Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni i dalje nije jasno sto na njegovoj 22"-jci kojoj je 1680x1050 native on tera 1440 rezoluciju...

ova dva zadnja screena su i sa teksturama na high, znaci sve na high zar mozes bit toliko nepismen pise ti sve, a zadnji je u 1680*1050 i ovaj gx izgleda nepismen. Prvo porcitajte tekst pored slike pa onda komentarisite

Poslednja izmena:
Grafika na ovim shotkama mi deluje slabija u odnosu na recimo Armed Assault(Arma). :S:

Izvini, Armed Assault cesto ima grafiku na nivou prvog Flashpointa, sta duvas?

Za razliku od goranstajnovih shotki, whiplasherove shotke mi deluju slabijeg kvaliteta ... Pogledaj texture stena na drugoj slici, i detalje drveca, uopste mi ne deluju bolje u odnosu na sliku iz atachmenta. :)

Prilozi

• arma_screenshot_2006_37.jpg
    arma_screenshot_2006_37.jpg
    212.4 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
ova dva zadnja screena su i sa teksturama na high, znaci sve na high zar mozes bit toliko nepismen pise ti sve, a zadnji je u 1680*1050 i ovaj gx izgleda nepismen. Prvo porcitajte tekst pored slike pa onda komentarisite

Da si tako napisao, bilo bi jasno, ali posto nisi, mesta ovom tvom primitivnom recniku nema. Moras da naucis da se jasno izrazavas.

BTW, gledajuci kod sebe, na tom mestu gde imas 30 fps, znaci da na mestima gde sam ja imao 30 moras da imas ispod 20 ... Dobro je sto nema very high opcije :D

Da si tako napisao, bilo bi jasno, ali posto nisi, mesta ovom tvom primitivnom recniku nema. Moras da naucis da se jasno izrazavas.

BTW, gledajuci kod sebe, na tom mestu gde imas 30 fps, znaci da na mestima gde sam ja imao 30 moras da imas ispod 20 ... Dobro je sto nema very high opcije :D

A ne kontam u cemu je poenta, ne takmicim se ja ni sa kim u fps-u. Samo sam postao slike gdje je fps na full high u 1680*1050 30fps sto je dokaz da je igra igriva. Nista vise posto pojedini tvrde, medju njima si i ti, da igra ne radi kako treba ni na 8800GTX. Ja sam postao slike gdje na mojoj konfi ima 30 fps na full high sto znaci da na 8800GTX mora biti bar 40-50 na tom mjestu. Sto opet znaci da igra iako je neoptimizovana radi solidno. A kad se optimizuje vjerujem da ce biti bolje bar za 30-50%. Ja se licno zadovoljavam pola medium pola high jer mi i tako izgledao prelijepo, gotovo da i ne vidiim razliku u odnosu na full high. Ali ne bitno to je vec od osobe do osobe. Samo ako neko kaze da se na 8800gtx igrajedva vuce onda nemam rijeci. Vjerovatno mu nevaljaju driveri ili OS. Nista vise, nema potrebe da se neviras, nikoga ne zelim ni da vrijedjam ali iznad svake slike sam napisao objasnjenje vrlo prostim rijecnikom (tipa, Full high podesavanja na 1680*1050, znaci sve full, teksuture i sva ostala ******).

Poslednja izmena:
Za razliku od goranstajnovih shotki, whiplasherove shotke mi deluju slabijeg kvaliteta ... Pogledaj texture stena na drugoj slici, i detalje drveca, uopste mi ne deluju bolje u odnosu na sliku iz atachmenta. :)

jelde i ovde su teksture mutne, teksture slabok kvaliteta, ni ne lici na realisticnu sliku :)

hehesa7.jpg

Jao nemoj molim te :D, plashim se oruzhja! I shto je ovaj pishtolj ovako iskochio, da nije pokvaren ? :d:D

@whiplasher:

on prica da ce ono sto nam je prikazivano (very high, a ne high) NECE raditi dobro, a ne medium/high i to...

Koliko sam skapirao kombinacija 8800gts/x2900pro [kad izadje ovde] i 1280x1024 na high ce biti milina za igranje, dok za vlasnike 8600/x2600xt medium/high kombinacija. U beti ide 30 fps-a tako da kontam da ce na fullu biti 5-6 fps-a vishe [ista pricha sa bioshock demo i full verzijom]

A ne kontam u cemu je poenta, ne takmicim se ja ni sa kim u fps-u. Samo sam postao slike gdje je fps na full high u 1680*1050 30fps sto je dokaz da je igra igriva. Nista vise posto pojedini tvrde, medju njima si i ti, da igra ne radi kako treba ni na 8800GTX. Ja sam postao slike gdje na mojoj konfi ima 30 fps na full high sto znaci da na 8800GTX mora biti bar 40-50 na tom mjestu. Sto opet znaci da igra iako je neoptimizovana radi solidno. A kad se optimizuje vjerujem da ce biti bolje bar za 30-50%. Ja se licno zadovoljavam pola medium pola high jer mi i tako izgledao prelijepo, gotovo da i ne vidiim razliku u odnosu na full high. Ali ne bitno to je vec od osobe do osobe. Samo ako neko kaze da se na 8800gtx igrajedva vuce onda nemam rijeci. Vjerovatno mu nevaljaju driveri ili OS. Nista vise, nema potrebe da se neviras, nikoga ne zelim ni da vrijedjam ali iznad svake slike sam napisao objasnjenje vrlo prostim rijecnikom (tipa, Full high podesavanja na 1680*1050, znaci sve full, teksuture i sva ostala ******).

Covece iz kog crtanog filma ti dolazis? Ko prica o bilo kakvom takmicenju? Taj shot koji si okacio ne znaci uopste da je igra igriva jer pokazuje scenu koja nije zahtevna, mirujes kao imobilisana ruka. Da, imam na tom istom mestu 46fps, ali ja se, za razliku od tebe ne usudim reci kako to radi fenomenalno, odnosno kako je igrivo jer znam, a znas i ti da postoje mesta gde framerate vrtoglavo pada, a to su situacije kada zaista igras, a ne kad razgledas okolis i zvizduces sa rukama u dzepovima. E sad to sve projektuj na very high podesavanja i videces pravo stanje stvari. Mojne vise da trabunjas.

Poslednja izmena:
Vi se ovde prepirete Bog zan zasto?Da bi dokazali ko je u pravu a ko nije?I sta vam to doprinosi???Slazem se da je slika malo mutna ali ljudi nije whiplasher jedini koji je probao Crysis u Full-u i da ima dobre rezultate,znaci igra je igriva.Lupate samo gluposti i nagadjate,moze ovo,ne moze ovo...Prvo taj demo je ne optimizovan i nije izasls finalna verzija igre.Koje su to budalastine da nece moci da se tera na GTX?Smesno i to ne kazem zato sto ga ja imam ima ta ga tera i GTS a i cak u rezoluciji 1280x1024 ima da radi 8600GTS na nekim medium-low detaljima.Sto se to zanosite,kao da zelite da igru nikad i ne odigrate,samo da bude sto zahtevnija.Pa nisu ni oni iz Crytek-a ludi da naprave nesto za sta treba masina od Intel Core 2 Quad QX6850 i dve Ultre u Sli!Ni napredak u igrama ne bezi nista od tehnologije koja prati proizvodnju cipova za graficke karte kao i samo graficke!U cemu se priroda razlikuje od prirode u Call of Juarez,u cemu se grafika razlkuje od grafike u Lost Planet?I ako se razlikuje razlike su male.Problem ce biti za zahtevnoscu kad izbace igru ako je dobro ne optimizuju,nista vise.Grafika ima da se proguta kako-tako.Bioshock je igra novije generacije pa se isto dobro secam u postovima ima da kida ovu kartu ima da bude zahtevna itd.1280X1024 na Full detaljima sve na max 70 FPS fiksno i ne pada,jel treba vise.Ima onih koji su igrali i na vecim rezolucijama i imaju slicno iskustvo sa svojim masinama.Dokle vise to prepucavanje i nagadjanje koje nista ne donosi.Dajte konkretan odgovor i informaciju iz prve ruke ili cekajte da izadje igra!Pozdrav za sve.P.S.XTREME-G driveri ima da se skinu na sajtu www.tweakforce.com.
mislim da je vec neko napisao ali ja nisam stigao da odgovorim pa cu samo potvrditi.

Poslednja izmena:
Samo sam postao slike gdje je fps na full high u 1680*1050 30fps sto je dokaz da je igra igriva. Nista vise posto pojedini tvrde, medju njima si i ti, da igra ne radi kako treba ni na 8800GTX. Ja sam postao slike gdje na mojoj konfi ima 30 fps na full high sto znaci da na 8800GTX mora biti bar 40-50 na tom mjestu. Sto opet znaci da igra iako je neoptimizovana radi solidno.
mislim stvarno ne razumem neke ljde na ovom forumu. ti stojis ispred drveta i imas 30fps i to je tebi igrivo?
pa kako ces igrati kada te napadne njih desetorica sa dva dzipa, a odgore leti helikopter i pici mini gun, ili kada krenu da te napadaju oni mali vanzemaljci?
i tada ces imati 30fps pa ce ti biti igrivo?

gornasteain pokazao pogled u nebo sa 55 fps eeeej u nebo nema nicega osim oblaka i 55 fps !!!!

mislim stvarno ne razumem neke ljde na ovom forumu. ti stojis ispred drveta i imas 30fps i to je tebi igrivo?
pa kako ces igrati kada te napadne njih desetorica sa dva dzipa, a odgore leti helikopter i pici mini gun, ili kada krenu da te napadaju oni mali vanzemaljci?

gornasteain pokazao pogled u nebo sa 55 fps eeeej u nebo nema nicega osim oblaka i 55 fps !!!!

To je tacno.FPS ima da pada ali ja nigde nisam procitao da je whiplasher rekao da su ti FPS fiksni a i rezolucija je velika 1680*1050!Ali zasto suditi necemu sto jos nije ni izaslo a plus je demo ne optimizovan,sta onda i ocekivati?Reci mi sta je po tebi igrivo???Koliko frejmova mora da bude da bi zadovoljilo nase potrebe?Meni je sve ok sve dok ne pocne da secka a to po mom iskustvu je sve ispod 20 FPS.Pa cak i 15-17 moze da prodje u momentima,naravno da ne bude stalno tako.(To sam vec doziveo na nekim prethodnim konfiguracijama i zahtevnim igrama).Prihvaticu svaki pad u na delovima gde situacija postaje gusta.Ali to ne znaci da nije igrivo,FPS nece padati uvek nego samo u zahtevnijim situacijama i na kartama koje to nece moci da iznesu.Ja se nadam da se to meni nece desiti tako derasticno.Ali treba cekati finish i ne suditi unapred!P.S. Jel vama stalo do igre ili da g_zite whiplasher-a.Ako je to u pitanje vi niste nikakvi ljubitelji gaming-a cim se tako prepucavate oko nebitnih stvari!

Poslednja izmena:
Covece iz kog crtanog filma ti dolazis? Ko prica o bilo kakvom takmicenju? Taj shot koji si okacio ne znaci uopste da je igra igriva jer pokazuje scenu koja nije zahtevna, mirujes kao imobilisana ruka. Da, imam na tom istom mestu 46fps, ali ja se, za razliku od tebe ne usudim reci kako to radi fenomenalno, odnosno kako je igrivo jer znam, a znas i ti da postoje mesta gde framerate vrtoglavo pada, a to su situacije kada zaista igras, a ne kad razgledas okolis i zvizduces sa rukama u dzepovima. E sad to sve projektuj na very high podesavanja i videces pravo stanje stvari. Mojne vise da trabunjas.

Respect Gorane ,ali kako na very high? Nemoguce...;)

Nema malih vanzemaljaca i helikoptera u mp-u....;)
i igrivo je i sa 30-35fps.....:p

a ti ces igrati samo multi player ok :)
a kako igras? nemas nikoga ispred sebe, pucas u drvo?

Skoro sam siguran da ce igra biti mnogo optimizovanija,
a sto se tice protivnika ovde ima samo japanaca i amera :)

Kakvih japanaca?!?

Boze koliko je gluposti napisano na ovih 60 strana:wall:

Ne razumem sta si hteo da pitas? Htedoh reci ako ovako traljavo radi na High, moze samo jos vise da boli glava kada budu u SP demou ili tek u full verziji otkljucana very high setovanja

oki daleko od toga da radi kako treba, rijec je o beta mp. Ako sam igram na mapi ili eventualno sa jos 2-3 covjeka, fps je veci za nekih 50-80% nego kad nas igra 20-30. Koliko ja znam full igra je single player, tako da sa optimizacijom ocekujem drasticna poboljsanja nego sto su pokazali u beta mp. A sto se tice fps sa full high podesavanjma, naravno da ne stoji uvijek na 30 fps, nisam ni rekao to. Pada fps naravno na nekh 15-20 ali ispod toga ne ide. Mada ja isreno mislim da su demo i odlozili radi dodatne optimizacije, jer su sa oficijelnog sajta i sklonili podatke o minimalnoj zahtjevnosti igre.

Poslednja izmena:
ko da vam ni jedna igra nikad nije seckala, sad je ovo cudo sto ima 30 fps... da nisu vradzbine u pitanju...?!?! ajde ***. stvarno... GoRaNStEin nikako da preboli cinjenicu da mu graficka stari... svaki put kad zine, neko ispadne ******. (mogo bi neko da ga opomene za flejm)

Pojedinci se primaju na whiplasherove postove kao da im psuje majku, a covek je potpuno razumljiv i generalno bezazlen od prve rechi.

I slep covek vidi da ce Crysis dobro raditi na sadasnjem high class hardveru. Naravno da ce do izlaska i u prvih mesec dana prodaje doci do dodatnih optimizacija, uvek tako bude, pa niste od juche.

Naravno, neki ljudi dozivljavaju teske depresije kada u igrama imaju manje od 85fps zakucano u najgrdjem fajtu na ultra high setu, ali to je vec nesto drugo. To nema veze sa cinjenicom da ce Crysis ocigledno raditi dovoljno dobro da bi se mogao odigrati na prilicno kvalitetnom nivou na svim kartama skupljim od 250e.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno