Zao mi sto mi fear nije tu da probam da slikam. I tamo sam svojevremeno sa soft shadovs imao malo jako frejmova, doduse sa 8800gtx!!
Pa to je najzahtevnija opcija u F.E.A.R.-u i u drugim igrama, a zasta sluzi, da senke budu "mekane", stvarno ljudi znaju da preteruju, ja u bilo kojoj igri da postoji ta opcija uvek iskljucujem, mislim zahtevno a debilno... ,).
Jel mogu da teram DIRT i tako jos neke zahtevne igre sa detlaljima maximalnim ali da je iskljucen
AA i Af a ukjljuceni sodt shadows i HDR ,rezolucija 1280 ili 1024?
Pa mislim da sam ti vec DETALJNO odgovorio o DIRT-u, ali je tebi ocigledno tesko da procitas... :wall:.
Sada sam probao Medal Of Honor Airborne, sve na max u 1280x1024, nema opcije AA, tako da to treba ukljucivati u Control Panelu, sto ja nikad ne radim, ako nema opcija AA u igri, onda igram bez nje...
Znaci moci ces da se igras u svim igrama (sem DIRT-a, to sam igrao na 1024) na
1280x1024 sve na
maximum uz ukljucen AA (tu treba malo experimentisati koliko moze da se izgura: 2x, 4x ili vise), naravno uz
ukljucen HDR (to i ne moze u skoro svim igrama da se iskljucuje), i naravno uz iskljucen soft shadows (mada to nema bas u svim igrama, ima u DIRTu i Fear-u), ali govorimo o hebenim senkama, to je baaaas mnogo bitno jel tako...
Mada u nekim igram nije moguce istovremeno da bude ukljuceno HDR i AA, ali to cini mi se ne vazi za 8800 graficke...