Šta je novo?

Unreal Tournament 3

Jel ima Facing Worlds?

Fali ti na tim shotovima kljucna stvar, mali zuti broj iz FRAPSA... :)

Postoji li i dalje bombing run, ta divna mešavina ragbija i FPS-a?

i jesu oshtrije texture u odnosu na demo ?
edit: nvm, sad videh shotove :p

Poslednja izmena:
Ko je zastupnik za Epic games u Srbiji ili ko već radi distribuciju ove igre, zanima me da je kupim čim se pojavi u radnji ili bilo gde, legalno naravno šta će mi ova igra ako ne mogu da je igram online.

I ja bih voleo da imam orignalnu veziju zbog MP-a, ili se to moze izvesti i sa ""kupljenom" verzijom hehe

Vidim da je ovo nemacka verzija,pa me interesuje da li sem jezika ima jos neke razlike?

nema krvi, nema masakra nad ubijenim protivnicima, deluje kao da igra nije kompletna...verovatno ni nije.

Izasle su i druge verzije...

Necenzurisane, osvetničke.

Samo jedno pitanje. Da li igra zahteva minimum kartu sa pixel shader 2 ili mora pixel shader 3? Pitam za usera sa revolutiontt.org koji ima Ati X800 i pise da mu je karta u readme-u podrzana, a kada ulazi u igru ekran mu se zacrni i izbaci na desktop bez ikakave poruke.

Jel zna neko kako da prebacim igru sa nemackog na engleski?
Kupio sam nemacku verziju i uz nju sam dobio direktorijum INT sa nekim fajlovima i readme fajlom u koji pise da sluze za prebacivanje sa nemackog na engleski ali nisu objasnili kako.

A kakva je odstrelovacska puska? XD

Poslednja izmena:
Samo jedno pitanje. Da li igra zahteva minimum kartu sa pixel shader 2 ili mora pixel shader 3? Pitam za usera sa revolutiontt.org koji ima Ati X800 i pise da mu je karta u readme-u podrzana, a kada ulazi u igru ekran mu se zacrni i izbaci na desktop bez ikakave poruke.

Igrao sam demo sa masinom iz potpisa i islo je jako dobro u 1024x768, znaci x850xt i x800 podrzavaju isti sader 2.0b tako da sigurno radi. Neradi samo nova MOHA majku im imperijalisticku. :mad:

Šta stavite u video opcijama pod postprocesing. Kod mene je defoult, a ima još par opcija.

Epic today released a beta version of patch 1.01 for Unreal Tournament 3 to a select group of people, and with it attached the huge list of changes included with the 181MB update. Here are the UI alterations, with the rest available to read in the comments.

# Can now save settings/progress even if have never created a profile.
# Added ping and connect time to scoreboard.
# Removed annoying confirmation menu when starting a game.
# Removed unnecessary top settings page (can use tabs at the top of the settings to navigate).
# Added a Messages tab to the mid game menu.
# Friends messages now saved until explicitly deleted.
# Finer control over mouse sensitivity, using an edit box instead of a slider.
# Added framerate smoothing and FOV options to the advanced video menu.
# Increased max players/bots in menus to 32.
# Fixed auto switching to vote menu at end of match.
# Improved mid game menu performance (don't render world behind it).

Samo 181Mb ? :p

Probah AgeiaPhysx UT3 mod, radi i bez kartice, krene fino i onda bam, usporenje ... Steta ... Destruction!!!

Da, posle minut igranja framerate je pao na 5-6 i to je to. Iskreno, bez obzira na framerate, nisam nesto fasciniran. Mape su lose odradjene, neinventivne i ta fizika je onako bzvz nasumicno ubacena na neke zidove i gluposti, bolje da su to drugacije uradili, recimo da kad raketa negde udari izlazi neko djubre/otpaci/kamencici, zavisno od materijala u koji je udarila itd.

Prilozi

• UT3.exe 0 04-42-22 .jpg
    UT3.exe 0 04-42-22 .jpg
    235.4 KB · Pregleda: 149
  • UT3.exe 0 04-43-05 .jpg
    UT3.exe 0 04-43-05 .jpg
    268.1 KB · Pregleda: 151
Nazad
Vrh Dno