CamBieL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2005
- Poena
- 620
Pa dobro, setite se samo da je i FarCry poceo samo kao demo za dirextx 9, pa je postao kultna igra za mnoge. Ni FarCry, kao ni Crysis ne poseduje dubinu, kao recimo jedan Half Life, ne dozvoljava indentifikaciju sa glavnim likom. I ne zaboravite tagline originalnog Call Of Duty-a iz 2003. : "No man Fights Alone". To je njihovo sveto pravilo, i dok se njega budu drzali, za mene ce to biti najbolji ratni fps, kao i jedan od najboljih FPS-ova uopste. Mrdanje trave, halogena svetla, staklo koje prsti na sve strane i deluju sve sile na njega... zaboravite... sve je u tome da se osecate kao deo tima, kao saborac, brother in arm.
A ko ce zaboraviti Captain Price-a, koji je manje vise, bar za mene postao jedan ikona video igara. Kao recimo Sarge iz Quake-a, samo bolji
poenta je da je iluzorno porediti ove dve igre. neko voli vise one man fight, neko ne. ja u principu volim kada se ta igra zove Half Life, Chronicles Of Riddick, Pray, i slicno, a ako se zove FarCry, Quake, Doom, i slicno, onda nisam bas odusevljen. Ne bih poredio ovakve igre. Ove druge su ipak inteligent shooter-i, kako ih ja zovem.
:-devil-: :-devil-: Captain Price: MACGREGOOOR! :-devil-: :-devil-:
A ko ce zaboraviti Captain Price-a, koji je manje vise, bar za mene postao jedan ikona video igara. Kao recimo Sarge iz Quake-a, samo bolji
poenta je da je iluzorno porediti ove dve igre. neko voli vise one man fight, neko ne. ja u principu volim kada se ta igra zove Half Life, Chronicles Of Riddick, Pray, i slicno, a ako se zove FarCry, Quake, Doom, i slicno, onda nisam bas odusevljen. Ne bih poredio ovakve igre. Ove druge su ipak inteligent shooter-i, kako ih ja zovem.
:-devil-: :-devil-: Captain Price: MACGREGOOOR! :-devil-: :-devil-: