Kompjuteraš
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.11.2005
- Poena
- 319
Igam na istim podešavanjima kao i demo, a grafika je primetno lošija. Jel se još nekom čini tako?
@Banalek:
Ukucaj u google search: Fastfile for zone 'common' appears corrupt
Imas dosta rezultata.Kao i mogucih resenja.Za pocetak reinstaliraj igru.I pokreni prvo singleplayer, a ne multi.
Reinstalirao, pokrenuo singl i opet isto.
Meni na novoj mašini, C2Duo, Gigabyte 8600Gt, 946i ploča, 2GB ram-a neće da pokrene singleplayer, multiplayer hoće, ali kad pokrenem single na tren iskoči splash screen i to je to
Jel se dešavalo nekome ovako nešto?
Meni na novoj mašini, C2Duo, Gigabyte 8600Gt, 946i ploča, 2GB ram-a neće da pokrene singleplayer, multiplayer hoće, ali kad pokrenem single na tren iskoči splash screen i to je to
Jel se dešavalo nekome ovako nešto?
@Banalek:
Ukucaj u google search: Fastfile for zone 'common' appears corrupt
Imas dosta rezultata.Kao i mogucih resenja.Za pocetak reinstaliraj igru.I pokreni prvo singleplayer, a ne multi.
@senad21: ako si odradio ono sto je AlBundy rekao kako treba, mozda je problem u tvom firewallu/antivirusu, ili su serveri prenatrpani ili ko zna sta vec...
Tu sam i ja prvo zabagovao socome![]()
A ima i gorih momenata kasnije, malo je smor. Skoro sam baš igrao CoD2 i meni je sve isto samo bolja grafika, ali bukvalno. Trči, ubij, ubij ubij ubij, preteraše. Da su nekako namestili da ima manje protivnika za ubijati, pa makar i jačih ili više onakvih misija kao ona 'od pre 15 godina', bilo bi odlično. Šteta.na kraju sam se povukao ka gore desno izmedju zgrada, i ležeći, puštao ruje u da navaljuju na šefa - jedan od 4 krenu ka meni pa ga ubijem, na kraju lagano pred dolazak heliša krenem, pobijem njih 5-6 tu, i tu prvi put posle deset pokušaja vidim da ima još naših, koji naravno ne mrdaju od heliša. Trk po šefa, na krkače, ker napada, ne reagujem, sve pršti od onih strelica, damage indikatora, i nekako doteturamo se do heliša i kraj misije. Konačno.
A UT3 endžin je stvarno odličan, skoro nije bilo takvih.
CoD4 definitivno budi želju za borbom, baš agresivna igra, baš je dobra, još samo malo više krvi![]()
Napravice oni ludaci Merciless mod kao i za svaki dosada, pa ce biti kako treba![]()
Idi na www.sendit.com i naruči odande jer šalju i za Srbiju (meni je stigao Quake Wars odande za par dana). Odatle mi uskoro stiže i COD 4 originalGde ova igra moze da se kupu tj. jel ima ovde uopste distributer za Actvision posto izgleda da se hgspot zatvorio ?
Idi na www.sendit.com i naruči odande jer šalju i za Srbiju (meni je stigao Quake Wars odande za par dana). Odatle mi uskoro stiže i COD 4 original
Sad kad se osvrnem, u poslednje samo originale kupujem jer drugačije više ne vredi da se igra zbog multiplayera.
1280 x 1024 da,a napisao sam kako da se unesu server i kako da se igra online,javite se na PM da vam dam link sa serverima kome treba[/QUOT
Tesko mislim na reoluciju i setovanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari