Šta je novo?

Time Shift

nema countdown, moze da se skine demo , ja skino al nisam probao jos, skidam i cod4 demo , pojavio se...Nemsh' stici sve demoe odigrati kolko ih ima, poslednja 3 dana sam se naigrao demoa, mislim jedno dobrih 15-sati dzabaka uzivanja :D

U sunce ti..... kako je dobar demoooo :shock: Znaci ubiijaaaa, majke ti :p
Od opcija sve je na max/1680x1050 bez AA/no Vsynca(driveri 167.31). U principu sam zadovoljan kako ide(verujem da ce full biti ipak optimizovaniji + ce se dotad i driveri ispeglati), jes da se pojavljuje brojka od 30fps/-, average je tu oko 35/40 a max se kretao oko 60fps. Posle ovoga Krajsis ne treba ni da izlazi ako ce onako bedno i neoptimizovano da izgleda(beta)....
Par slicica:

Poslednja izmena:
nema countdown, moze da se skine demo , ja skino al nisam probao jos, skidam i cod4 demo , pojavio se...Nemsh' stici sve demoe odigrati kolko ih ima, poslednja 3 dana sam se naigrao demoa, mislim jedno dobrih 15-sati dzabaka uzivanja :D
A do sada kao nije bilo dzabaka uzivanje ;)
Dodaj tome da se mozda i UT pojavi uskoro :)

Poslednja izmena:
Ej, pa ovo jako dobro izgleda :) . Ako je i ostalo kao grafika onda nam stiže još jedan dobar naslov uskoro (ako ne za**** nešto na kraju).

Da da super je, igra bas obecava za razliku od predhodnog Timeshift demoa, totalno se razlikuje kao da nije u pitanju ista igra.
I kod mene sve na max u 1680x1050 i nema stucanja driveri 167.31 jer sa starima nije htela da se pokrene.

kako bre nema stucanja kad je njemu sa 8800GTX palo na 29fps ? :p Ispada tvoja karta bolja nego njegova :p (Sem ako ti je 25-30 "ok" fps, meni je to stucanje)

Evo malo screenshotova sa "normalne" masine i sub 300evra graficke. Sve je na max, AF 4x, 1280x1024. Poslednja dva screenshota su sa teksturama i materijalom na medium, nije neka razlika u izgledu, jedva se primeti, a vala nije ni neka razlika u performansama, zapravo cini mi se da isto radi...Sve u svemu dobro radi mada imam osecaj kao da malko mis laguje :/

Poslednja izmena:
Ok je igra,jedino mi se ne swidja kretanje... lik se nekako wuche,:S::trust:

Veci fps = vise € a lova treba i za druge stvari. Za sada 25-30 fps je sasvim OK, ja ne primetim da mi stuca sto je najglavnije ;)

Poslednja izmena:
kako bre nema stucanja kad je njemu sa 8800GTX palo na 29fps ? :p Ispada tvoja karta bolja nego njegova :p (Sem ako ti je 25-30 "ok" fps, meni je to stucanje)

Evo malo screenshotova sa "normalne" masine i sub 300evra graficke. Sve je na max, AF 4x, 1280x1024. Poslednja dva screenshota su sa teksturama i materijalom na medium, nije neka razlika u izgledu, jedva se primeti, a vala nije ni neka razlika u performansama, zapravo cini mi se da isto radi...Sve u svemu dobro radi mada imam osecaj kao da malko mis laguje :/

Mislis 8800GTS320? Pa nije za te rezolucije ...

Poslednja izmena:
Ludi jel moraju da se skinu 163.76 beta drajveri da bi radila igra?ja imam 162.18 i kad se ucitava igra dodje do pola i zakuca..:(

Meni demo radi i sa zvanicnim 163.71, tako da ce verovatno i tebi raditi sa istim.

Inace kod mene se igra bas vuce(sto nije ni cudo s obzirom na graficku koju posdujem) , dok COD4 demo primetno bolje radi.

nece da mi se pokrene na zvanicnim 163.71 :crash: ,probacu 163.76 beta ..

Ni meni nije radilo sa 163.44, ali cim sa instalirao ove beta proradilo je bez problema.

Ako mislite na onaj prozor sto izadje nakon pokretanja igre ... Ma kaki ja imam 163.71 whql i kad izadje taj prozor samo Play, sve radi :)i

Meni takodje beta poterala igru kako valja, sa 162 nesto sam popio BSOD tokom ucitavanja igre.

Vidim lika koje ce upravo da likvidira metkom u potiljak klececeg "prijatelja", ja taman dodjem kod njih i ovaj ga ubije... palim reverse time, spasavam coveka i pocepam sve ostale u sobi sa sacmarom. Ovaj sto sam ga spaso grabi pusku od mrtvog egzekutora hvata zaklon i pere po sledecem talasu losih momaka, a mogao sam da pustim da ga ubiju i sam da se bijem na protivnicima...

Kao klinac sam obozavao filmove sa vremenskim paradoksima i putovanjem kroz vreme, tako da mi je ova igra vise nego preterana. Jedva cekam njen izlazak!

Poslednja izmena:
Cist dokaz da mi sto smo uzeli 8800 smo se bas najeli g....a . :( .

Cist dokaz da mi sto smo uzeli 8800 smo se bas najeli g....a . :( .

Ne razumem, zasto, sta? Sasvim lepo mi radi u 1680x1050, e sad, da li fps ponekad pada na apsolutno neprihvatljivih i nedovoljnih 30-40, prvo ne znam, drugo, ni ne mislim da je tako, stvarno tecno radi, reko bi da ne pada ipod nekih 40-50, ali sta ja znam, ja sam nub, ima ovde ljudi koji mnogo bolje znaju kako meni igre rade na mom kompu od mene.

a za kad je najavljen "gold" ?

Sierra Entertainment is pleased to announce that TimeShift for the XBOX 360® and Windows PC have gone gold, with a planned retail ship date of October 30, 2007. Developed by Saber Interactive, the highly-anticipated shooter allows players to master time to become the ultimate weapon. Armed with the experimental time-manipulating Beta Suit and a huge arsenal of weaponry, players have the ability to slow, stop and reverse the flow of time, allowing them to control several aspects of each battle sequence and puzzle situation. Intuitive time controls give the player the ultimate advantage in strategic attacks used to outsmart the enemy.

With a comprehensive online 16-player multiplayer mode, featuring time-controlling "chrono" grenades, 14 different maps and over 40 different customizable options, TimeShift is a truly unique multiplayer experience for every level of gamer, whether a

Inache, demo mi se svideo i jedva chekam da igra izadje. :)

Full verzija 2.81GB... deluje mi malo, nadam se da nece biti kratka...

grafika nije losa, ali je gameplay nekako bezveze. Smara ono cimanje s vremenom, a i dizajn je nekako previse klaustrofobican... ma ne znam, ne djasvi mi se ..,

grafika nije losa, ali je gameplay nekako bezveze. Smara ono cimanje s vremenom, a i dizajn je nekako previse klaustrofobican... ma ne znam, ne djasvi mi se ..,

Sada mi je lakse. Posle mog iskaza da je Jericho njesra, nisam smeo ni da pomislim da napisem da isto misljenje imam i o ovoj igri.

Malo akcije iz igre, podesavanja sve je na max 1024x768, grafika GeForce 7900GS 525/1440, cpu AMD X2@ 2.6GHz, vrlo igrivo, negde oko 30 - 40 frejmova prosek

Prilozi

• TimeShift 2007-11-01 11-39-52-84.JPG
    TimeShift 2007-11-01 11-39-52-84.JPG
    79.2 KB · Pregleda: 83
  • TimeShift 2007-11-01 11-51-13-31.JPG
    TimeShift 2007-11-01 11-51-13-31.JPG
    105.7 KB · Pregleda: 130
  • TimeShift 2007-11-01 11-51-33-10.JPG
    TimeShift 2007-11-01 11-51-33-10.JPG
    84.1 KB · Pregleda: 147
  • TimeShift 2007-11-01 11-51-54-53.JPG
    TimeShift 2007-11-01 11-51-54-53.JPG
    114 KB · Pregleda: 134
Jel ovo standard Action FPS (koji paradoks:) ) ili ima malo i mozganja i horora etc. ? Znate na šta mislim... :)

Poslednja izmena:
Ima mozganja, kada da upotrebis time-shift.

Smorile su ove mracne igre ,hocemo napolje ,da malo vidimo svet. :). Jel neko rekao Crysis ? :)

Nazad
Vrh Dno