Kupite gamepad ljudi, i to ne bilo koji vec neki dobar, recimo logitech rumble pad ili tako nesto. Zaboravicete na voznju na tastaturi. I ja sam vozio dugo vremena na tast i onda uzeo gamepad, priviko se za par dana i sad cim pokrecem neku voznju odma uzimam gamepad u ruke. Mislim, nije neka investicija, onaj zicni je ~20e, bezicni oko 40e
nije mi prikljuchen...probao sam da ga upalim al nema ga da izaberem.... ne znam sto :/ dodushe imam onaj TOPWAY kineski :/Da nemaš kojim slučajem priključen i neki drugi kontroler? Neki gejmped pa on pravi probleme? Ne znam šta bi drugo moglo da bude problem.
...nfs je kao zanr propao po meni...
Ja neznam sta ima ovde da vam se nesvidja... dobra grafika... mislim, zar nisu ovo realne boje... a za blur isto, gde ste ga videli u realnom zivotu toliko blura kao od undergrounda do carbona... upravljanje je dosta dobro... skoro pa simulacija... znam da niste ocekivali to od nfs-a koji je do sada bio arkadcina... a sad je nesto izmedju simulacije i arkade... Po meni najbolji nfs je hot pursuit 2 a posle njega mw... nemogu reci da je ovaj blizu njih ali nije ni ultra mega giga svetlece cudo kao sto su underground 1,2 i carbon...
Ne svidja nam se sto je ista ovakva samo bolja igra izasla pre dve godine i zove se juiced, ima damage model, ima bolje staze, ima bolji AI, ima interesatniji singleplayer i relativno slicnu grafiku stim sto radi 3X brze. Upravljanje je trakodje bolje. Do duse ima jedan problem, to upravljanje iz juiced-a je bilo krsh za dosta ljudi ali evo ga sad slicno takvo (kopirano ali loshe kopirano) u novom NFS-u...Jedina razlika je sto u juiced kad se rasturis ne moras da gledas 2 minuta animaciju svog unistenog auta bez mogucnosti da je prekines i ne moras da cekas ultra smorni star trke u kome ultra smorni "spiker" lupa gluposti vec mozes i da preskocis. smesno kolko je NFS iza vremena i koliko pokusava da nadoknadi, a evo uskoro juiced 2 ! Jedva cekam ! Prava arkada koja zahteva makar neki skill osim 12 godina starosti![]()
kako nema nivoa tezine ? Pa u demou je pitao koji ces od tri, prvio ne znam koji je bio, drugio je racer, treci je king ili tako nesto ?
Meni se igra svidja. Drag je super. Na mojoj masini radi cudno sa svim podesavanjima,Isto secka i na 800x600 i na 1440x900.
a to se vidi i po broju postova u ovom topicu :dpa...bolja je od karbona...bar meni. Ali je i dalje monotona...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari