi "najkvalifikovaniji") mogao napraviti neki presjek ovog maratonskog posta u koga bi mogao staviti sve najbitnije stvari vezane za igru!?
Prvenstveno mislim na modove, najbitnije linkove na jednom mjestu, kako se koristi onaj "Mod Manager" i stosta jos...

Dosta bi pomoglo pocetnicima koji nisu vicni modovanju, a mogli bi da uzivaju u ovoj igri koja zaista treba da se odigra nekoliko puta.
I kada bi taj post mogao biti kao "Zakaceno" ;)

P.S. U te pocetnike ubrajam i sebe :d

:wave:

Starac, da li bi ti (jer mi se cini da si u ovoj temi "najkvalifikovaniji") mogao napraviti neki presjek ovog maratonskog posta u koga bi mogao staviti sve najbitnije stvari vezane za igru!?
Prvenstveno mislim na modove, najbitnije linkove na jednom mjestu, kako se koristi onaj "Mod Manager" i stosta jos...

Dosta bi pomoglo pocetnicima koji nisu vicni modovanju, a mogli bi da uzivaju u ovoj igri koja zaista treba da se odigra nekoliko puta.
I kada bi taj post mogao biti kao "Zakaceno" ;)

P.S. U te pocetnike ubrajam i sebe :d

:wave:

+++PRIDRUZUJEM SE PREDLOGU!

Inace, snimio sam stalkera pre mesec dana i igrao ga oko nedelju dana (obrisao zbog ispita:D:d i mogu da kazem da se nesecam kada sam zadnji put video takvu atmosferu u nekoj igri kao u stalkeru!!! Mozda, eventualno kada sam prvi put zaigrao morrovind kada se pojavio! Po meni igra bi bila legenda svih legendi da je samo bolje optimizovana! Pre neki dan sam presao sa GeForce 6600 128Mb presao na 7300GT 256Mb pa ce mo da vidimo kako ce sada da radi...znam da ne treba da se nadam previse, ali ako nista, ovu igru vredi igrati i na static lightnig!

Ako ste zainteresovani da se thread sredi, mozemo napraviti poseban thread BEZ komentara sa iskljucivo modovima, alatima, opisima misija i slicno.

@crossfire
Mogao bih, ali evo milanbb je dao odlican prijedlog.

@zeko
Igra je odlicno optimizirana, no da bi je igrao u punom sjaju treba ti nesto iz 8800 porodice recimo, i jos 512mb ram memorije. Sa tom masinom ces moci igrati na static opciji. Ipak je ovo next gen igra.

Ako ste zainteresovani da se thread sredi, mozemo napraviti poseban thread BEZ komentara sa iskljucivo modovima, alatima, opisima misija i slicno.

Odlicno, tako ce sve biti na jednom mjestu jer je ovako razbacano i treba dosta vremena da se "pohvata".
Starac, na posao i cuvaj se radijacije :d

P.S. Komentari i sve ostalo bi mogli da se nastave ovde. Neka thread zivi ;)

Poslednja izmena:

+++Jos jednom podrzavam! To bi bas pomoglo!

@starac
Cini mi se da je vec bilo ovde diskusije o optimizaciji stalkera i poredjenja sa oblivionom...naravno da za puni sjaj treba neka 8800, ali u odnosu na oblivion sa kojim mozemo povuci koliku-toliku paralelu, ako nista u pogledu prostranstva, igra, i ako je next gen, barem po mom skromnom misljenju, slabo je optimizovana.

Ali, kazem opet, za nas smrtnike, sa starim kompovima, vredi je igrati i na static light - cak mi ima i neki smek sa static light...nekako igra deluje starije, oronulo...sto mi se opet vise uklapa u okruzenje cernobilja, nego neka sminkerska, a la oblivion grafika... (autosugestija je cudo:D

+++Jos jednom podrzavam! To bi bas pomoglo!

@starac
Cini mi se da je vec bilo ovde diskusije o optimizaciji stalkera i poredjenja sa oblivionom...naravno da za puni sjaj treba neka 8800, ali u odnosu na oblivion sa kojim mozemo povuci koliku-toliku paralelu, ako nista u pogledu prostranstva, igra, i ako je next gen, barem po mom skromnom misljenju, slabo je optimizovana.

Ali, kazem opet, za nas smrtnike, sa starim kompovima, vredi je igrati i na static light - cak mi ima i neki smek sa static light...nekako igra deluje starije, oronulo...sto mi se opet vise uklapa u okruzenje cernobilja, nego neka sminkerska, a la oblivion grafika... (autosugestija je cudo:D

Da bilo je rasprave o optimizaciji i poredjenju sa Oblivionom, i po mom misljenju Stalker je puno bolje optimiziran. I jos je next gen igra, sto Oblivion vec nije. Ali ne bih o tome puno pricao.

Vrijedi je igrati i sa static opcijom, normalno, ali je dynamic ipak puno ljepsi i realisticniji. Nema tu prenaglasenog blooma i sl. Sve je bas onako kako treba biti.

Nazad
Vrh Dno