Šta je novo?

NFS Pro Street

Ja sam se tako razocarao kad sam probao ovaj demo ... Ocekivao sam mnooogooo vise :S:

Prilozi

• nfsdemo 2007-11-03 14-39-51-04.JPG
    nfsdemo 2007-11-03 14-39-51-04.JPG
    294.6 KB · Pregleda: 230
  • nfsdemo 2007-11-03 14-40-30-98.JPG
    nfsdemo 2007-11-03 14-40-30-98.JPG
    322.6 KB · Pregleda: 242
  • nfsdemo 2007-11-03 14-43-13-03.JPG
    nfsdemo 2007-11-03 14-43-13-03.JPG
    314.3 KB · Pregleda: 227
  • nfsdemo 2007-11-03 14-46-25-82.JPG
    nfsdemo 2007-11-03 14-46-25-82.JPG
    367.9 KB · Pregleda: 276
  • nfsdemo 2007-11-03 14-46-36-07.JPG
    nfsdemo 2007-11-03 14-46-36-07.JPG
    359 KB · Pregleda: 261
igrica je extraaaaaaaaaaaaaaaa
meni se jako svidja nije puno zahtevna
osecaj brzine fantastican
mozes propisno da razbijes auto
jedva cekam full

Au, kakve su ono strelice u krivini???Pa nije valjda da ti pokazuje idealnu putanju ili sta vetj??

aha ali verovatno moze da se iskljuci ima tri nivoa pomoci

upravljanje je mnogo kruto, slicno kao drag ranije. Grafika je solidna, ali nishta preterano.

Skinuo, odigrao, smorio se i obrisao....

OBOZAVAM NFS, ali...Meni se licno Carbon ne svidja... Mnogo je mracan i depresivan.....
Most Wanted je po meni 3x jaca igra od Carbona. A i u carbonu panduri su mnogo gluplji nego u MW. Mada ipak, cekam novi nastavak.. Nego, neka mi neko kaze.. Hoce li se u nastavku smenjivati dan i noc, barem izmedju trka, ako ne u realnom vremenu??

Poslednja izmena:
Po screenovima izgleda da ce biti gore i od ocekivano loseg :)

Sad provozah ove dve trkice i ne znam sta da mislim...cini mi se da najvise lici na most wanted...strelice za krivine su skroz debilne.
Ovo moze brzo da dosadi posto nema ulicnih trka/free roaminga i challengea sa pandurima.EA je sad u fazonu "skloniti ulicne trke sa -ulica" ...
Ovo ce imati svoju publiku definitivno, ja mozda i odigram ako me ne smori...
A grafika nema veze sa onom iz trejlera/teasera...mada nije losa...na 1280*1024 sve na high, igrivo je, ali ima "trzavice" u odredjenim intervalima.Standardno za sve ove nove NFS-ove..
Mozda bude bolje ako se smanji rezolucija ili neko setovanje.
Zvuk je dobar, ali ne znam...videcemo sta ce biti u ful igri...

Poslednja izmena:
ZA:
-Napokon je rucna kako valja
-Neka bude i grafika +

PROTIV:
-Upravljanje je kao da vozis MAC sa 6 osovina
-I dalje mozes opusteno da vozis 200 Km/h uz bankinu i da ti se brizna minimalno smanjuje
-Opet nema pogled iz unutrasnjosti vozila
-Ostecjenja su smesna

Igra me je razocarala zato sto je nesto onaj svima drag:D NFS smek,i ako je igra uvek bila arkada voleli su je i poklonici simulacija,sada to vise ne postoji,posto je EA omanuo pokusavajucji da od NFSa napravi polu-simulaciju,ali se gadno z@jeb0 zato sto je ispala igra koja nit je arkada nit je simulacija,ne znam kako da je okarakterisem.

Nadam se iskreno[ali mislim da je dzabe] da cje full igra biti poboljsana i da necje patiti od navedenih nelogicnosti.

Poslednja izmena:
Posle tdu-a nfs izgleda smesno.EA treba da napravi nfs koji ce parirati tdu-u jer je i tdu nesto izmedju arkade i simulacije samo sto mislim da nema nista od toga.

Na prvi pogled, igra mi je lepa.
Na drugi pogled mi je glupa (znači onu stazu sam odvezao tako da nijednom nisam pustio gas)
Na treći pogled....uninstal...
Jedino što igra i na mojoj mašini radi extra (očekivao sam seckanje zbog samo 1GB)

Ovaj nfs je postao mamipare brend. Znachi iz svakog novog nastavka je sve gori. Shteta

Skinuo sam demo i odbio me je u startu. Način upravljanja mi se nimalo ne sviđa. Šta bre prave Richard Burns Rally od NFS-a.

Dobra grafika, chudna voznja, definitivno drugacija od prethodnih, i sto je najbitnije chini mi se da je igra duplo manje zahtevnija nego prethodni deo Carbon, a izgleda poprilicno bolje.

Dobra grafika, chudna voznja, definitivno drugacija od prethodnih, i sto je najbitnije chini mi se da je igra duplo manje zahtevnija nego prethodni deo Carbon, a izgleda poprilicno bolje.
Ovo je zahtevnije od Carbona sigurno

Moram da primetim da na mojoj "masini" underground 1 izgleda mnogo lepse nego ovo najnovije izdanje; da neko padne s Marsa, i da pogleda ove dve igre - rekao bi da je underground 1 novija igra .... no dobro, na to su se ljudi vec navikli pa ne kukaju vise....:hump:

Inace, sama igrivost nije losa, ali TOTALED! kvari ceo dozivljaj. Da sam malo mladji (tj. veca paljevina:d) - potpisujem bi da bi samo uz ovaj demo polomio 2 tastature (najmanje), zbog ovog totaled! Mislim stvarno, brza voznja, povecan % adrenalina, muzika... i odjednom TOTALED!:d Izlivi emocija su neminovni (na tastaturi)

Moram da primetim da na mojoj "masini" underground 1 izgleda mnogo lepse nego ovo najnovije izdanje; da neko padne s Marsa, i da pogleda ove dve igre - rekao bi da je underground 1 novija igra .... no dobro, na to su se ljudi vec navikli pa ne kukaju vise....:hump:

Inace, sama igrivost nije losa, ali TOTALED! kvari ceo dozivljaj. Da sam malo mladji (tj. veca paljevina:d) - potpisujem bi da bi samo uz ovaj demo polomio 2 tastature (najmanje), zbog ovog totaled! Mislim stvarno, brza voznja, povecan % adrenalina, muzika... i odjednom TOTALED!:d Izlivi emocija su neminovni (na tastaturi)

Pa tesko da na toj 7300 da mozes da igras sa full detaljima tako da tvoja izjava da underground 1 izgleda bolje nije merodavna...

A sad o igri... upravljanje je kao iz most wanteda... ja nisam primetio razliku jos je bolje kada se uzme na king da se vozi... dodje tesko al zanimljivo... ja mislim da najbolje moze da se igra na racer... grafika je priblizno realnosti a ne tamo neke leve boje... podseca me na grafiku iz cmr dirt-a... neznam dali su oni to izostavili sijanje druma ili je to zbog demo-a... i ja nevidim blur uopste... jeste da sam uvek smanjivao to sijanje, ali barem malo kao u most wanted-u da bude...

Pa tesko da na toj 7300 da mozes da igras sa full detaljima tako da tvoja izjava da underground 1 izgleda bolje nije merodavna...

Ne razumem zasto mislis da nije merodavna. Na ISTOJ konfiguraciji uporedjujem dve razlicite igre. Pobedjuje starija, jer izgleda lepse i igrivija je (veci fps).
Sa novijom grafikom od 200e bih dobio lepsu noviju tj NFSPS, ali na starijoj nova ne moze ni da pridje starom NFS-u.
wtf?

Ovo je iz readme igre
1. Minimum System Requirements

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows XP and VISTA with latest service pack installed
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
128Mb DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a
supported chipset (see below)
512MB RAM (1GB if running Windows Vista)
DirectX compatible sound card
1.5 GB of HD space required to install game
DirectX 9.0c June 2007 edition

aj majke ti ako ti nije teshko vidi jel tu ova moja 9600pro?!

Vrh Dno