Šta je novo?

8800GT sreća [utisci, generalije]

Ccc.. J*balo vas 20-30€..Cenjkate se tu, kao pashcje ovo,pashcje ono... Ja cju je uzeti ove nedelje.Sad cu kao da cekam, da padne cena za 800,ili 2000 dinara... Boze...:S:

Ako sam zaradjujes pare koje trosis i nosis se ovom logikom onda svaka cast, u drugom slucaju ne omalovazavaj ostale vredne ljude koji se trude da sebi dignu standard iz dana u dan... :smash:

Jeeeeste. Odrace te kao majmuna.... :S:
Shtekare.
Dok je nije bilo,stalno su pitali kad ce,kad ce...
Dobili BiH, a mi nismo... bla bla,trucj,trucj, sad kad je ima - skupo... Srbija....

@mINUS
Trudim se,al se ne shtekam za 1500 dinara... Ne kupuje se hardware od 21000 svaki dan,tako da usteda od 1500 dinara,nekome ko ima da plati karticu 21000,i nije neka usteda prakticno, nego obicno shtekanje...

Poslednja izmena:
stvarno bi mogla smirela da padne, dosta je bilo boranije na ovu temu
Chinaski vam je lepo slozio gore i to je to, ko hoce i ima uzece je , kome fali ili nece sada uzece posle
a ti Srdjane, stvarno nije u redu taj stav koji iskazujes trenutno..i da zaradjujes samo moras biti objektivan usled cistog stanja ovde, nekome je tih 270evra celomesecna plata..sta onda? jel 2k dinara i onda stekanje?

Poslednja izmena:
Jeeeeste. Odrace te kao majmuna.... :S:
Shtekare.
Dok je nije bilo,stalno su pitali kad ce,kad ce...
Dobili BiH, a mi nismo... bla bla,trucj,trucj, sad kad je ima - skupo... Srbija....

Dobro, ali to ne znači da sad treba da nas neko dere ko majmune, zar ne?

Druga stvar, ne znam na koji način zarađuješ, al zvučiš kao razmaženo derle (tatin sin), koji se nije baš potrgao zarađivajući, tako da...sredi nastup "boy" ;)

Taj koji daje mesecnu platu za graficku karticu da bi se igrao je budala.
A onaj koji daje 270€-250€ za karticu,i pri tom gleda da ushtedi svaki dinar,je shtekara.

Ebiga sad... ja sam je narucio... ispada da sam budala... Doduse, plata mi nije 250 evra...

Ne kupuje se hardware od 21000 svaki dan,tako da usteda od 1500 dinara,nekome ko ima da plati karticu 21000,i nije neka usteda prakticno, nego obicno shtekanje...
Eto,samo cju da ti ponovim ovo iz prethodnog posta.

Dobro, ali to ne znači da sad treba da nas neko dere ko majmune, zar ne?

Ma brate 3pujes.
Dajes 20000 za karticu da se igrash,gledas da izvuchesh 1000 dinara, i sad kao "deru te ko majmuna" zbog tih 1000 dinara, a dao za karticu 20000 (DA BI SE IGRAO) velikim slovima, druzhe,od 30 godina...;)

Kakav si ti lik. Ako imaš para da se razbacuješ njima lepo za tebe, kupi dve 8800gt pa ih stavi u SLI, a nas boraniju što nismo u sličnoj situaciji pusti da smislimo kako da što bezbolnije uzmemo bar jednu, nekako... bilo kako.

Srdjan je u pravu.

Da ste cekali taj 8800GT toliko i bas sad kad je on naisao,odjenom je skup? Ako mozes da das 20k dinara,daj i 21k dinara.
A to da 1 platu dajes na graficku kartu da bi se igrao je isto glupost.

@Chinaski 8800GT nije ni 250 ni 270e,ta kartica kosta 21000 din.
To sto je neko imao ocekivanu cenu i nije dobio po toj nego po vecoj je sasvim druga prica.
Ljudi morate da shvatite da ne placate u evrima nego u dinarima.
Sve da je kurs ne znam koliki kartica kosta 21000 din i tacka,a tvoj prob. sto imas evre pa moras da razmenjujes :)

Ne vredi ljudima prichati..... :D
Dzaba im soliti pamet...
Nemam para za dwe,niti su mi potrebne...

Imam za jednu,i nije mi problem da dam 1000-1500 dinara,kada vec imam 19500.Nego ne kapiram to dranje od 1500 dinara, a dajes 19500 za karticu. I sad ti kao puno jos 1500,nego daj da se ushtekam... Prokletinje.

Ma brate 3pujes.
Dajes 20000 za karticu da se igrash,gledas da izvuchesh 1000 dinara, i sad kao "deru te ko majmuna" zbog tih 1000 dinara, a dao za karticu 20000 (DA BI SE IGRAO) velikim slovima, druzhe,od 30 godina...;)

Pazi ovako...Stekara je bilo i uvek ce ih i biti! Po mom misljenju, nije u pitanju npr. tih 1000 din. i vise sto ces dati, vec je u pitanju princip, tj. borba protiv kapitalizma :d . Zasto bi sad morao bacati tih 1000 i kusur din. u njihov dzep, ako za najvise nedelju dana mozes ustedeti i vise od 1000 din. , mozda dodati jos toliko i pazariti npr. jedan modul od 1gb, ili otici ispred neke radnje i pokazati onim stalnim alkoholicarima kako se treba olesiti i da im nabijes komplekse :d , ili da kupis bruka kondoma i da pokazes svojoj devojci zasto smo za zene uvek bili "muske stoke" :d :p .......ma ima 1000 nacina da potrosis te novce...BRE !!!! :D

Razmisli malo....;)

Sala mala :D

Cela ova rasprava je u stvari totalno bespredmetna, ko hoće kupiće je i da je 31000 din, ko neće ništa i gotovo. A što se cene u Pakomu tiče opet njihova stvar, oni su tek prvi koji je imaju. Ima još uvoznika pa ćemo videti, ne mogu je svi ni kupiti u prvom talasu.

@srdjan011

whatever...no help for you...ende.

Poslednja izmena:
Nije problem u parama

Problem je u tvom stavu ! Plata je daleko veca od 250eur samo sto ja ne zivim za igrice i kompjuter i ako mi on oduzima veliki deo vremena u svakodnevnici.
Ja naprimer svakog meseca pozajmljujem pare kolegi koji jedva krpi pare za stan u BG-u, znaci okreni se oko sebe i probudi se dok nije kasno.

Upravo je poenta price zasto uvek moraju da nas deru, oderu te na komponentama, na internetu koji je do skoro bio najskuplji u EU (o fixnoj telefoniji necu ni da pricam), oderu te na pumpi sa razvodnjenim benzinom, u butiku sa turskom "brand" robom...

U srbiji bi svi da se obogate preko noci tako sto deru na velikim marzama, velikim kamatama, dok svajcarci imaju 3% kamatu godisnje ,nasi bi da uzmu i do 15%.

Mali privatnici koji prave monopole i deru ljude jer nema konkurencije, ovlasceni predstavnik u Srbiji sa 5 i vise dobavljaca, pa rokne nabavnu cenu x 2.5 minimum, i onda se cudimo kad vidimo za 2 god da taj isti ovlasceni predstavnik otvara nova predstavnistva po ostalim gradovima, kao "uspesni smo, napredujemo" al zato cene ostaju iste i vece. (kolko vas radi u slicnim firmama)

A ti, svako jutro ustaj u 7am, i jovo nanovo... poenta skapirana ?

P.S. izvinjavam se na offtopicovanju ! Admin nek proceni dal je za brisanje ;)

Kolicina novca je relativna stvar.
Nekome je 1500din. isto kao nekome 15000 din. i tako dalje...
Ova rasprava je zbog toga potpuno besmislena.
Ovde bi korisnije bilo da se postuju informacije gde se karta pojavila i koliko kosta.

Ne kupuje se hardware od 21000 svaki dan,tako da usteda od 1500 dinara,nekome ko ima da plati karticu 21000,i nije neka usteda prakticno, nego obicno shtekanje...
Eto,samo cju da ti ponovim ovo iz prethodnog posta.
to da li je stekanje ili nije je individualna stvar. meni je recimo ***** onaj koji plati nesto 1500din vise, pa to ne iznosim po forumu i ne napadam clanove koji hoce odmah da je kupe.
@JerryNS:
da mi nisi rekao da mora da se plati u dinarima ja ne bih znao :)
meni je lepse da racunam u evrima, a kada racunam ne zelim da me neko laze. simple as that...
i kakve veze ima koliku ko ima platu i slicno? svako sa svojim parama moze da radi sta mu je volja. ja trenutno imam platu 0din i kupicu novu kartu za par meseci. i sta sad?

@mINUS
Ne kapiram poentu tvog posta uopshte. Shta si hteo da kazhesh???
Objasni.
Samo nemoj da kazhesh u fazonu "pa ako ne kapirash,onda treba da se zapitash je l s tobom sve u redu",ili "treba da posetish psihijatra ako ne kapirash"
Ovo je IT forum, a ne forum o stanju u Srbiji,i sl.

Ja sam rekao, LJUDI SU PRICHALI,"KAD CJE WISHE 8800GT,SWI SU GA DOBILI,SAMO MI NE.
KAD JE STIGAO I KOD NAS - SKUPO BRALE.
KAZHU OWAKO: DACJU JA 19500 al necju 21000 (DA BIH SE IGRAO) SHTEKAM 1500 DINARA JER NECJU DA ME "ODERU KO MAJMUNA"

Uostalom, ko hocje,uzecje sada,ko necje,chekacje,NO PROBLEMO.... :wave:

I ne mogu wishe da se ponavljam. Rekao sam shta sam imao,ko razume-razume,ko ne razume, ne razume...

Poslednja izmena:
Ko god zeli da kupi ovu karticu, a nece da placa preko preporucene cene, lepo treba da saceka nedelju dana i moci ce da kupi po realnoj ceni, ako saceka dve nedelje, moci ce da bira gde ce da je kupi i od kog proizvodjaca, i ovo nije ona prica ako saceka godinu dana i 10900 Geforce, ovo jer realno za par nedelja imace je svuda, a verovatno i pre, razumem ljude koji nece da daju 21000 dinara, jer zna se koliko ova kartica kosta u zemljama gde su plate mnogo vece, i zasto mi, Srbi uvek da placamo vise, jos ako je to cena iz Pakoma onda je jasno, oni su oduvek voleli da deru, zato treba sacekati jos nekoliko dana.

@oni koji misle da treba da se plati preko normalne cene, jedno kratko objasnjenje:
Odredjene kartice su bas zato izuzetno dobra kupovina jer kostaju toliko, a nude onoliko, ako nude onoliko, a neko ih prodaje po principu debele (ili bilo kakve ugradnje recimo za te pare imas novi solidan VGA kuler) ugradnje onda one nude manje za tu ugradnja cenu.

divota je biti uvoznik,stavis cenu koja tebi odgovara i manje firme kupuju od tebe po nekim vp cenama :)

Sudeci po odeljku oglasi na bencu dosta njih ce da stoji u redu da bi kupilo 8800gt, naravno ako pre toga ikada uspe da se otarasi 8800gts :D

Cena 8800GT BFG OC 625/1800 treba da se pojavi kroz nekih nedelju dana treba da bude 235e+ptt
ko je sad blesav brza a jeftinija 40e nije za baciti

@FXGT,

Eto to je upravo ono sto ja pricam, ziveli! ;)

@srdjan011

Alo care spusti se na zemlju,ljudima i jeste cilj da kupe nesto dobro i naravno da prodju jeftinije ako je to moguce,a ti ako imas para za razbacivanje izvoli napred kupi dve kartice i nek te oderu kao konja :wall: ,i pusti druge ljude da kupuju po ceni koja im odgovara :smoke:

Poslednja izmena:
Sudeci po odeljku oglasi na bencu dosta njih ce da stoji u redu da bi kupilo 8800gt, naravno ako pre toga ikada uspe da se otarasi 8800gts :D

Neće niko ko ima 8800GTS (naročito 640MB) da prelazi na 8800GT. Previše bi izgubio, a suviše malo dobio.

Poslednja izmena:
@srdjan011

Alo care spusti se na zemlju,ljudima i jeste cilj da kupe nesto dobro i naravno da prodju jeftinije ako je to moguce,a ti ako imas para za razbacivanje izvoli napred kupi dve kartice i nek te oderu kao konja :wall: ,i pusti druge ljude da kupuju po ceni koja im odgovara :smoke:

Pre nego shto postujesh,prochitaj sve postowe,i uweri se da si shwatio o chemu se pricha.

Neće niko ko ima 8800GTS (naročito 640MB) da prelazi na 8800GT. Previše bi izgubio, a suviše malo dobio.

Promenice je oni ljudi kojima pare nisu problem i koji imaju veliki monitor (>19")...
8800GTS 320MB je sasvim dovoljna za igranje u 1280x1024 na high, svih do sada izaslih igara... Jer ipak 8800GT 512MB nije revolucija u odnosu na GTS, if you know what i mean... GT koliko se moze videti nije dovoljna za guranje Crysisa u vecim rezolucijama, jer za to nije dovoljna ni GTX...

Tek ce sledeca punokrvna GTS moci da zadovolji potrebe crySISOlikih igara... :D.

U poslednja dva sata dva takva oglasa pa ti sam proceni ;)

Reci mi da ne bih trazio po forumu, koliko traze za te polovne GTS i koje verzije 320 ili 640MB...

Vrh Dno