U p.m.:wall::wall: Danas sam zvao i nema Kingmax memorije vise, nude mi Elixir memoriju u zamenu:crash: ovaj moj upgrade se bash iskomplikovao. A da za pocetak cu pored nf520 ploce uzeti semprona 3400, pa sledeceg meseca menjati za X2. Nadam se da se nisam zeznuo, video sam i da je zacetnik ovog topic-a isto uradio nesto slicno, tako da nisam ja jedini koji komplikuje:d
Nisam mislio na performanse i oc - već na skromnost same ploče koja je minimum minimuma koja je potreban za jednu konfu. Naravno - ako nekome ne treba ništa više od onog što nudi GF7025-M2 - onda je sasvim OK kupovina 😉
kada po oglasima procitam da se toliko prodaju izdrndane socket A konfiguracije koje su jos pre tri godine poispadale iz garancije, dodje mi da placem koliko vune za shishanje ima u srbiji. govorim to jer je taj moj ortak bio spreman toliko da ulozi u jednog polovnjaka, i to u intelovu celeron AGP/P4 varijantu, koja je jos gora od bilo koje socket A athlon XP platforme, a jos je i nemoguce dalje apgrejdovati :crash:
kada po oglasima procitam da se toliko prodaju izdrndane socket A konfiguracije koje su jos pre tri godine poispadale iz garancije, dodje mi da placem koliko vune za shishanje ima u srbiji. govorim to jer je taj moj ortak bio spreman toliko da ulozi u jednog polovnjaka, i to u intelovu celeron AGP/P4 varijantu, koja je jos gora od bilo koje socket A athlon XP platforme, a jos je i nemoguce dalje apgrejdovati :crash:
Pa najbolji primer toga su konfe sa Barton procesorima, nema veze sto je matoro 3 godine, pobogu to je Barton i on nema cenu:d:wall:😡
To za bartona je stvarno bolestija. Pa generacija Semprona posle bartona (754) je kidala Bartona, al Barton je Barton.
I sam sam imao bartona i kad stize 754 platforma, prodadoh ga po ceni gotovo po kojoj ga kupih godinu dana ranije.😀
Sta da radim, mora "trziste" da se prati!!!:d
Barton je kao Golf :d
Koliko znam PS2 ne sme da se prikljucuje na zivo, moguce da si spalio port ili tako nesto...
Bios nije sigurno cim je on digao win sa starim biosom.
Pregledaj konektore na ploci za power i reset dugmuce oce to ponekad da spadne i izazove slicne efekte.
Pokusaj da drzish "insert" na testuri pri bootovanju to je komanda ze default bios, inace ne znam sta da ti kazem.
Edit: A nisi ni morao da ubadash PS2 , ona opcija u biosu sluzi da ti omoguci funcionisanje USB testature i misa u DOS-u , u Windowsu bi ti radilo i bez toga.
Jok ja😛
Ostali?
*** ala si ga naprzzio Flight! 2900Mhz, svaka chast!
Sistem ti provereno nije stabilan, testiraj to Orthos-om ili memtest-om ili ti napajanje extra varira sa naponima tj. neispravno je / preslabo za tvoj sistem.i desava mi se da kada probam da klokujem posle restarta mi pise da je sistem u safe modu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari