Šta je novo?

NFS Pro Street

Trash tezak, ne verujem na koji je nivo NFS pao, samo ludak moze da igra ovo...
grafika ocaj, kontrole uzas, prica (one debilne animacije) horror smor tezak da odlepis ako odgledas koju celu
jednom recju sramota, mada sam ja zadnje igra NFS Porshe

Kupite gamepad ljudi, i to ne bilo koji vec neki dobar, recimo logitech rumble pad ili tako nesto. Zaboravicete na voznju na tastaturi. I ja sam vozio dugo vremena na tast i onda uzeo gamepad, priviko se za par dana i sad cim pokrecem neku voznju odma uzimam gamepad u ruke. Mislim, nije neka investicija, onaj zicni je ~20e, bezicni oko 40e

U pravu si, ali ovo očajno radi i na padu.

Šteta, meni je OK ova vožnja kroz lepe predele ( za razliku od nekoliko prethodnih NFS koji su forsirali ulice i noć ), ali je ovo neigrivo i dosadno.

e imam jedno pitanje...imam igru i kad sam na pravcu drzim samo pravo auto mi ide malo udesno (nije skrshen naravno) bez imalo dmg-a svaki auto mi ide udesno...jel znate u chemu je problem? igram na tastaturi inache...

idi na reglazu prednjeg trapa :d

Da nemaš kojim slučajem priključen i neki drugi kontroler? Neki gejmped pa on pravi probleme? Ne znam šta bi drugo moglo da bude problem.

pa...bolja je od karbona...bar meni. Ali je i dalje monotona...

igra je ko sto rece filipos za decu do 12 godina pogotovo s onim japanskim lutkicama po stazi,jedino sto nisam skapirao ilisam mnogo glup ili ne moze da se vozi quick race vec mora da se konektuje na net da bi vozili qr,ili je tofora samo kad je covek stalno prikljucen an net....
Sto se tice graafike extra izgleda ali opet nije nimalo naivno sto se ticc zahtevnosti.....u globalu rekao bi d aje ovo los nacin da se izimitira novi juced,mozda gresim ali nfs je kao zanr propao po meni....

Da nemaš kojim slučajem priključen i neki drugi kontroler? Neki gejmped pa on pravi probleme? Ne znam šta bi drugo moglo da bude problem.
nije mi prikljuchen...probao sam da ga upalim al nema ga da izaberem.... ne znam sto :/ dodushe imam onaj TOPWAY kineski :/

Poslednja izmena:
ko ima kvalitetan volan neka obavezno proba ovo, dok oni koji ga nemaju mogu se jebavat sa tastaturom citav dan... optimizacija je losa veoma i na mojoj konf igra zna pucat na 1024 :746 mada imam stare drivere :S

Ja neznam sta ima ovde da vam se nesvidja... dobra grafika... mislim, zar nisu ovo realne boje... a za blur isto, gde ste ga videli u realnom zivotu toliko blura kao od undergrounda do carbona... upravljanje je dosta dobro... skoro pa simulacija... znam da niste ocekivali to od nfs-a koji je do sada bio arkadcina... a sad je nesto izmedju simulacije i arkade... Po meni najbolji nfs je hot pursuit 2 a posle njega mw... nemogu reci da je ovaj blizu njih ali nije ni ultra mega giga svetlece cudo kao sto su underground 1,2 i carbon...

Poslednja izmena:
Ja neznam sta ima ovde da vam se nesvidja... dobra grafika... mislim, zar nisu ovo realne boje... a za blur isto, gde ste ga videli u realnom zivotu toliko blura kao od undergrounda do carbona... upravljanje je dosta dobro... skoro pa simulacija... znam da niste ocekivali to od nfs-a koji je do sada bio arkadcina... a sad je nesto izmedju simulacije i arkade... Po meni najbolji nfs je hot pursuit 2 a posle njega mw... nemogu reci da je ovaj blizu njih ali nije ni ultra mega giga svetlece cudo kao sto su underground 1,2 i carbon...

Ne svidja nam se sto je ista ovakva samo bolja igra izasla pre dve godine i zove se juiced, ima damage model, ima bolje staze, ima bolji AI, ima interesatniji singleplayer i relativno slicnu grafiku stim sto radi 3X brze. Upravljanje je trakodje bolje. Do duse ima jedan problem, to upravljanje iz juiced-a je bilo krsh za dosta ljudi ali evo ga sad slicno takvo (kopirano ali loshe kopirano) u novom NFS-u...Jedina razlika je sto u juiced kad se rasturis ne moras da gledas 2 minuta animaciju svog unistenog auta bez mogucnosti da je prekines i ne moras da cekas ultra smorni star trke u kome ultra smorni "spiker" lupa gluposti vec mozes i da preskocis. smesno kolko je NFS iza vremena i koliko pokusava da nadoknadi, a evo uskoro juiced 2 ! Jedva cekam ! Prava arkada koja zahteva makar neki skill osim 12 godina starosti :)

e ako si mu rekao :p sve se bojim da ce stavititi u sledeci deo kada vozis trku i ako se odaljis od onih zelenih strelica ukljucice ti se alarm pi pi pi pi alert alert vratite se na pravu putanju :wall:

Vracam se ja na Porsche Unleashed.
Ovo nije ni za qrac, od Underground keca sve jedno te isto sr4nje.

Sudeci po komentarima,90% ljudi pljuje igru sto stvarno znaci da je njesra.To sam pretpostavio jer posle tdu-a sumnjam da ce nfs izgledati dobro.EA su trebali da naprave nfs koji ce stvarno da parira tdu-u i ujedno da zadrze nfs fazon samo sto je to malo *******o da se uradi.Po mom misljenju prvi bedak je izbacen free roam,sto automatski stvara linearnost u igri i igracu uskracuje formiranje nacina igranja same igre.

Ne svidja nam se sto je ista ovakva samo bolja igra izasla pre dve godine i zove se juiced, ima damage model, ima bolje staze, ima bolji AI, ima interesatniji singleplayer i relativno slicnu grafiku stim sto radi 3X brze. Upravljanje je trakodje bolje. Do duse ima jedan problem, to upravljanje iz juiced-a je bilo krsh za dosta ljudi ali evo ga sad slicno takvo (kopirano ali loshe kopirano) u novom NFS-u...Jedina razlika je sto u juiced kad se rasturis ne moras da gledas 2 minuta animaciju svog unistenog auta bez mogucnosti da je prekines i ne moras da cekas ultra smorni star trke u kome ultra smorni "spiker" lupa gluposti vec mozes i da preskocis. smesno kolko je NFS iza vremena i koliko pokusava da nadoknadi, a evo uskoro juiced 2 ! Jedva cekam ! Prava arkada koja zahteva makar neki skill osim 12 godina starosti :)

A tek sto ce Juiced 2 biti njesra, o tome ce se tek pricati
mrgreen.gif

Ne znam otkud toliko hejta, meni je igra super :D. Dok je na testaturi bila ne upravljiva, na analognom gamepad-u je sjajna.

Gx-x mi dade ideju pa nabavih jedan Saitek P2600 Rumble koji je kao stvoren za voznju, ima vrlo precizne analogne kontrole, moze cak i deadzone da se konfigurise, svaka preporuka za njega.

Razlika je ocigledna, dok na testaturi tesko osvajam prvo mesto, sa gampadom ih derem sve u 16. *** ni NFS vise nema svrhe voziti na testaturi, a to su najzad shvatili i programeri.

Probao sam i ja malko... Ima nekih dobrih stvari, ali ima i puno gluposti... Dobra su kola, extra urađena, grafika je super, sve lepo izgleda, ali je tu nažalost kraj... Tuning je očajan, kontrola auta nikad gora, plus što postoji i neki efekat da se kao kamera pomera levo-desno i napred-nazad kako ubrzavate/kočite/skrećete, pa sve to deluje još debilnije i nerealnije, totalno nemoguće je precizno upravljati. Promene brzina su kao da moja baba sedi u kolima i menja kad joj neko kaže, iako je urađena transmisija, jako jako dugo traje... A čini mi se da je najlošiji deo igre taj što su trke loše, sama ta priča igre je katastrofa, kao nešto pobeđujete neke evente i otključavate nove, što je logično ali jako glupo i nepregledno (konfuzno) napravljeno, i sve je jako jako jako LAKO! Ja sam skoro stock Nissanom sa 200KS pobedio na stazi nekog Mustanga sa 600KS i S3 sa 400KS, tako nešto, nisam sad siguran koja su kola bila, ali su bila duplo bolja i jača nego moja... Nema nivoa težine, samo može da se namesti kolika će asistencija da bude (ABS, ESP i to...).

Naravno, ima još mnogo minusa, ako se setim dopisaću, ali, ne vredi igrati. Vratiću se da odigram NFS Porsche Unleashed, NFS Underground 2 i Most Wanted, ovi ostali su :S:

kako nema nivoa tezine ? Pa u demou je pitao koji ces od tri, prvio ne znam koji je bio, drugio je racer, treci je king ili tako nesto ?

@goranstein:

ah :d , uvek optimista :d

kako nema nivoa tezine ? Pa u demou je pitao koji ces od tri, prvio ne znam koji je bio, drugio je racer, treci je king ili tako nesto ?

Pa to je kao koliko ćeš da imaš asistencije na raspolaganju, da li ćeš da ti pomaže prilikom kočenja i ubrzanja ili ne... Smešno :)

Inače, igra skroz lepo radi na ovoj Biostar integraciji u 1280x720 i ostatku mašine iz potpisa, naravno nisu high detalji (osim kola, koja sam stavio na max), ali radi, igrivo je :)

ahaaa, znaci to je to, pa ako je tako onda je stvarno jako lako ja sam to sve iskljucio u opcijama :p

Meni se igra svidja. Drag je super. Na mojoj masini radi cudno sa svim podesavanjima, :D Isto secka i na 800x600 i na 1440x900.

Poslednja izmena:
Ajd i ja da se zapljunem, do sad su mi svi NFS delovi bili keva, posebno Undergrounds serija, al ovo mi se bas ne svidja...

ovo je prva igra koja pocne da secka kada mi krene av da skenira posle downloada novih virus definicija :)
ja skinuo neki trainer za kesh i sada vozam samo da otkljucavam sva kola i sve delove :D

pa...bolja je od karbona...bar meni. Ali je i dalje monotona...
a to se vidi i po broju postova u ovom topicu :d

Poslednja izmena:
I kod mene nece lepo da radi. Koju god rezoluciju ili grafiku namestio, frejmovi su mi isti sta god da namestim. Imam x1800xt i Venice-a i kilo rama.

Nazad
Vrh Dno