Šta je novo?

[MTS] - Tarifni dodaci

Ne radi. Pri pokušaju slanja poruke "Racun" na 773 dobijam povratnu poruku: "Servis trenutno nije u funkciji."

Problem je sto su uspeli da NE PRIKAZU nista kada posaljem 'stanje' na 797. Ako sam vec doplatio za jos 60 poruka, trebalo bi bre da to dodaju na mojih 50 postojecih u okviru bel50 i da se to ljudski lepo vidi: preostalo SMS 110...

Ovako, mi broji od 50 na dole, kao i pre, a onih 60 visi negde u vazduhu...

Predpostavljam da je isto i sa dokupljenim minutima...

Ne radi. Pri pokušaju slanja poruke "Racun" na 773 dobijam povratnu poruku: "Servis trenutno nije u funkciji."

da isto i kod mene. mada je 10og radio tj dobijao sam shifru ali naravno nije bilo listinga za maj. a bitan mi listing poshto su mi neshto napucali rachun (verovatno neshto izbagovali sa tarifnim dodacima) :mad:

Kod mene je racun napucan do maximuma.

Listing sam cekao 10.og u mesecu ali ne radi servis.

Uslugu "Omiljeni broj" mi nikad nisu ukljucili iako sam 2 puta slao SMS i 2 puta operatere koji su je "rucno" aktivirali. Onda je oko 30.og proslog meseca stigao servisni SMS tipa "Postovani, Vas zahtev za uslugom Omiljeni broj je odbijen." :zgran:

Naravno, ja sam mislio da je usluga aktivirana i oslonio se na to. Racun napucan do besvesti, da ne pominjem koliko, iako je operater rekao da ce se to posle 1.og u mesecu sve obracunati i umanjiti za iznose ostvarene sa Omiljenim brojem.

Naravno da iznos NIJE umanjen.

I sto je najludje, pozovem operatere oko 4.og u mesecu kao da sam znao sta se desava - i pitam da nije slucajno aktiviran servis Omiljeni broj - proverise i rekose da jeste jos od proslog meseca.. ( Iako je preko operatera otkazan 30.og uvece) :crash:

Da rezimiram:

1) Placena je usluga proslog meseca Omiljeni broj koja nije funkcionisala uopste
2) Zbog tog nefunkcionisanja je racun otisao "u nebo"
3) Posle 1.og u mesecu mi uredno rekli da je za Omiljeni broj preneta aktivacija u ovaj mesec (a koji ne zelim) iako sam ga uredno otkazao prethodnog meseca.

Pa sad vi vidite :eyebrows:

Poslednja izmena:
Koliki ti je rachun? Jesi se zhalio? Shta su ti rekli?

meni je stigao sms (koji srecom imam sachuvan u inboxu) da mi je potvrdjena aktivacija omiljenog broja (negde 22og proshlog meseca otprilike). medjutim izgleda da i meni kao da septimusu nije radila ta usluga iako sam dobio potrvdu.

meni rachun poshtom nije stigao josh. u njemu pishe bar koliko koji deo koshta (razgovori, sms, gprs...) a sam iznos celog rachuna sam dobio sms-om i imam rok do 19og da platim. nemam nameru da placam bilo shta dok ne vidim listing na netu a ako ga ne omoguce do tad idem neki dan pre toga u neku poslovnicu da im ****m kevu

Poslednja izmena:
Necu da pomenem iznos racuna, velik je - inace sam koristio Bel 200 od 1000din...

Zalio se jesam - preko operatera sam 2.juna pokrenuo, kako oni to zovu, "nalog" za reklamaciju i posle par dana (recimo 5.og) me pozvali sa 064/789 i rekli da je nalog odbijen jer sam uslugu Omiljeni broj otkazao tek 2.juna preko operatera :D

Tako da cekam listing pa pravac MTS u Bulevaru da vidimo sta jeste a sta nije..

Poslednja izmena:
Ja sam aktivirao one sms-dodatke... i to prvo za 60, a posle za 120 sms-ova. A danas mi je stigao racun sa listingom. Sve je kako je operaterka KC i rekla. Posto sam ih aktivirao posle 20-og u mesecu naplatili su mi 1/3 od toga (pise objedinjena stavka EXTRA SMS 50 din) a i toliko poruka su mi anulirali, sto vidim na listingu.
Ali meni ni jednom posle aktivacije ovih usluga nije stigao sms da su mi aktivirali usluge :) . Odmah po aktivaciji sam primio sms da cu biti obavesten najvise za 24h od tog trenutka o aktivaciji, ali to nikada nije stiglo... :shock:
Da su mi i za 10 din napumpali racun, bio bih gost njihove poslovnice sve dok se ne resi ta stvar...

najzad uspeh da vidim listing i ne znam... chudno mi je samo shto mestimichno u listingu ima poruka koje ja nemam u sent itemsu (a bogme imam sve sachuvane). no dobro mozda se telefon izbagovao a i ne mogu svaku poruku da traceujem.

inache omiljeni broj radi ok i chak koliko vidim ne naplacuje se uspostava veze a popust jeste 99% (eh da su josh i poruke dzabe ko kod telenora :D )

i da omiljeni broj ne jede besplatne minute kod bel paketa :(

Ako sam dobro razumeo ako hocu da recimo danas aktiviram dodatnih 12mb za gprs bice mi dodato 6 i naplaceno 75din jer je polovina meseca i od 1. jula pa nadalje ce biti dodavano sve dok ne deaktiviram?Ovo deluje povoljno s obzirom da dosta trosim na gprs

Ok poruke i gprs dodati,samo me interesuje jel stize uopste ova poruka o aktivaciji i za koliko ce biti aktivirano uopste?

Otprilike za 24h, ali bih ti preporucio da posle proveris kod operatera da li je aktivirano.

Samo pazi, stanje sa dodacima ne mozes da proveris.

Racun ti se zaduzuje kao da dodaci ne postoje. Tek posle 1.og u mesecu se dodaci "oduzimaju" i dobija se pravi iznos mesecnog racuna.

Aktivirao sam dodatak MIN60. Pitanje za one koji su ovu uslugu aktivirali proslog meseca... Citao sam pazljivo pa vidim da su se pojedini zalili na visinu racuna. Da li se zaista ne naplacuje uspostava poziva?

Probam da posaljem sms_stop na 7888 i kaze da je neka greska,jel ovo neka caka,aktiviras,nema deaktivacije?:)

Kucas SMS STOP (bez donje crte) i usluga ce biti deaktivirana prvog u mesecu...

Treba mi savet: imam trenutno bel200+sms120, a hteo bih da predjem na bel100 + sms 300 + MIN 120. moze li neko da mi da savet kojim redom i kada da odradim deaktivaciju sms120/aktivaciju sms300 i min120/promenu tarife/ a sve to tako da mi ta nova kombinacija startuje u fulu od 01.08?

Jel ima nekih naznaka da ce MTS da uvede proveru stanja Tarifnih dodataka minuta/sms/KBa?

Cuo sam da su operateri izjavljivali da je to u planu ali ne i kada.

.

Poslednja izmena:
kakvo je stanje sa omiljenim brojem na recimo bel200 paketu i vishim ? mislim da li "jede" besplatne minute i dalje kao ranije bez obzira shto je taj broj omiljeni ?

Iako ne koristim uslugu Omiljeni broj, ne bih rekao da se nesto promenilo..

kakvo je stanje sa omiljenim brojem na recimo bel200 paketu i vishim ? mislim da li "jede" besplatne minute i dalje kao ranije bez obzira shto je taj broj omiljeni ?

Omiljeni broj funkcionise tek kad potrosis sve "besplatne" minute... A dok ih imas one se trose iako ti je taj broj "Omiljeni broj".
Citat sa sajta:
"Pozivanje jednog mt:s broja sa 99% popusta nakon potrošenih besplatnih minuta uključenih u pretplatu"
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22441

Da li se neiskoristeni tarifni dodaci prenose u sledeci mesec u MIX paketu?

Vazi za sve pakete: Tarifni dodaci se ne prenose u sledeci mesec! Info. sam dobio od operatera...

Mislim da je krajnje vreme da naprave software da mozemo da vidimo trenutno stanje za tarifne dodatke. Ovo im je fora da nas zbune i da nam izvuku pare jer nikada ne znamo koje nam je trenutno stanje i naravno, opustimo se i prekoracimo to sto smo uplatili, a kada stigne racun, ne mozes im nista.

Nazad
Vrh Dno