e neka me banuju, neka me opomenu ali -
samo onaj ko je glup ko noga od stola moze da poveruje u ove gluposti! moj prvi komshija pazario Phenom 9500 u webhouse-u, chovek je inache profesionalni muzicar i stalno mu je PC overloaded, overklokovan, 4 GB rama na Vista-i, rade programi za enkodiranje, torenti, browser, razni programi za obradu muzike, konvertori fajlova, i ko zna shta, i za mesec dana jedan jedini problem mu se nije desio, pritom, nije se ni jednom pozalio.
odakle vama svima ideja da Phenom ne radi ? ili ste svi u nekom fazonu male dece, pa ostavljate takav utisak, kao kad se dvojica svadjaju ciji je tata jachi ...
note - ja koliko sam nashao testova sa "emintentnih" sajtova o tome kako je greshka velika i kako je spor procesor il ne znam shta, isto toliko sam nashao i demanti-ja te tvrdnje, na isto toliko sajtova koji su svi u fazonu da su njihovi testovi najbolji.
apelujem da se sprechi bezumno postavljanje linkova ka raznim testovima, od "tech, lab, master, ultra, hardware, best, lab, overkloker" sajtova, vec da se ubuduce oslonimo na komentare onih koji zaista poseduju ono o chemu se pricha, a to govorim iz razloga shto, verujuci ovim testovima, dodjosmo do chinjenice da "C2Q proriche sudbinu, a Phenom je koristan koliko i parche slanine umocheno u pivo" shto apsolutno nije istina.
edit: post je pisan pre nego shto je Nedjo napisao svoj