MegaSkot
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2003
- Poena
- 2,125
Ko u svom kompu ima npr 1950Pro, ili 7900GS/GTO...
Taj ima vremena i do serije 9***
Ko u svom kompu ima npr 1950Pro, ili 7900GS/GTO...
Ccc.. J*balo vas 20-30€..Cenjkate se tu, kao pashcje ovo,pashcje ono... Ja cju je uzeti ove nedelje.Sad cu kao da cekam, da padne cena za 800,ili 2000 dinara... Boze...:S:
Jeeeeste. Odrace te kao majmuna.... :S:
Shtekare.
Dok je nije bilo,stalno su pitali kad ce,kad ce...
Dobili BiH, a mi nismo... bla bla,trucj,trucj, sad kad je ima - skupo... Srbija....
Dobro, ali to ne znači da sad treba da nas neko dere ko majmune, zar ne?
Ma brate 3pujes.
Dajes 20000 za karticu da se igrash,gledas da izvuchesh 1000 dinara, i sad kao "deru te ko majmuna" zbog tih 1000 dinara, a dao za karticu 20000 (DA BI SE IGRAO) velikim slovima, druzhe,od 30 godina...![]()
to da li je stekanje ili nije je individualna stvar. meni je recimo ***** onaj koji plati nesto 1500din vise, pa to ne iznosim po forumu i ne napadam clanove koji hoce odmah da je kupe.Ne kupuje se hardware od 21000 svaki dan,tako da usteda od 1500 dinara,nekome ko ima da plati karticu 21000,i nije neka usteda prakticno, nego obicno shtekanje...
Eto,samo cju da ti ponovim ovo iz prethodnog posta.
Cena 8800GT BFG OC 625/1800 treba da se pojavi kroz nekih nedelju dana treba da bude 235e+ptt
ko je sad blesav brza a jeftinija 40e nije za baciti
Sudeci po odeljku oglasi na bencu dosta njih ce da stoji u redu da bi kupilo 8800gt, naravno ako pre toga ikada uspe da se otarasi 8800gts![]()
@srdjan011
Alo care spusti se na zemlju,ljudima i jeste cilj da kupe nesto dobro i naravno da prodju jeftinije ako je to moguce,a ti ako imas para za razbacivanje izvoli napred kupi dve kartice i nek te oderu kao konja :wall: ,i pusti druge ljude da kupuju po ceni koja im odgovara :smoke:
Neće niko ko ima 8800GTS (naročito 640MB) da prelazi na 8800GT. Previše bi izgubio, a suviše malo dobio.
Sudeci po odeljku oglasi na bencu dosta njih ce da stoji u redu da bi kupilo 8800gt, naravno ako pre toga ikada uspe da se otarasi 8800gts![]()
Neće niko ko ima 8800GTS (naročito 640MB) da prelazi na 8800GT. Previše bi izgubio, a suviše malo dobio.
U poslednja dva sata dva takva oglasa pa ti sam proceni![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari