R_o_c_k_i
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.01.2006
- Poena
- 319
Par high shotki sa "pach"-em koji je okacio starac
, svaka chast btw !!
Prilozi
Poslednja izmena:
Par high shotki sa "pach"-em koji je okacio starac, svaka chast btw !!
Ne mogu neke okaciti zbog vel. fajlova (zato sam ih prvobitno smanjio) uspeo sam samo ove dve![]()
Par high shotki sa "pach"-em koji je okacio starac, svaka chast btw !!
Ne mogu neke okaciti zbog vel. fajlova (zato sam ih prvobitno smanjio) uspeo sam samo ove dve![]()
ne mogu da vjerujem. Ja sa jednim GTS imam bolji fps na tom mjestu sa patchom. Izgleda da uopste nije optimizovan za SLI![]()
Znam, krece se tu oko 10-30 ,kako sam zamenio fajlove sve mi se automatski podesilo na high i shaderi na custom . Medjutim meni deluje mnogo lepse , ali ovakav framerate je los,apsolutno se slazem , ali to ti je dx10 na xp-u (valjda)![]()
Izgleda da mogu samo da buljim u ovo dok ne naprave drivere za crysis :d
ja neznam sta nekima smeta medi igra radi na 1024*768 sve medium pardon zvuk na high volem lep fps i tako izgleda fenomenalno fps ne pada ispod 35 a nekad ode i na 57 uradiosam benchmark i dobio 41fps
inace igra je perverzija, jedva cekam grand filnale ocu jos da ighram presao sam na 3 nivou tezine i sad igram na najtezem kad nema nisana e tu je zanimljivo.
sve se zivo pomera palmice se lepo istranziraju kao i okolni objekti ma savrsenstvo a tek zvuk na 5.1 kad sve isteram iz sobe ajoj strasno
Ja sam ih stavio i znatno bolje radi crysis demo sa njima! Problem sa drajverima je to sto je nvidia nesto po@#%ala sa overklokom tako da sam jedva uspeo da iscackam betu riva tuner-a 2.06 sa kojom opet moze da se OC graficka. Performanse su i do 30% bolje u odnosu na prethodne drajvere (vezano za crysis) - na mojoj konfi pod XP-om sve radi super na HIGH i u 1680x1050 u odnosu na ista podesavanja pod vistom gde se na oko vidi da radi skoro pa duplo sporije:wall: Provukao sam i 3dmark06 i sa oko 11130 skor je skocio na oko 11550 poena:wave:
Samo da sumiramo, DX9 mod na XP-u uz ovu modifikaciju daje potpuno iste rezultate kao DX10 mod na Visti?
@Goranstein - Evo kao prva Rocksijeva. Imam dva frejma vise sa 1x8800GTS. http://img230.imageshack.us/img230/4281/crysis2007102821370790zk6.jpg
Sad cu slikat jos neku pored vode
@Goranstein - evo i voda, u svakom slucaju bolji fps nego na SLI-u, sramota! http://img230.imageshack.us/img230/8601/crysis2007102821542184tj7.jpg
To je to samo je kod mene dan, koliko treba da se smraci?
Treba da ucitas save koji je neposredno posle klanja na tom mestu dok je jos rano jutro ...
@Goranstein - evo i voda, u svakom slucaju bolji fps nego na SLI-u, sramota! http://img230.imageshack.us/img230/8601/crysis2007102821542184tj7.jpg
To je to samo je kod mene dan, koliko treba da se smraci?
Da i kod mene u 3Dmark06 oko 300 poena vise, ali problem je da ne postoji rez 1440x900 :S:
Sta sad, Crysis da igram u 1680x1050 bmti :wall:
Koje drivere koristis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari