Šta je novo?

Gears Of War

probah igru, nisam zaista nishta ochekiva od nje, ono okej napucavanje tamo vamo... nisa spec a sva spektakularnost nestane posle 20ak minuta, sto ne znaci da je igra krsh...

Za sve kojima su se izbrisali save game fajlovi neka urade system restore na dan kad im je sve bilo ok ,i provereno radi, i posle izvršite kopiranje save fajlova (o čemu se pre mene drugi napomenuli) Pozz

tja hoce neko da okache savegame ne polazi mi se od pochetka,a taman sam hteo da bekapujem kad ono nema sta da se bekapuje :|

!

Za sve kojima su se izbrisali save game fajlovi neka urade system restore na dan kad im je sve bilo ok ,i provereno radi, i posle izvršite kopiranje save fajlova (o čemu se pre mene drugi napomenuli) Pozz

ko jos drzi system restore upaljen :wall:

Još nema dobro rešenje sa save? Znači da se ne zalećem još sa igranjem:)

ima system restore :D

ja sam reshio tako sto sam doveo brata i pustio ga da igra do mesta gde sam ja stigao :p i sad chuvam one pozicije, al nije mi frka jer i tako igram pomalo...

ima system restore :D

ja sam reshio tako sto sam doveo brata i pustio ga da igra do mesta gde sam ja stigao :p i sad chuvam one pozicije, al nije mi frka jer i tako igram pomalo...

Ovo zvuci kao da brata drzis zakljucanog u podrumu, pa si ga povodom sejvova doveo u gajbu da ti predje igru do kriticne tacke, a onda nazad u lance :D

pssst :D e dobra igrica, iako je konzolashka :p a jos nema skok

Ako je neko prešao onaj deo sa voznjom i pticama neka postavi svoj save file 4D530842.gpd, na toj deonici sa onim vozilom uvek mi izbaci u Windows i javlja mi grešku Visual c++ grešku, please help

x

Igra izgleda ekstra odradjeno,moracu ovo da preporuchim drugu koji ludi za ovakvim igricama :) ...

nema skok ?!?!? :zgran: ZOMG !!!11!1
:p Pa Maxa ispljuva jericho jer nema skok, a gears mu je strava igra ?!? (ZOMG)

prica maxa nekad kojesta ;) ali realno gow je daleko ispred jericha :)

Sa ovim fixom kažu da radi 100% i da radi normalno save.
Ovo nije crack.

http://rapidshare.com/files/69688838/WarEngine.ZIP.html

Ja pricam o ovom fixu vec neko vreme a kolko vidim ljudi su ovde leni i mrzi ih da precesljaju hamachi forume (tacnije jedan jedini tred o Gears of War), sve ocedu na tacni.

Jel neko probao ovo? Jel sređuje problem sa sejvom?

Da, ovaj fix pored toga sto omogucava hamachi CO-OP i poboljsava performanse ujedno sredjuje i saveove. Stavlja ih u C:\Documents and Settings\imekorisnika\My Documents\My Games i kolko igram sa ovim fixom nisam naleteo ni na jedno brisanje sejvova iz mog foldera. Onaj ko je bas paranoican moze ga backupovati kad oce.

Poslednja izmena:
malo sam se igrao u CO-OP modu s burazerom i mogu vam reci da je extra. Igru cu preci s njim u co-opu :), a ne sam, eto tolko je dobro

ljudi jel igra neko preko joypad-a? nikako ne mogu da se naviknem na kontrole.. najvise me smara to sto je kretanje u napred podeseno na analogni stik na dole.. blagi uzas... jel tako i na xbox kontroleru? maxooooo :)

jel si lud? :) kretanje je savršeno odrađeno na konzoli... 90% vaših problema sa igrom je vezano za upravljanje i činjenicu da tastatura ima digitalne komande (držanje tastera pritisnutim nema isti efekat kao kod xbox kontrolera, jer se ista komanda ponavlja više puta u sekundi) i ne može da izvrši akcije namenjene po koncepciji za analogni stik...

jel si lud? :) kretanje je savršeno odrađeno na konzoli... 90% vaših problema sa igrom je vezano za upravljanje i činjenicu da tastatura ima digitalne komande (držanje tastera pritisnutim nema isti efekat kao kod xbox kontrolera, jer se ista komanda ponavlja više puta u sekundi) i ne može da izvrši akcije namenjene po koncepciji za analogni stik...

uspeo sam na kraju nesto da "izmajmunisem", podesio sam u drajverima od logitech-a da zameni levi sa desnim stikom i onda sam u igri podesio stik za "levoruke" tako da funkcionise kao na "kutiji"... neverovatno kako su jadno resili te kontrole za PC :mad:

Lepo sam ti napisao da to ne radi bas tako :) Pogledaj par postova iznad :) Uzmi da igras recimo mortal kombat ili Guilty Gear i drzi strelicu ili koji vec taster za skok i videces da lik nece uraditi dupli skok, inace imas jednom stisnes on skoci, drugi put se propne jos u vazduhu. Imas milion drugih primera, vozi drag u NFS, drzi samo pravo, ako krene da radi repetead keystroke auto ce ti trzati tj pusta gas-daodaje-pusta-dodaje... Igra iskljuci taj repeated keystroke i samo detektuje promene na tasteru ili nesto na taj fazon, stisnut taster ne posalje samo jednom signal da je stisnut vec ga stalno salje...Jeste on digitalan, ali i na gamepadu su ti dugmad digitalna i isto tako rade (samo su pecurke analogne)

Ovo je definitivno igra koju bih mogao igrati svaki dan... znaci kad se sveze instalira masina, prvo ide WinXP, najnoviji drajveri, zadnji DircetX, Gears of War, Solid Edge, MS Office... i na kraju Acronis backup.

Poslednja izmena:
ekstra igra..prica,grafika,akcija....8 od mene

Lepo sam ti napisao da to ne radi bas tako :) Pogledaj par postova iznad :) Uzmi da igras recimo mortal kombat ili Guilty Gear i drzi strelicu ili koji vec taster za skok i videces da lik nece uraditi dupli skok, inace imas jednom stisnes on skoci, drugi put se propne jos u vazduhu. Imas milion drugih primera, vozi drag u NFS, drzi samo pravo, ako krene da radi repetead keystroke auto ce ti trzati tj pusta gas-daodaje-pusta-dodaje... Igra iskljuci taj repeated keystroke i samo detektuje promene na tasteru ili nesto na taj fazon, stisnut taster ne posalje samo jednom signal da je stisnut vec ga stalno salje...Jeste on digitalan, ali i na gamepadu su ti dugmad digitalna i isto tako rade (samo su pecurke analogne)

kako god. samo, geow na pc-ju je krš, a na konzoli do jaja. kraj priče...

Ova igra je prosto sjajna. Nisam ocekivao da je tako dobro optimizovana :zgran, a ujedno izgleda :zgran:. Gameplay :zgran:, ma sve je :zgran:.

Kada sam prvi put startovao igru, bilo je prisutno periodicno kocenje skoro na svakom koraku, nevezano sa graficke opcije koje su bile podesene.

Resenje sam pokupio odavde:

http://www.gamespot.com/pc/action/gearsofwar/show_msgs.php?topic_id=m-1-39570268&pid=942000

Treba samo izmeniti
My Documents\My Games\Gears of War for Windows\WarGame\Config\DefaultEngineUserSettings.ini (< menja opcije za sve profile, dok WarEngineUserSettings.ini menja samo sa odredjenog igraca, pa promenite po zelji.)

OnlyStreamInTextures treba izmeniti u TRUE. i seckanje nestaje.

Moze i ona fora sa guru3d-a (ima na linku gore) cini mi se da popravlja FPS.

Ne znam koji engine koristi ova igra ali 2600XT prosto razbija koliko dobro radi, nisam ocekivao da cu moci pikati igru u 1280x960 sa svim na HIGH osim senkama.

Evo malo shotova. 2xAF je bio ukljucen iz drivera.

Prilozi

• wargame-g4wlive 2007-11-25 11-17-30-60.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-17-30-60.jpg
    108.7 KB · Pregleda: 72
  • wargame-g4wlive 2007-11-25 11-18-03-15.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-18-03-15.jpg
    241.6 KB · Pregleda: 87
  • wargame-g4wlive 2007-11-25 11-18-09-99.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-18-09-99.jpg
    227.6 KB · Pregleda: 103
  • wargame-g4wlive 2007-11-25 11-22-56-98.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-22-56-98.jpg
    228 KB · Pregleda: 95
  • wargame-g4wlive 2007-11-25 11-23-16-06.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-23-16-06.jpg
    226.8 KB · Pregleda: 79
Josh...

Prilozi

• wargame-g4wlive 2007-11-25 11-23-46-81.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-23-46-81.jpg
    164.8 KB · Pregleda: 93
  • wargame-g4wlive 2007-11-25 11-24-12-38.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-24-12-38.jpg
    175.2 KB · Pregleda: 80
  • wargame-g4wlive 2007-11-25 11-25-56-26.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-25-56-26.jpg
    196.6 KB · Pregleda: 74
  • wargame-g4wlive 2007-11-25 11-28-55-60.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-28-55-60.jpg
    186.9 KB · Pregleda: 57
  • wargame-g4wlive 2007-11-25 11-34-18-70.jpg
    wargame-g4wlive 2007-11-25 11-34-18-70.jpg
    141.8 KB · Pregleda: 55
ima li neko iskustva kako radi na ATI1950Pro / XT ?

Vrh Dno