nema countdown, moze da se skine demo , ja skino al nisam probao jos, skidam i cod4 demo , pojavio se...Nemsh' stici sve demoe odigrati kolko ih ima, poslednja 3 dana sam se naigrao demoa, mislim jedno dobrih 15-sati dzabaka uzivanja 
A do sada kao nije bilo dzabaka uzivanjenema countdown, moze da se skine demo , ja skino al nisam probao jos, skidam i cod4 demo , pojavio se...Nemsh' stici sve demoe odigrati kolko ih ima, poslednja 3 dana sam se naigrao demoa, mislim jedno dobrih 15-sati dzabaka uzivanja![]()
kako bre nema stucanja kad je njemu sa 8800GTX palo na 29fps ?Ispada tvoja karta bolja nego njegova
(Sem ako ti je 25-30 "ok" fps, meni je to stucanje)
Evo malo screenshotova sa "normalne" masine i sub 300evra graficke. Sve je na max, AF 4x, 1280x1024. Poslednja dva screenshota su sa teksturama i materijalom na medium, nije neka razlika u izgledu, jedva se primeti, a vala nije ni neka razlika u performansama, zapravo cini mi se da isto radi...Sve u svemu dobro radi mada imam osecaj kao da malko mis laguje :/
![]()
Cist dokaz da mi sto smo uzeli 8800 smo se bas najeli g....a ..
a za kad je najavljen "gold" ?
Sierra Entertainment is pleased to announce that TimeShift for the XBOX 360® and Windows PC have gone gold, with a planned retail ship date of October 30, 2007. Developed by Saber Interactive, the highly-anticipated shooter allows players to master time to become the ultimate weapon. Armed with the experimental time-manipulating Beta Suit and a huge arsenal of weaponry, players have the ability to slow, stop and reverse the flow of time, allowing them to control several aspects of each battle sequence and puzzle situation. Intuitive time controls give the player the ultimate advantage in strategic attacks used to outsmart the enemy.
With a comprehensive online 16-player multiplayer mode, featuring time-controlling "chrono" grenades, 14 different maps and over 40 different customizable options, TimeShift is a truly unique multiplayer experience for every level of gamer, whether a
grafika nije losa, ali je gameplay nekako bezveze. Smara ono cimanje s vremenom, a i dizajn je nekako previse klaustrofobican... ma ne znam, ne djasvi mi se ..,
Sada mi je lakse. Posle mog iskaza da je Jericho njesra, nisam smeo ni da pomislim da napisem da isto misljenje imam i o ovoj igri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari