Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

pa strpite se do 15.12 (i rezervisite na vreme)

Druze to je sigurno isto kao i ovo juce. Ako su nas izradili juce a jesu, onda necu ni da obelezavam kalendar zbog njih.

Zvao sam danas Nova Computers... Imaju 1kom Gigabyte 8800GT, obicnu ne OC verziju,,, CENA: 21700.. Ala su nabili cenu za medalju...

Nazalost neko ce biti dovoljno lud/napaljen da je kupi. Trebalo bi da ih pustimo da se ubudjaju sa sve kartama

Poslednja izmena:
bah
danas sam zvao eurolink da vidim sta se desava
kaze ona meni stiglo juce 30kom i oma rasprodato
neko mi je rakao da sam bio 5 na spisak a nisam dobio kako to pitam ja nju
kaze ona pa vi ste 5ti na spisku za 15.12 :(
a jos dve nedelje prezivecu valjda nekako
ali mi nista nije jasno :S:

Kako jer moguce da se ovde uvek napravi tolika frka ni-oko-cega. Sada smo proveravali sa zaposlenima. NIKO nije da informaciju da su kartice dosle jer nisu. Ovo NIKO sam namerno napisao velikim slovima jer je uradjena detaljna provera informacija koje daju. NIKO sem mene i Nikole ni ne zna koliko i kad kartice dolaze, tako da ovaj post smatram samo kao podizanje tenzije i namernu dezinformaciju.
Niko ne primorava nikoga da ceka i rezervise kartice. Kolicine su potvrdjene i ko zeli moze na drugom mestu da kupi sebi karticu.
Nije mi jasno kako svi odmah dozivljavaju u sebi da su prevareni, izigrani ili sta vec...Stvarno mi nije jasno. Da li bi najava bila pustena, a da pritom znamo da kartice nece stici. Da li se to ikada do sada dogodilo? Nije...

KAD prijatelju? Ovo KAD sam namerno napisao velikim slovima jer sam zvao vise puta i receno mi je da stizu u petak, dobicu je uvece, eventualno u subotu pre podne. Zasto smo mi fanatici od kojih zivite napaljeni, bolje da ne preispitujemo, jer moze neko i da prestane da bude, od razmisljanja. Ovo je forum koji je povezan sa vama od kad postoji benchklub i to ocigledno na obostrano zadovoljstvo. Cim uslovi sa vase strane postaju sve bolji i bolji znaci da je akcija uspela iznad ocekivanja i da smo svi srecni i zadovoljni. Don't bite the hand that feeds you.

Daj ljudi o'ladite malo, stici ce kartice. 15. je blizu, ponasate se kao deca kojoj su roditelji obecali igracku:d

Ja se izvinjavam
Ali neka riba rece juce je stiglo 30Kom i sve otislo
jos jednom se izvinjavam
bacidu i omniku nisam hteo da vredjam nikog
samo jako zelim tu karticu to je sve
i kad stizu onda ako moze info

jedno pitanje, ako neko zna ... da li je na obicnoj varijanti palita iz eurolinka referentni hladnjak ili onaj palitov plavi ... posto na sajtu palit.biz postoji slika obe veraijante?

@bacid ili @omnik posto sam narucio obicnu verziju a sve mi je jedno koju cu da dobijem, da ne narucujem i drugu, da li nekako mogu da se smestim na spisak za obe, pa koje ostane?

Obe kartice stizu sa plavim hladnjakom (pitao) Nego mene vise interesuje da li su isti memorisjki cipovi na obe karte ili je na sonicu brzi cip.

Obe kartice stizu sa plavim hladnjakom (pitao) Nego mene vise interesuje da li su isti memorisjki cipovi na obe karte ili je na sonicu brzi cip.
Odlicno !!!

ma sta je bitno ... 100 mhz mem su 5% performansi ... a to niko ne moze primetiti golim okom u igrama .. jedino u 3dMarku, ali ***-a, ne igra se 3Dmark

a buka ref hladnjaka me vise plasila, to se primecuje golim uhom

Poslednja izmena:
Isti je hladnjak na obe karte, a razlika je sto Sonic ima:

"3-Phase Power Supply System for Palit’s own design GeForce 8800GT allows a better power solution than 2-phase power supply system in the market; as a result, the whole graphics card is able to stays in a lower temperature meanwhile lengthen the life of the graphics card and also enables the overclocking ability."

E sad nisam nasao da i obican gt ima ovu karakteristiku

Ja narucih Sonic pa videcemo, jos samo da stigne do 15. da ne kazu da sam 3. na listi al 15. sledece godine:)

I obican palit koji ima novo hladjenje ima i 3-Phase Power Supply System.

Poslednja izmena:
Ima još jedna Galaxy 8800GT na lageru, na 3records, pa ko voli, nek izvoli! Šalje se u ponedeljak!

Ja naručio!:D

Ja sam zvao eurolink 1.Dec oko 2h narucio sam palit 8800GTsonic ali ne znam kakve su sanshe da je dobijem posle 15.Dec sta vi mislite?:(

Ja sam zvao eurolink 1.Dec oko 2h narucio sam palit 8800GTsonic ali ne znam kakve su sanshe da je dobijem posle 15.Dec sta vi mislite?:(

Pa sto ih nisi pitao?Ja sam narucio juce i rekli su da ce biti do 15 dec.

Inace provereno je da obe karte imaju 3 phase napajanje i novo hladjenje.

Sta se sekirate, do 15og ce evro opet biti ispod 80 :)

Optimisto :)
Ajde mi onda prodaj jedno 10000 eura po 79, taman smo sugradjani :)

Hocje ko i proshli put...posle 3 meseca:)
setite se samo koliko su dugo komp firme drzhale euro preko 81...82....Ali zato isti dan kad je skochio isti dan su i oni digli. Shta niko od njih nije uzeo bash nishta od dobavljacha po starim cenama? To je stara pricha oni su i u skoku i u padu eura samo josh dodatno u plusu. Kad euro skache kod njih skache josh ranije i brzhe, kada euro pada...kod njih pada mesecima.

A zasto bi im placao vise od 240-250e.... Pa niko nije mutav. Barem se nadam da nije.
Da su u pitanju neke OC varijante (eVAGA Superclocked, MSI OC, Palit Sonic) pa i da das vise para a svi nude obicne za 250+ evra...

Da li ce 8800gt sonic zadovoljavati napajanje od 430wCM extreme power?Uz klokovan procesor i memoriju.
I koliko trosi ova palitova 8800gt?

Poslednja izmena:
Trosi oko 7 litara bezolovnog na 100km :)
Salu na stranu, radice to sve na tom napajanju.

dok ima ovaca bice i dzempera.

To je nabavna :D

Svaka roba ima svog kupca...Najveca steta u svemu tome je shto ce tu kartu uskoro kupiti neko ko je samo delimicno obavesten ne sluteci da je cena nerealna ,totalno.Velika sramota za tako veliku firmu...Stvarno su preterali!

Vrh Dno