Arthur Morgan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.10.2007
- Poena
- 515
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 7800X3D & Lian Li Hydroshift 360
- Matična ploča
- Aorus X870E Pro Ice
- RAM
- 32 GB Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mt/s + Corsair Light Enhacement Kit
- GPU
- Zotac Trinity RTX 4080 Super OC White Edition
- Storage
- Samsung 980 Pro 500GB + WD SN850 Black 1TB + Kingston KC 3000 1TB + 2TB Lexar NQ790
- Zvuk
- Altec Lansing ATP 3
- PSU
- Lian Li Edge 1000W White Edition
- Kućište
- Antec Constellation C8
- Monitor
- LG 32GP850-B
- Miš & tastatura
- ASUS ROG STRIX Scope II 96 Wireless & ASUS ROG Harpe Ace Aimlab Edition
- Laptop
- HP Probook 450 G10
- Pristup internetu
- Optički internet
E, sad...
Čisto da kažem da imam 40 godina i da igre igram od kada se pojavio PONG a igrački staž sam započinjao po luna parkovima, preko Spectruma ZX, Amige 500 pa sve do današnjeg PC-a. Bar mi o tome ne treba pričati, a i ja sam malo učio latinski u školi...
Da bi neka igra bila legendarna mora je igrati mnogo ljudi i mnogima ostati u lepom sećanju. Što se Mafije tiče, to je, PO MENI, najbolja igra svih vremena, ali ukusi su različiti (neću na latinskom). Dovoljno je videti po stranim (a i našim) forumima koliko se ljudi oduševilo što će biti nastavka i šta misle o prvom delu, a meni je to dovoljno da postane legenda. A i koliki se hype stvara zbog pojave Fallout 3. Zašto?? Zato što su Fallout 1 i 2 legende! A da se pojavi Mike Tyson`s Punch Out 2, koliko bi se ljudi oduševilo?? Kod nas, sva trojica koji su je igrali...
A usput sam pročitao post momka koji kaže da je GTA 3 bolji od Mafije. C, c, c, c, c, baš se pitam da li je taj momak ikad video, a kamoli odigrao Mafiju, inače ne bi pisao nešto tako nebulozno. Za razliku od Vice City-ja ili San Andreas-a, GTA je teško sr*nje!! Instaliraj GTA3 i Mafiju istovremeno i odigraj ih, pa onda pričaj...
Sine, koliko ti imas godina kad se tako izvaljujes?
Po cemu je to mafia legendarna, po tome sto se voze kola, ili sto se koristi tompsonka, ili sto kao oruzja postuju neke zakone fizike? Igra jeste dobra ali legendarna nije sigurno!
WoW!!!! WoW? Jedan RPG is treceg lica u Warcraft univerzumu koji kad se provali fazon postaje isti i monoton (raidovi, itd...)
Mike Tyson's Punch Out je legendarna igra. Procitaj prvo brdo tekstova o Nintendo Entertainment Systemu (NES-u iliti Famicomu) i o serijalima i tipovima igrica koje je izrodio! MT Punch Out ima svako pravo da bude na listi!
Neke nisu, ali Degustus non disputandum est!
Čisto da kažem da imam 40 godina i da igre igram od kada se pojavio PONG a igrački staž sam započinjao po luna parkovima, preko Spectruma ZX, Amige 500 pa sve do današnjeg PC-a. Bar mi o tome ne treba pričati, a i ja sam malo učio latinski u školi...
Da bi neka igra bila legendarna mora je igrati mnogo ljudi i mnogima ostati u lepom sećanju. Što se Mafije tiče, to je, PO MENI, najbolja igra svih vremena, ali ukusi su različiti (neću na latinskom). Dovoljno je videti po stranim (a i našim) forumima koliko se ljudi oduševilo što će biti nastavka i šta misle o prvom delu, a meni je to dovoljno da postane legenda. A i koliki se hype stvara zbog pojave Fallout 3. Zašto?? Zato što su Fallout 1 i 2 legende! A da se pojavi Mike Tyson`s Punch Out 2, koliko bi se ljudi oduševilo?? Kod nas, sva trojica koji su je igrali...
A usput sam pročitao post momka koji kaže da je GTA 3 bolji od Mafije. C, c, c, c, c, baš se pitam da li je taj momak ikad video, a kamoli odigrao Mafiju, inače ne bi pisao nešto tako nebulozno. Za razliku od Vice City-ja ili San Andreas-a, GTA je teško sr*nje!! Instaliraj GTA3 i Mafiju istovremeno i odigraj ih, pa onda pričaj...