Jel ima neka opcija vezana za Rendering? Trebalo bi da se umesto Overlaya, izabere VMR ili VMR 9. Btw, koja ti je kartica i koji softver koristis za tjuner? Onda cemo lako resiti problem
Kartica Terratec Cinergy 400, a softver Dscaler. Probaću i ja još nešto...
Kartica Terratec Cinergy 400, a softver Dscaler. Probaću i ja još nešto...
Nemogu naci driver za nvidia 7600gs za vista ultimate x32?moze li mi neko pomoci??
Tako da oni koji imaju winfast tv kartice ne mogu da ih koriste na Visti.Fw: vista driver for winfast tv usb II deluxe
From: patwhay ([email protected])
Sent:
Thu 10/11/07 1:26 AM
To:
[email protected] Dear Sir,
Good day!
We are sorry for it is no support Vista platform.
Best Regards
Leadtek Service
> -----Original Message-----
> From: Miljan Milosavljevic [mailto:[email protected]]
> Sent: Tuesday, October 09, 2007 1:30 PM
> To: [email protected]
> Subject: vista driver for winfast tv usb II deluxe
>
>
> I am the owner of winfast tv usb II deluxe.Shame, but this peace of your
hardware
> dont work on Microsoft Vista.Can you tell me when VISTA driver will be
available?
Tako da oni koji imaju winfast tv kartice ne mogu da ih koriste na Visti.
Rade izgleda samo sa ADI integrisanim zvukom(npr. Asus P5K-E). Sa Creative i Realtek nema zvuka.
Meni je Vista upgrade advisor prijavio tu kartu kao nepodržanu i neradi mi u visti.Meni radi TV kartica (Asus TV/FM 7134 Philips chipset) na Visti bez problema
Meni je Vista upgrade advisor prijavio tu kartu kao nepodržanu i neradi mi u visti.
Da nisu u medjuvremenu izašli drajveri, mrzi me da je instaliram, jeli to ona sa dugačkim, srebrnim(ili crnim) daljincem?
Hibernacija je prakticno ugasen komp... tako da nista ne moze da se sprzi...
jok, racunar je u statusu kao kad je ugasen... jedina je razlika ta sto je zadnje stanje ram memorije snimljeno na hard disk i prilikom paljenja ne dize se ceo sistem vec samo zadnje stanje, zati i hard nije prepoznat... ali dok si ti menjao HDD on nije bio pod naponom...
Oni su predvideli prema uputstvu da se kompjuter gasi na shut down samo prilikom izmene komponenti ili dužeg odsustva. Po meni to je sjajna fora. Uostalom odmah desno je i opcija za gašenje.
Koji disk ti nije prepoznao pata, sata, sata2 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari