Šta je novo?

Time Shift

Ma mene samo zanima ZASTO me tera da skinem 163.71 kada ja njih IMAM. Ocigledno glupava igra misli da imam stare drajvere koje sam zamenio pre desetak dana, kao da su ostali neki repovi koje ona vidi...

Probacu ponovo da instaliram pa da odmah pecujem.

P.S. Mrzim sve sto je BETA pa tako i drajvere.

Ma mene samo zanima ZASTO me tera da skinem 163.71 kada ja njih IMAM. Ocigledno glupava igra misli da imam stare drajvere koje sam zamenio pre desetak dana, kao da su ostali neki repovi koje ona vidi...

Probacu ponovo da instaliram pa da odmah pecujem.

P.S. Mrzim sve sto je BETA pa tako i drajvere.
Pa brate,ne znam sta je tu teshko da pritisnes onaj gumb:d i da da igrash igru,evo i mene zraci za drivere!Ali mi ne predstavlja problem da pritisnem gumb:d i da krenem da se igram.

Poslednja izmena:
Da li ste kliknuli na Credits....

"Samo Rusi imaju takvu tehniku" :D

Rusi su odradili odlicno posao.

Poslednja izmena:
Ja ljudi uopste ne razumem sta se pojedinim ljudima desava sa kompom. Ja menjam komp na dve godine, ali brate imam jednog lika koji mi zameni stari uz doplatu i on kad sklopi radi kao zmaj. Kakvi bre problemi sa misom i drajverima? Ja imam drajvere od pre 5 meseci i naravno da nisam aktivirao njihov update. Samo play i igra leti 1280x1024 / sva podesavanja na max. Nijednom nije pukla. Uzmite ljudi jednu
P35-iticu + Quad (trenutno najbolja kupovina) i uzivajte.

Ma daj, pa ti kao da si juce dobio prvi komp pa ne znas sa kakvim sve igrama imamo posla. :) Kada se patch-uje igra normalno radi, znaci instalacija + patch + sve ostalo sto treba i radi super. Bez patch-a se desava ono sto sam opisao.

E a ocu moci ja da je igram, barem na low, al' bez seckanja :D

Poslednja izmena:
E a ocu moci ja da je igram, barem na low, al' bez seckanja :D

Grafa je problem, readme za min kaze "NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 128 MB DirectX(R) 9.0c-compatible card with Pixel Shaders 2.0b support or equivalent (ATI(R) Radeon(R) x700) with latest DirectX drivers"

Previse shadera za moj ukus...

Grafa je problem, readme za min kaze "NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 128 MB DirectX(R) 9.0c-compatible card with Pixel Shaders 2.0b support or equivalent (ATI(R) Radeon(R) x700) with latest DirectX drivers"
Ja sam igrao igru na 1024 sve max i prosek fpsa je bio 35 nikad ispod 20 tako da mislim da su malo preterali sa minimalnom zahtevnoscju,mislim da cje mu raditi igra,kako to ne znam ali mislim da cje mocji da je pokrene.

Jest vala igra radi fino kod mistixa sve dok ne izadje na otvoreno :), al opet prichamo o 6600gt sa ddr2 ramom shto je impresivno.

Ja sam igrao igru na 1024 sve max i prosek fpsa je bio 35 nikad ispod 20 tako da mislim da su malo preterali sa minimalnom zahtevnoscju,mislim da cje mu raditi igra,kako to ne znam ali mislim da cje mocji da je pokrene.

Mene samo buni PS 2b, nisam siguran da li ih 9600 poseduje...

Sad sam zavrshio onaj nivo gde se zgrada raspada i bezim avionom. Igra je prilicno monotona pa nemam neku zelju da nastavim, ali ako sam blizu kraja mogao bi da zavrshim. Neko ko je preshao nek kaze koliko ima do kraja, hvala :p

Sad sam zavrshio onaj nivo gde se zgrada raspada i bezim avionom. Igra je prilicno monotona pa nemam neku zelju da nastavim, ali ako sam blizu kraja mogao bi da zavrshim. Neko ko je preshao nek kaze koliko ima do kraja, hvala :p
Ako mislis na onu bazu u planini onda imas ti jos da igras,nije toliko kratka igra,ako me secjanje ne vara:p

e ljudi pomozite.

instalirao sam patch 1.01 i sve radi lepo do onog trenutka kada treba da pocnem da igram. tastatura i mis ne reaguju, a igra radi, pada kisa, neki tip nesto prica u pozadini, ali ne mogu da se mrdnem...WTF?

p.s. da, skinuo sam i najnovije beta drajvere

resio sam. postoji neki control fix na gamecopyworld

Poslednja izmena:
Ja sam uradio install sa RAID-a pa nije radilo kako treba, prvo reinstall igru, onda patch pa EXE prebaci, takodje nemoj odmah po startu dirati podesavanja, nego kreni po defaultu, procitao sam da ljudi imaju problema ako u startu podesavaju ili cak ako ista pipnu, tako da nista ne diram i igra je OK.

p.s. stvarno ne znam sta fali ovoj igri, cak stavise, grafika je odlicno uradjena a AI nije los, malo sam doduse podigao nivo ,)

Zaista dobra igra,jako dobro optimizovana,zasad mi je ok,valjda mi nece postati monotona..

dosao sam do nekog nivoa gde na krovu zgrade treba da poskidam snajperom 4 mitraljeska gnezda.... skinuo 3, dosao tamo gde mi radar pokazuje da je cetvrti, ali nigde ga ne vidim, i sad sam tu ukopan... aj pomagajte!?

dosao sam do nekog nivoa gde na krovu zgrade treba da poskidam snajperom 4 mitraljeska gnezda.... skinuo 3, dosao tamo gde mi radar pokazuje da je cetvrti, ali nigde ga ne vidim, i sad sam tu ukopan... aj pomagajte!?
Ne bi da pametujem:) ali moras da pogledas dobro oko sebe,tu se negde nalazi i cetvrti PVO/mitraljez.

I meni je trebalo malo vremena da izvalim, nalazi se na zgradi prekoputa sa desne strane, poprilicno je daleko.

da, nasao sam ga preko puta.... mali krelac nije pucao uopste, to me je zbunilo, pa sam njuskao kroz snajper i video ga kad se okrenuo.....

jel i vama u nekim trenutcima igra izgleda preteska? :trust:

jel i vama u nekim trenutcima igra izgleda preteska? :trust:

da, nasao sam ga preko puta.... mali krelac nije pucao uopste, to me je zbunilo, pa sam njuskao kroz snajper i video ga kad se okrenuo.....
Tu sam se jedino iskreno pomucio :)

Jedino sam se malo razocarao na sam kraj, sta znam - ocekivao sam spektakularniji zavrsetak od rokanja u one lasere na robotu ili sta li je vec. Mislim da je trebala da dobije vecu ocenu od 6.5, mozda tu negde oko 8. Zvuk je na najniznoj lestvici u igri, a grafika je simpa ;). Gameplay je solidan, AL me je iznenadio, mada se desavalo da jednostavno protivnici zaglupe i ne micu se te im ni granata ne moze nista bzv.

Koje driver da stavim za xp i 7900 gt da bi igrica radila posto imam igricu i nece da radi pri startovanju?

Dali ja nisam skapirao igru ili sta ali meni se sve svodi na "rokaj, snimaj, rokaj, snimaj" kad jednom izvalis foru nema sta ne mozes da predjes.

U opste nisam zadovoljan igrom mnogo mi je dosadna prem da prica nije losa po meni . Ali toliko istih botova non stop i iste radnje non stop da je to mnogo monotono. Mozda nisam dovoljno igrao pa nisam skapirao poentu toga, sad se trenutno nalazim u nekom zatvoru gde su kao moji ortaci i prolazim kroz njega.

Pre ove sma presao Lost Planet koji su svi napljuvali i meni je za ovo VRH BRATE!!!!

Da i sto pricaju ljudi ovde igra nije uopste zahtevna bar ne meni ja je igram na 1280x1024 i sve na full-u nemam ocitavanje fps-a ali nemam ni osecaj da nesto secka.

Poslednja izmena:
svako od nas želi da bude Hiro Nakamura... Još ako može da se puca... onda je ovo prava igra za svakoga :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno