Ko je ovog loodaka pustio kaveza, alo straza... vrata ostala kanda otvorena, sto bi rek'o Balasevic...
Kao prvo ne znas gramatiku srpskog jezika. Ako ti ovaj jezik nije maternji, to je druga stvar. Ako jeste, ajde se lepo vrati malo ti u osnovnu skolicu, pa ponono da ti malo ucis srpski jezik, ali bez prepisivanja, chobane... Ne znas ni da napises ono sto zelis da kazes, i tu se tu razlikujes od velike vecine ostalih forumasha, evo bas u ovoj temi...
Kao drugo, realnnost je da je 8800GT 512MB dosta bolja kartica od ove moje GTS 320MB, ali je isto tako realnost da se niposto ne isplati menjati je za GT, mnogo para bi se izgubilo, a premalo boljitka bi se dobilo, imajuci u vidu pare potrosene na razliku, naravno...
8800GTS 320MB je itekako dovoljna za igranje u rezolucijama do 1600x1200 (tj. 1680x1050 za one sa wide monitorima). Pa sta meni znaci sto bih npr ja imao 90 fps-ova u Bioshocku (na 1280x1024 sve high AA uklj) kada sa GTS 320MB imam 50 fps-ova. Isto tako i u Medal Of Honor Airborne,...
A mozemo lepo videti da GT nije dovoljna za Crysis, jer za Crysis nije dovoljan ni GTX, pa nije ni GT, jer je losija od GTX-a...
Naravno videcemo sta ce biti sa nadolazecim igrama, ali igre izasle sve do sada fenomenalno rade na GTS 320MB...
A kada se buem(o) odlucili za promenu graficke, mi vlasnici GTS 320MB, to sigurno nece biti GT, vec neka Nvidia 9xxx, ili mozda ovi noviji GTS-ovi, koji su u planu...
Ako ne mozes ovo da razumes, onda barem ne vredjaj druge koji razmisljaju isto ovako kao ja, vec brani svoj stav, ako si u stanju, a mislim da nisi jer nisi pismen...
Smiri se covece sto pravociras, sto si bre ljakse?
Poslednja izmena: