Šta je novo?

Time Shift

Poceh sinoc da je igram. Odlicna igra. Zalepis prst na obarac i uzivaj. Kakav nano suit u Crysisu, ovo je ultimate suit.

Stigoh do levela 15, bar sam tako prebrojao imenasave pointa. Sve vise mi se dopada i podseca na na HL2.

:dTi 24 nivoa su laki :-devil-:za prelazak :d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wall:ALI IGRICA :-devil-:MALO SMARA!!!:-devil-:

Zavrsih igru. Skoro nisam igrao, a da mi je bilo zao sto sam je zavrsio.Ih da je bilo jos par nivoa.
Igra je ok, odgovarala mi je po svakom parametru.

Zavrsih igru. Skoro nisam igrao, a da mi je bilo zao sto sam je zavrsio.Ih da je bilo jos par nivoa.
Igra je ok, odgovarala mi je po svakom parametru.

Ako nekom trebaju save fileovi, neka zove.

e ljudi posle svakog nivoa mi pise new content unlocked, a sve je isto...gde mogu da vidim sta je u pitanju?

e ljudi posle svakog nivoa mi pise new content unlocked, a sve je isto...gde mogu da vidim sta je u pitanju?

U glavnom menu-ju. Imas opciju unlocked. Tu imas skoro sve video sekvence i treba ih na miru odgledati.

Na kraju zavrshis ovu smornu igru
boring.gif

Presao sam igru i bas mi se svidela,mozda jeste malo smorno ali ima neku draz,i da nista bez samostrela :D

Jel neko video samo staru verziju igre? Pre jedno godinu, dve izbacili su demo koji je nevidjeno gadan bio. Sve se desavalo u buducnosti, ali sa art-deco motivima iz 50-ih godina. Gadno. Pritom je jos demo isao katastrofalno lose. Od tada su ih izgleda napushili pa su kompletan dizajn promenili... :D

Presao sam igru i bas mi se svidela,mozda jeste malo smorno ali ima neku draz,i da nista bez samostrela :D

Za svaku igru moze da se kaze da je smor. Ortak je nahvalio igru samo tako, a kasnije mu je bila smor. Ja sam odigrao jedan demo i tada sam rekao sebi da je necu igrati. Kasnije rekoh da bi mogao da je probam. Probao i zavrsio.
Meni se cuveni Stalker nije svideo, a mnogi odlepljuju za njega.
Dobro je dok ima igara kao i Operativnih sistema za izbor.

Kako da patchujem 1.0 verziju u 1.2 kad instalaciju ne vidi patch ? Naravno instalirana na drugoj particiji, ne mora valjda na C ?

Kako da patchujem 1.0 verziju u 1.2 kad instalaciju ne vidi patch ? Naravno instalirana na drugoj particiji, ne mora valjda na C ?

Ne mora na C, meni je na D pa je patchovalo bez problema, inace igra mi se svidja, mada nista drugo od novih igara kod mene ne moze da radi tako da mi je Timeshift super :)

imam problem ljudi. ne rade mi kontrole nikako. znaci ni tastatura ni mis ne rade kad pokrenem seingle player jer kada sam otiso na controls nije bilo nista namjesteno. i kada namjestim i odem na save izbaci mi dont send i ukine mi igru i tako kada opet pokrenem igru nema kontrola. jeli postoji neki fix ili slicno za ovakav problem?

Negde sam pročitao da ne nameštaš kontrole pre početka igrice, znači počneš da igraš pa tek onda
uđeš u settings.
Meni se ovo nije dešavalo pa ne mogu da ti garantujem, ali ništa te ne košta da probaš.:p

zaglavio sam na mestu ge se srusio onaj cepelin ili sta vec, i kontam da bi trebao da naskocim na neki ogorman propeler i da me odnese sa druge strane da bih mogao da naskocim na stazu, ali nikako ne mogu da naskocim na elisu, stalno spadnem...... kako ste to presli?

zaglavio sam na mestu ge se srusio onaj cepelin ili sta vec, i kontam da bi trebao da naskocim na neki ogorman propeler i da me odnese sa druge strane da bih mogao da naskocim na stazu, ali nikako ne mogu da naskocim na elisu, stalno spadnem...... kako ste to presli?

Zaustavis vreme naskocis na elisu dodjes do srednjeg dela, opet zaustavis vreme i onda opet na elisu. Naravno trebas da ubodes tacno odredjen polozaj elise kako bi mogao da prodjes na drugu stranu.

Time Shift igrao isto, super to sto su kao uradili zaustavih vreme.... :)

uopste nije losa ova igra :)
ima delova gde zaista briljira, npr. recimo A.I. kada opletete nekoga da mu ispadne oruzje on ce pasti na kolena i moliti da ga ne ubijete. recimo: opicim timeshift u modu gde se usporava vreme, puknem lika sacmarom i njemu od udarca ispada puska koja leti u vazduhu ka meni, ja je uzimam i vracam vreme u normalu, on se okrece oko sebe i kada skapira da nema nikakvog oruzja u blizini pada na kolena i moli za zivot. ja ovo ne videh do sada :zgran: ili pak ako mu je blizu puska na podu od nekog poginulog pokusace da je pokupi i da vas ponovo napadne. fantasticno. rag doll je isto odlican. zvuk je ok, najveca zamerka je sto napucavanje nije neko, a i izbor oruzja je (makar za sada) bzvz. dizajn nivoa je super, fizika je jako, jako dobra. ono sto je bilo donekle solidno uradjeno u FEAR-u ovde je dovedeno na jos korak dalje. recimo, krijete se iza nekog betonskog stuba i neprijatelj puca na vas. stub ce poceti polako da se krnji i da se razlece u parmaparcad. sjajno. isto vazi i za neke metalne police: ako se sakrijete iza njih a na vas pucaju sve ima da se razleti i ostacete goli bez icega :S: grafika je solidna, ali ima i poneka siromasna textura, igra je dobro optimizovana i leti mi na mom sporetu, ne videh da je otisla ispod 60 sa svime odvrnutim u igri 16xAF u igri i 4xAA iz drajvera...:banana:
ocekivao sam mnogo manje, dobio sam sasvim ok igru...ne znam koliko je dobijala igra po netu, ja joj dajem 85% bez problema :)

Poslednja izmena:
TimeShift, je onako klasicna jedna pucacina, koja je izuetno dobro uradjena, optimizovana, dobro izgleda, zanimljiva je za igranje, i ume da te pozitivno iznenadi s vremena na vreme nekim dobrim i originalnim fazonima. Ja sam takodje imao neka negativna ocekivanja prema ovoj igri, ali me je prijatno iznenadila.

Inace igrao sam igru na najtezem nivou, i ni u jednom trenutku mi nije bila "smorna".

Poslednja izmena:
Imam problem,ako neko ima ideju...
Znaci kad pokrenem igru,i kad odem u option,sta god da promenim,sta god da pipnem >_> i kliknem na accept,automatski crash-uje igra (neku poruku dobijem,kao "save dump" itd,),probao sam 2 razlicita crack-a,opet isto...?

Vidi kolki ti je refresh rate postavljen za monitor. Ako je 59Hz, stavi na 60Hz. Kod mene je ovo rusilo igru.

Bedak,na 60hZ mi je...

meni je ova igrica bzvz, igrao sam je nekih pola sata i batalio, samo shift delete je bilo.

Patch 1.2 je resio sve...pa ono igra bas i nije nesto...uzeli HL2 i pomesali sa Fear...

nije ni losa. najjace mi je bilo kada ga iz blizine opalis iz shotgun-a i kada ispusti svoju pusku :D

Nazad
Vrh Dno