Šta je novo?

Crysis!

Ej ljudi kako da roknem brod na kraju, opicim ga 30 puta raketom ali nista, pre tog srusim one turete. a onaj top sto imam neznam kako da iskoristim, uvek pise lock the target, ajde pomazite ako boga znate :mad:(da napomenem da ka rokam raketama kad otvoti usta ili sta mu je to vec)

kad eliminises turrete, onda se alienship pomeri tako da bude iznad ratnog broda, i iz mesta gde treba da ga pogodis izlaze alieni, ali nikako ne mozes da lockujes target jer se brzo zatvori. Znaci pre lockovanja maintargeta treba da pogodis jos jedno mesto na alienshipu koje je blize nosu alienshipa, najlakse ga lociras kada ukljucis binocular, pogledas ka brodu i locirace ti dva targeta, jedan je na toj main meti, odnosno otvoru odakle izlaze alieni, i drugi je taj hotspot koji prvi treba da unistis

kad eliminises turrete, onda se alienship pomeri tako da bude iznad ratnog broda, i iz mesta gde treba da ga pogodis izlaze alieni, ali nikako ne mozes da lockujes target jer se brzo zatvori. Znaci pre lockovanja maintargeta treba da pogodis jos jedno mesto na alienshipu koje je blize nosu alienshipa, najlakse ga lociras kada ukljucis binocular, pogledas ka brodu i locirace ti dva targeta, jedan je na toj main meti, odnosno otvoru odakle izlaze alieni, i drugi je taj hotspot koji prvi treba da unistis

Mislim da on misli na onaj deo kada treba da unisti ona dva cuda sa strane tog alienship-a.Kada unisti ona 4 turret-a,pa ti onda Helen kaze da treba da ih odbranis od onih aliena dok ona oslabi alienship's something...
To su neke dve budze sa strane alienshipa.Helen ce ti reci kada mozes da ih unistis.Nanisanis sa TAC gun-om na jednu,razneses je.Onda ona oslabi "budzu" sa druge strane i onda opet nanisanis...A ovo sto ti je Goranstein rekao,to dolazi posle...

^^ Ovo je extra - jedan stavi u spoiler, a onda drugi prepriča spoiler u poruci ispod :d

kako da pucam sa tim tac gunom. uvek mi pise lock target, neznam vise sta nisam probao ali nece

Nanisanis tamo gde treba, sacekas da skala za lock dodje do kraja i levi klik...

Dobro a kako vam se svidja onaj letacki deo u igri... O tome niko nista nije reako ovde!:D

Ja licno mislim da bi bilo bolje da su nam dali jos malo kopnenog kokanja i tumaranja po dzungli umesto onog tupavog letenja... Bar bi igra bila nesto duza a i cini mi se da bi dobila dodatno na tezini kad je barem radnja same igre u pitanju!

Nekako mi to izvlacenje sada izgleda prilicno smuvano i zbrzano, a samo letenje onom kantom od aviona, kao da je tu cini se samo zbog radi prezentacije samog endzina...

Bah!,)

pa zar nije cela igra ''prezentacija endžina'' ? ? ?

kako da pucam sa tim tac gunom. uvek mi pise lock target, neznam vise sta nisam probao ali nece
Тo možeš da koristiš tek kad ti jave da ga koristiš. Onda tvoj lik kaže nešto u fazonu "About fu**in time" i onda tek možeš da pucaš. To koristiš na drugom bosu na kraju igre, a ne na onom prvom što razbacuje posadu po palubi.

p.s. Stiže mi i Crysis original ponajviše zbog multiplaya i Mechwarrior moda koji će uskoro da izađe. Sad mislim da sam potpuno opskrbljen multiplay igrama za celu sledeću godinu :)

Poslednja izmena:
sada sam tek stigao da instaliram full, i izgleda lepo al mnogo smara game play
znaci ceo clip sam srucio u lika koji ne provaljuje odakle pucam a on i dalje stoji i bleji
a trebao jer bar 3 puta da umre kolko je metkova popio njesra :(

Gađaj u glavu, nije toliko teško.

Jel zna neko kako se prelazi nivo Core.
Nalazim se u delu gde su oni veliki prstenovi kroz koje treba u odredjenom tajmingu da prodjem, ali ja prodjem od jedne do druge strane skroz kroz njih, i sta sad, ne vidim nijedan prolaz da se ode dalje...
Obelezite spolierom resenje...

Na drugoj strani te duguljaste prostorije imaš one uvijene svetleće kablove. E pa iznad njih postoje dva prolaza, ti uđi u levi :)

Na drugoj strani te duguljaste prostorije imaš one uvijene svetleće kablove. E pa iznad njih postoje dva prolaza, ti uđi u levi :)

Hvala... :wave:.
U medjuvremenu sam nasao i sam...
Igram sad po ledu onaj nivo...

sada sam tek stigao da instaliram full, i izgleda lepo al mnogo smara game play
znaci ceo clip sam srucio u lika koji ne provaljuje odakle pucam a on i dalje stoji i bleji
a trebao jer bar 3 puta da umre kolko je metkova popio njesra :(

Skini prigusivac, i gadjaj u glavu...po stoti put...:S:

Ne, nemoj da skidaš prigušivač. Onda svi provale gde si. Samo gađaj u glavu :D

Uvek provale gde si...i onaj iz helikoptera, dovoljno da se nakasljes i on pocne da puca na tebe :d

Uvek provale gde si...i onaj iz helikoptera, dovoljno da se nakasljes i on pocne da puca na tebe :d

***, i ti imas hightech binoculars koji detektuje zvuk u p.'rinu, sto ne bi i oni imali slicne stvari? :D. Kad vec imaju ONanoSuit, sound detector im isto ne bi trebao biti problem :D

Poslednja izmena:
...i to sto kazes, u tom slucaju pazite da ne pr'nete dok ste u zbunju :D

Jok.Jedino ako pucas bez prigusivaca...
A taj iz helisa ce te uvek videti ako nisi u zaklonu...***, ipak je to helis.:D
.:GoRaNStEin:. Ne bih ni za kakav prigusivac menjao zvuk FY-71 u singlefire modu. Fenomenalno! Napanjite i slusajte
Word.Narocito onaj odjek koji se cuje posle pucnja.

^^ Ovo je extra - jedan stavi u spoiler, a onda drugi prepriča spoiler u poruci ispod :d

Kakav spoiler!?!

Ovde su svi ili instalirali igru i odigrali dva nivoa,pa je pao uninstall,ili je prelaze po treci put za 7 dana!!:banana:
Anyhow,bitno je da se mi druzimo!!

Poslednja izmena:
Samo nemojte da se zeznete da prdnete dok ste u strength modu :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Sad sam instalirao igru.
U 1440x900, sve na high, AFx8 iz drajvera (7.9) daje oko 15-20 frejmova, kartica radi na 800/1100.
Nisam jos primetio probleme sa teksturama a nemam instaliran hotfix.

Poslednja izmena:
Izgleda da se problemi sa teksturama javljaju sa 7.10 drajverima.

Sad sam instalirao igru.
U 1440x900, sve na high, AFx8 iz drajvera (7.9) daje oko 15-20 frejmova, kartica radi na 800/1100.
Nisam jos primetio probleme sa teksturama a nemam instaliran hotfix.

Malo je to za tu karticu. Nemoj nista da forsiras iza drajvera, teksture su ionako dobro uradjene, nema potrebe da forsiras anisotropic filtering. U drajverima stavi ti lepo na performanse, tj. da same aplikacije (Crysis) bira AA i AF.
15-20- fps-ova na pocetku igre je lose, cekaj da dodju borbe sa alienima i imaces jednoscifren framerate.

Ja sa 8800GTS 320MB na 1024x768 na high i AA 2x, imam zadovoljavajuci framerate (25-35) tokom 80% igre, ali kasnije kada dodju nivoi sa alienima i goleme borbe (bas sad igram takvu jedni misiju odbrane broda nosaca), onda mi se framerate spusti na (20-30), ali je i dalje igrivo...

Jel moze mala pomoc... Misija je odbrana nosaca... Borba sa onim golemim cudovistem sa pipcima...
Doktorka kaze sacekaj da ga oslabim, i sta ja treba da radim...
Gde da pucam na njega ?
I kako se koristi ono oruzje sto sam uzeo sa broda, uvek pise NO TARGET... ?

Jel moze mala pomoc... Misija je odbrana nosaca... Borba sa onim golemim cudovistem sa pipcima...
Doktorka kaze sacekaj da ga oslabim, i sta ja treba da radim...
Gde da pucam na njega ?
I kako se koristi ono oruzje sto sam uzeo sa broda, uvek pise NO TARGET... ?

Na 25. strani imas bar 5 spoilera o tome.:trust:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno