Call of Duty 4 fps ne pada ispod 25, sve na high AA 2x u 1024*768, a UT3 sa istim podesavanjima, samo bez AA ne ide ispod 30.
Ovo je sa 7.9 islo u fulu na 20-25 fps-a(sa adaptive AA)
MOHA Pacifik assault konstantno 60-70 u fulu(starije ali dobro),kratak Airborn pa se podsecam.Idemo dalje.
Na onim screenovima nema ni A, a kamoli Adaptive AA![]()
Huh :S: dobro, resio si da ja ne znam, a ti znas, i kazesh da Adapteve AA radi samo kad je MSAA ukljucen :d silly.
Razlika se vidi iz aviona, cak i na test slicici iz Katalista, citava slika postane blago omeksana, sad druga stvar zasto je ti ne vidish mozda nije isto na x1xxx seriji.
Evo i dve slike jedna sa Adaptive AA i jedna bez, i da ne bude zabune MSAA nije ukljucen.
E sad mi reci nema razlike izmedju slika, da ti odmah posaljem uput za oftamologa
:wave:
Huh :S: dobro, resio si da ja ne znam, a ti znas, i kazesh da Adapteve AA radi samo kad je MSAA ukljucen :d silly.
Razlika se vidi iz aviona, cak i na test slicici iz Katalista, citava slika postane blago omeksana, sad druga stvar zasto je ti ne vidish mozda nije isto na x1xxx seriji.
Evo i dve slike jedna sa Adaptive AA i jedna bez, i da ne bude zabune MSAA nije ukljucen.
E sad mi reci nema razlike izmedju slika, da ti odmah posaljem uput za oftamologa
:wave:
pozdrav ljudi! imam molbu jedhnu. Iz Novog Sada sam i ovde nema da se kupu sapphire 2600pro u AGP varijanti. Trazio sam i trazio ali dzaba. Posto je u BG ima mnogo vise firmi nego ovde takoda samim tim mislim da ima to tu kod vas. Naravno ja ne znam gde da trazim i koga da zovem.Doduse rekao mi je neki prodavac U NS ali zavlaci me vec 3 nedelje kao nesto u najavi bla bla. Pa ako moze neko da mi javi na prajvet gde ima bio bih mu mnogo zahvalan! Znam da sada to pravi i MSI i Gecube i Powor Color ali sta znam cini mi se kako ste sve napricali da je ovaj SAFIR odlican. Hvala jos jednom unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari