Da, i ja sam dobio paket(obuca) juce vrednosti 50$ i platio samo 66 din postaru.![]()
Pre dve nedelje poslat caletu paket na firmu sa preporuceno i brza posiljka itd navedeno da su uzorci i reklamni materijal poslato u pretposli ponedeljak i tokom cele nedelje nista,poslato iz Slovenije i u petak oko 12 i 30 postar donosi obavestenje da je stigla posiljka u Beograd na carinu i da je carina 35 eura.A carina radi do 14 i 30h.A postar doneo tako kasno jer je delio penzije.Cale je vec pre toga zvao postu itd da proveri zasto nema posiljke u cetvrtak i u petak ujutru.Zove broj sluzbe koji pise na papiru normlano niko se ne javlja.I sta ce posto mu je to bilo hitno potrebno ode u BG i ja sa njim.Dodjemo tamo kod Zeleznicke stanice u postu carinu sta je vec i da preuzmemo ne moze (vec 13 i 50) mora da se plati i cale kaze nema problema i da plati Visa Buisness karticom ova ne moze kaze nemam tu mogucnost,ajd ok da plati keshom ne moze mora sve preko racuna.Cale na kraju ajde da Vam sad uplatim na racun i da donesem potvrdu ne moze ni to mora da prodje na stanju.Uplati cale dodjemo u ponedeljak(posto gospoda ne rade vikendom) ponese sve sto treba i podigne paket i kad je otvorio imao je sta da vidi.Taj reklamni materija jedan deo koji je bio u cvrstom stanju je ostao citav,malo izgreban al citav.Al neki prah sta vec koji je bio u kesicima i naznaceno sta je,otvareno je i sve se rasulo i od toga nema nista.A najzesce je to sto je paket stigao odmah u utorak dan posle slanja.I sta vise da covek kaze na to "kolika je profesionalost" da ih tuzi nema vajdu nikakvu.A 35 eura je carina na sav reklamni materija cisto da se zna.
Momci situacija je ovakva, prijatelj treba da mi posalje sat iz USA. Kako da to uradi sto sigurnije i bezbolnije, preko posiljke naravno( koje su opcije u igri ). I sta vase iskustvo govori koliko ce me stajati harac za sat od 100$.Hvala
@lab310
odgovor ce biti: pravno lice je poslalo... ili podnesite zalbu pa cemo opet razmotriti slucaj pa cemo za mesec dana da vam skinemo carinu... probao, bio kod sefice carine i trt milojka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari