Šta je novo?

CoD4: Modern Warfare (multiplatform)

igra je prilicno lose uradjena
misija kod tocka i autica na sudaranje konacno predjem one debile trcim do helica sa onim mojim nepokretnim j.... kad nije znao da se skloni od njihovog helica
dodjem u heli oni se svi vec ukrcali ja kao ne mogu da udjem stojim na platformi helic polece i ja osta bas bez veze ali konacno predjoh i to ******
a sad tek ono kad se trci niz brdo uzas ccccc
al neka precu je ja vac jednom

mene vise i zabole za SP misije, igram je samo MP online.......

Moracu da je probam, cim ugrabim malo vremena. Trenutno igram Indigo Prophecy.

meni je recimo sp extra odradjen i nisam imo nikakvih problema niti bagova
doduse odradio sam sp notju i sa sluskama bez dodatnih efekata (autobusi, zvocanja familije itd :D ) tako da je feeling bio fantastican
mp je svakako 3x zabavniji od sp :)

i meni reset na pocetak sa lvl 30-i kusur na lvl 1 :wall:
kasno sam doso do info kako zadrzati postojeci lvl :trust:

Kakav info ? Ja sam isao na MP options i klikno "change key" tamo i ukucao novi i sve je ostalo. Mozda je do 1.2 patcha ?

PS. MP je jako osetljiv na "packet loss" , ludim vec danima zbog toga, malo malo pa municija krene da prolazi kroz ljude...(bez nanosenja stete)

Poslednja izmena:
lepo mi rece par "generala" sa mp servera ovako: " Prvo updatujes igru na 1.2, onda updatujes pb i na kraju izmenis cd-key"
ja sam samo updatovo pb i oma tjorak reset
tako je recimo jedan od tih "generala" ostao na lvl 51 ili 52 :smoke: a ja sam opet resetovan na lvl 1
ne bih isprobo licno sad teoriju posto sam vec doguro do lvl 26 :whip: pa za svaki slucaj da ne bude opet reset :D
ako neki od admina citaju ovde o cod4 ja bi zamolio kulturno da prislone i domination mode za mp sto je loodnica nevidjena i neopisiva :banana:

xfire: psycho063 ;)
sto se tiche reseta ranka, moram proveriti, poslednji put sam upalio MP juche u 23:00 :(

Poslednja izmena:
Zavrsih je!Ovo je mnooogo dobra igra!

Poz

Ljudi moze li neko reci zasto su svi BIH serveri za cod2, ili united ofensive?

Ne vidim ni jedan COD4 bih server na listi?

unapred hvala

Sto se tice cuvanja rankova najjednostavnija varijanta koja radi je ova.Posto one igrace koji koriste cd kljuc koji je dosao u nfo fajlu sa igricom , PB ih izbacuje jer je banovan.Udjite na neki server sa tim kljucem ostanite par sekundi i izadjite pre nego vas PB izbaci ( njemu treba vise od minute da to odradi koliko sam primetio ).Kad izadjete sa server idite u MP options i ukucajte kljuc iz generatora koji mozete naci na netu , verifikujte ga , spustite konzolu ( taster tilda pored keca ) i kucajte /reconnect da vas vrati na prethodni server na kome ste bili i pogledajte da li su vam ostali rankovi i ostanite neko vreme da proverite da li vas PB izbacuje.Za svaki slucaj iz profila pre patcha i menjanja cd kljuca sacuvajte mpdata jer u njemu su rankovi.Ja sam to sve odradio kad sam menjao sa kljuca iz generatora za originalni kljuc i zadrzao sam rankova a sada posle reinstala CoD4 na drugi komp , preneo sam mpdata sa kljucem koji je zadnji put na njemu koristen i sve se vratilo kako treba.Taj mpdata koji cuva rankove vezuje se izgleda za cd kljuc i svaka promena moze da dovede do gubitka rankova.

lepo mi rece par "generala" sa mp servera ovako: " Prvo updatujes igru na 1.2, onda updatujes pb i na kraju izmenis cd-key"
ja sam samo updatovo pb i oma tjorak reset
tako je recimo jedan od tih "generala" ostao na lvl 51 ili 52 :smoke: a ja sam opet resetovan na lvl 1
ne bih isprobo licno sad teoriju posto sam vec doguro do lvl 26 :whip: pa za svaki slucaj da ne bude opet reset :D
ako neki od admina citaju ovde o cod4 ja bi zamolio kulturno da prislone i domination mode za mp sto je loodnica nevidjena i neopisiva :banana:

Ja sam prije 4-5 dana updatovao samo pb i nije mi se resetovao lvl, jos uvijek sam 55 ,)

Posle dva dana igranja utisci su:
- grafika odlicna i pored lepote prirode, mnostvo vojnika, na max. detaljima nema stucanja.
- duzina nivoa je taman kolika treba da bude, s obzirom da nemas pojma ko te i odakle gadja.
- oruzja su takodje dobro balansirana.
- posto me cesto koknu , brzina ucitavanja nivoa je za pohvalu.
- igrivost je odlicna.
- Trenutno sam u misiji 7.
- i pored mnogobrojnih neprijatelja u igri, mislim da ce me igra drzati da vidim kraj.
- Da li je moguce da ima 55 nivoa, a negde sam procitao da se igra u proseku zavrsava za 5-6h ?

Ima ukupno 21 nivo, gde su uracunati trening i epilog misija.

pa 5-6h jedino na easy
na veteran malo teze tj duze

He he 55 nivo sa odnosi na MP tj. skupljas expiriance poene ,max. je 55 lvl .

U principu ne igram Mp misije, niti bilo sta sto ide on-line. Jedino sam probao sam FEAR on-line, ali mi je nekako smor pa sam brzo zabatalio.

Jel moze nekako da se osposobi num keypad? Ne mogu da verujem da im to od demoa nisu popravili. Kad namestam kontrole prihvata kad bindujem neki taster sa num keypad ali u samoj igri ne radi.

Call of Duty 4 ne sljaka na starim dobrim Bartonima...
Probao ja danas, puca vec tokom introa,
ukoliko se iz introa iskoci puca vec pri kucanju imena.
Predpostavljam da zahteva SSE2 instrukcije.
Ovo je jedino sto mi pada na pamet, a probao sam sa brisanjem asi fajla.
Neka me neko ispravi ako gresim.

Ne zahteva SSE2 instrukcije. Kod druga na Bartonu radi bez problema, a samo je morao neki fix za mssmp3.asi da skine i proradilo mu je.

Poslednja izmena:
Ne vredi... Krene da ucitava misiju i na manje od 10% cujem briefing, ali igra puca...

Jel moze nekako da se osposobi num keypad? Ne mogu da verujem da im to od demoa nisu popravili. Kad namestam kontrole prihvata kad bindujem neki taster sa num keypad ali u samoj igri ne radi.

Samo iskljuci NumLock na tastaturi i trebaloi bi da onda mozes da namestis kontrole, kod mene je bilo tako.

Call of Duty 4 ne sljaka na starim dobrim Bartonima...
Probao ja danas, puca vec tokom introa,
ukoliko se iz introa iskoci puca vec pri kucanju imena.
Predpostavljam da zahteva SSE2 instrukcije.
Ovo je jedino sto mi pada na pamet, a probao sam sa brisanjem asi fajla.
Neka me neko ispravi ako gresim.

potpuno isti problem sam imao samo sa igrom time shift, onda sam stavio driver 169.04 i time shift je proradio, ali su onda problemi nastupili sa cod4 (texture) pa sam se vratio na 163.71
znaci ako ne upali reimenovanje mssmp3.asi u .bak, pokusaj drugi driver
meni je recimo uspelo to sa .bak :banana:

Brutalna igra,sjajna atmosfera,optimizacija,po meni igra godine!

Imam ATI X800 tako da... Koristim 7-10 drajvere. Sad sam video da su izasli 7-11 pa cu videti ima li izmena kad ih skinem.

Poslednja izmena:
Instalirao ATI 7-11 drajvere, idalje ista prica :( Znaci isti problem kao zizu013 i ciradina a probao sam vise lekova... Udje u meni, kliknem new game, dodje do 10% igra zasvetli i pukne. Ne znam sta dalje da radim.

Poslednja izmena:
Vrh Dno