potrebna mi je sema za rasturanje tel. posto u servisu neznaju kako da ga otvore da bi promenili zvucnik
@kraguljac, mislis li na programcic za mobilni (java aplikacija) ili mislis na program za komp? Ako je ovo drugo, ACDSee ima mogucnost i smanjivanja rezolucije i smanjivanja kvaliteta (kompresije), a verujem da ga vec imas u kompu. Ides samo EDIT-RESIZE.
A ukoliko si mislio na ovo prvo, ne mogu ti pomoci, jer se nisam susreo sa takvom java aplikacijom - mozda Photo Editor ima tu mogucnost... ne? nisam siguran.
Zna li bre neko kako se uključuje spikerfon kad se neko zove ili ovo naše čudo od tehnike ima spikerfon samo za dolazeće pozive? Btw izgleda da su im zvučnici loša strana - i jednom mom prijatelju je riknuo ali su mu ga zamenili bez problema i naknade u servisu, još je pod garancijom.
Izvadi bateriju i vrati je.
Ukljuci program za flesovanje.
Drzi tarabu i stisni dugme za paljenje dok se ne ukljuci ekran.
I tek onda prikljuci USB kabl.
Sada bi trebao da ti prepozna tel.
dali mozes da pitas drugara koji je to servis ,adresa ,tel.
@zigic Master reset *#9999#
Meni jos osta misterija koji je to mastercod posto mi ga trazi i posle ponovnog flesa a ukucao sam ga bar 30x pogresno pa kad se smorim iskljucim i ukjlucim fon i on radi bez problema. Da ne zna neko slucajno?
Cao,
Pokusavam da pojacam signal kako je opisano na http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1158290&postcount=1175, ali sam stao na 5-om koraku gde treba da mi se u NVItemsu pojavi
NV_GSM_RX_GAIN_RANGE_1_FREQ_COMP_I
NV_GSM_RX_GAIN_RANGE_2_FREQ_COMP_I
NV_GSM_RX_GAIN_RANGE_3_FREQ_COMP_I
NV_GSM_RX_GAIN_RANGE_4_FREQ_COMP_I
ali meni se nista nije pojavilo....jel zna neko u cemu je problem??
Pa neke aplikacije jednostavno ne rade, probaj nekoliko da vidis chisto da nije do tih aplikacija.
Probaj preko JMI-a.
imam sxg75. ne mogu da udjem u call records. ni na zelenu slusalicu a ni iz menija. potpuno sablasno. ostalo sljaka ok. verujem da je neko imao ovaj problem i na ef81 posto su slicni a imam oba. koja je sifra za master reset?
ima li resenja? da li da placam flashovanje ili sta? ludim lagano.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari