Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Poslednja izmena:
zar ne radi neki brka tu? ah ne, on radi na 92 :smoke:

sorry za off, prestajem

Poslednja izmena:
@zeljko
Pa i ja sam ih pitao ali nije hteo da mi kaze nista.
Pitao me za ime i prezime, ja mu kazem a on odgovara da je primjlena narudzbina... Ja ga pitam da li moze da se zna koji sam a on odgovara da ne brinem i da cu doci i ja na red....

Ipak je ta cena bila previse dobra da bi bila istinita-raste evro a sa njim i cena u dinaraima sa kojim placamo.Do 15. ko zna dokle ce da stigne..

Ipak je ta cena bila previse dobra da bi bila istinita-raste evro a sa njim i cena u dinaraima sa kojim placamo.Do 15. ko zna dokle ce da stigne..

Da, ali oni moraju da naplate po kursu koji je vazio na dan narudzbine, u mom slucaju to je 15006 dinara.

Ne moraju ako prodje sedam dana od porudzbine, pa ti izracunaj kad ce "stici".

Ja sam negde 10 novembra rezervisao u nekoliko radnji i prosle nedelje su me zvali iz PIN-a, Nova Comp i iz Eurolinka. Da sam imao kesh mogao sam da kupim sve tri ali nisam nego sam kupio u Etron-u :D

Samo lepo rezervisi i budi strpljiv. To je jedini nacin...

Daali ja hocu palit sonic (zbog hladjenja a i zbog 8600gt koji imam) koji sam narucio i hocu ga za 200 evra za koliko sam ga narucio. Necu g.vno koje se pregreva za 250e. Onda necu ni kupovati dok ne izadje nesto bolje. Zvao sam ih vise puta rekli su mi da sam medju prvima, a mozda sam i prvi posto sam narucio u jedan sat, rekli su mi da ce zvati u petak i nista. Brate, toliko verujem u taj Eurolink, bas mi deluju profesionalno, nece valjda da ih bace u oglase po 270 eura, kao sto neke druge firme ocigledno rade, ako ste primetili oglase tipa nova, neotvorena sa garancijom...

Daali ja hocu palit sonic (zbog hladjenja a i zbog 8600gt koji imam) koji sam narucio i hocu ga za 200 evra za koliko sam ga narucio. Necu g.vno koje se pregreva za 250e. Onda necu ni kupovati dok ne izadje nesto bolje. Zvao sam ih vise puta rekli su mi da sam medju prvima, a mozda sam i prvi posto sam narucio u jedan sat, rekli su mi da ce zvati u petak i nista. Brate, toliko verujem u taj Eurolink, bas mi deluju profesionalno, nece valjda da ih bace u oglase po 270 eura, kao sto neke druge firme ocigledno rade, ako ste primetili oglase tipa nova, neotvorena sa garancijom...

Ma dobices karticu uskoro, videces. Ja sam 10. na listi i trebalo bi da stigne najkasnije do srede sledece nedelje. Narucio sam obicnu, ne-sonic verziju jer su skoro iste. Tako da se ne brines ako si medju prvima. Mene su vec dva puta zvali da potvrdim kupovinu i da provere da li sam clan e-banch kluba, trebao sam slagati da jesam ;).

I ja bih uzeo obicnu ali tada kad sam narucivao nije bila slika za "obicnu" koja sad stoji i koja je palitova varijanta vec neke sa referentnim dizajnom. Ako se dobro secam. Ili nije bilo slike uopste pa sam pogledao na palitovom sajtu.

Poslednja izmena:
Nije da nisam davezh....ali,zar nije pomenuto da ce u Eurolink doci odredjena kolichina kartica u petak koji je doshao - danas!
Da li je neko kupio i dobio u ruke karticu ili ce je svi regularno kupiti kada bude veliki uvoz koji stizhe do 15. decembra a tada ce 8800GT cenim biti u svim VP i MP jer stizhe kako sam ja zbrojio nabrzaka negde oko 150 komada ukupno!?

Poslednja izmena:
nije precizirano ja kad sam zvao rekli su kako im bude bilo stizalo tako ce slati, inace u ovoj zemlji carina je mnogo *******a, nista me ne bi cudilo...

@bacid & marko[ns]
Ok, ok slazem se.:d
Osecam da ce do 15. da bude bar 16000.:wall:

Poslednja izmena:
Ne bih da se unosi bespotrebna zabuna po ovom pitanju i da se produzava bespotrebna polemika o kursu po ko-zna-koji-put.
Roba se isporucuje po kursu na dan isporuke. Bio on 60 ili 90 isporucuje se po tom kursu. Ako je neko rekao, a sumnjam da jeste obzirom da su me zvali danas da provere kada su imali to pitanje, ja se izvinjavam.
Obzirom da kartice stizu oko 15. sigurno ne dolaze po kursu od 1.decembra.
Inace informacije radi, od ponedeljka kurs krece lagano na dole, to su danas potvrdile banke. Koliko ne znamo...

Btw kur kod ditributera je danas dostigao cifru od 86,50

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
bah
danas sam zvao eurolink da vidim sta se desava
kaze ona meni stiglo juce 30kom i oma rasprodato
neko mi je rakao da sam bio 5 na spisak a nisam dobio kako to pitam ja nju
kaze ona pa vi ste 5ti na spisku za 15.12 :(
a jos dve nedelje prezivecu valjda nekako
ali mi nista nije jasno :S:

Aha, u 5 kad sam zvao nisu stigle, ali onda stigose karte a za njima i autobus dece iz unutrasnjosti na eksurziji koju dovedose da vide kako zive punisici. Svako u dzepicu po dvesta eura za memorabilie iz prestonice, ali sreca je tako htela da ih rukom vodi ka nasem nesudjenom tokenu. Jedan po jedan, odose svih trideset komada. Al ce da se obraduju kod kuce.
Nak se javi neko sa benca ako je dobio. Uopste ne verujem u to. NEMA SANSE da je tridesetoro ljudi pre mene rezervisalo. Ili ce da ih prodaju u oglasima ili ce da ih stekaju kolko treba da ih ne bi davali po obecanoj ceni.

Kapiram da je kurs pao na 60, verovatno bi i onda trazio da platis 15006,00 dinara
Ne. Onda bi eurolink trazio da platim po toj ceni. I to je OK. Ali ovo sad lozenje uopste nije. Nista licno protiv tebe ili bilo koga od zaposlenih koji su zaista na nivou. Osim ako ti nisi sales manager.

Poslednja izmena:
Jel neko uzeo Palit 8800 GT 512 kod Eurolinka, valjda im je stigla prva manja isporuka juče. Neka postavi neku fotku neki bench itt

Jeli se vise slegla prasina oko ove kartice ,da se ima dje kupit?

Kako stvari stoje mislim da ih skoro nece biti u masovnoj prodaji kao i HD3850 i HD3870 jel ni napolju ih nema u dovoljnim kolicinama... ovo sto stize u par firmi je smesno i treba se tuci da bi dobio komad ... posle NG ce biti daleko opustenija situacija nadam se

Zvao sam danas Nova Computers... Imaju 1kom Gigabyte 8800GT, obicnu ne OC verziju,,, CENA: 21700.. Ala su nabili cenu za medalju...

vidim da su se ljudi opametili i da nece vise da placaju 250e za kartu, a kamoli vise...

Vrh Dno