Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probao sam multipleyer , i extra je, ok ima dosta bagova i nije optim. ali
sve je skoro kao u trejlerima.(kostalo me 16$ ali neka,dobro je videti crysis pre vremena)
jedino sto mi nije jasno;) sto se drvece ne lomi kad pucas u njega ali mozda je samo bug...

Inace na masini iz potpisa igra leti u 1680:1050 sa detaljima na high i 4XAA

Videcemo za korak dalje kad izadje demo.:)

izvini ali goranstein je vec okacio shotke iz bete sa frapsom ukljucenim sa dosta boljom konfom od tvoje, bez AA i ono je sve samo ne "leti". Prosto ne mogu da verujem da na GTX-u ima 35fps, a kod tebe na GTS-u sa AMD-om ima 45-50fps (sto je = leti, 30-35fps = RADI nekako)

izvini ali goranstein je vec okacio shotke iz bete sa frapsom ukljucenim sa dosta boljom konfom od tvoje, bez AA i ono je sve samo ne "leti". Prosto ne mogu da verujem da na GTX-u ima 35fps, a kod tebe na GTS-u sa AMD-om ima 45-50fps (sto je = leti, 30-35fps = RADI nekako)

da li imaju isti OS? Citao sam neke postove na nekom stranom forumu i oni koji su tvrdili da im igra radi extra imali su XP dok lik sa recimo FX-60 i 8800GTX je ima average fps 27 na visti. I u pravu si nema sanse da leti na toj konfi (ista je kao kod mene) sa full i tom rezolucijom. Na pola med i high daje nekih 30 fps prosjek i tad je prjatna za igranje.
Crytec sklonio minimum requirements sa sajta :)

Poslednja izmena:
Izvinjavam se,moja greska,nisam primetio... sve opcije(druga strana).:p
tako da i kod mene je situacija pola med. pola high:smash:
i ide odprilike sa 35-40 fps-ova.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se,moja greska,nisam primetio... sve opcije(druga strana).:p
tako da i kod mene je situacija pola med. pola high:smash:
i ide odprilike sa 35-40 fps-ova.

tako nesto je i kod mene ali pazi sta se desava. Udjem u neku sobu i fps je 60, zatim pada na 10 i odma se vraca na 60. Kao da nesto radi u pozadini, moguce da me vista zeza.

jedno pitanje, ima li veze koji je os. taj kaze da je to tjerao na XP, a ja tjeram na visti 32. Mozda tu ima razlike?

Koliko svi znamo da je vista njesra za igre i nije iskljucivo da se bolje pici na xp-u mislim to je vec dokazano,cinjenica-performanse su 40-50% losije u odnosu na XP tako da taj demo koji lik sa zapada odigrao i bacio fotke po meni nebi imao razloga da laze.Pored toga procitao sam jos dosta slicnih ako ne istih iskustava sa zahtevnonoscu ove igre.Do duse ti rezultati koji su dobijeni bili su na XP-u.Po meni Crysis nebi trebala da bude vise zahtevnija od Lost Planet-a pa i ako bude razlike treba da budu minimalne.Sto znaci da ce itekako moci da se igra sa solidnim FPS-om na 8800GTS i nekim Core2 Duo Ili AMD Dual Core-om a dok sa mnogo jacim procesorom i recimo GTX-om ce da radi sasvim solidno tj. lagano bar sto se tice rezolucije 1280x1024 sve na max a meni vise i ne treba.Bar iz Crytek-a najavljuju optimizaciju igre i ne preveliku zahtevnost.Po ovom demo-u i do sada iznetim iskustvima nasih dragih zapadnjaka mislim da nebi trebalo da brinemo.Videcemo tek kad igra bude izasla u full-u!

Poslednja izmena:
Koliko svi znamo da je vista njesra za igre i nije iskljucivo da se bolje pici na xp-u mislim to je vec dokazano,cinjenica-performanse su 40-50% losije u odnosu na XP tako da taj demo koji lik sa zapada odigrao i bacio fotke po meni nebi imao razloga da laze.Pored toga procitao sam jos dosta slicnih ako ne istih iskustava sa zahtevnonoscu ove igre.Do duse ti rezultati koji su dobijeni bili su na XP-u.Po meni Crysis nebi trebala da bude vise zahtevnija od Lost Planet-a pa i ako bude razlike treba da budu minimalne.Sto znaci da ce itekako moci da se igra sa solidnim FPS-om na 8800GTS i nekim Core2 Duo Ili AMD Dual Core-om a dok sa mnogo jacim procesorom i recimo GTX-om ce da radi sasvim solidno tj. lagano bar sto se tice rezolucije 1280x1024 sve na max a meni vise i ne treba.Bar iz Crytek-a najavljuju optimizaciju igre i ne preveliku zahtevnost.Po ovom demo-u i do sada iznetim iskustvima nasih dragih zapadnjaka mislim da nebi trebalo da brinemo.Videcemo tek kad igra bude izasla u full-u!
Odo bacit xp na jedan od hardova pa da vidim. Ali kad igram crysis imam osjecaj da me upravo vista **** konstantno forsira hard disk i kazem ti sa 60 fps baci na 10 pa odma digne na 60. Dok u pozadini WD raptor grmi. Da slazem se, lik ne laze sigurno a svi oni koji su se zalili na fps sa jakim konfama igrali su na visti.

tako nesto je i kod mene ali pazi sta se desava. Udjem u neku sobu i fps je 60, zatim pada na 10 i odma se vraca na 60. Kao da nesto radi u pozadini, moguce da me vista zeza.

Ne znam kod mene isto ,laik sam jel moguce da je to zbog uploada? ja konkretno imam ADSL
vezu 1mb/s ali upload mi je slab....
Ovo su neka setovanja skojima radi ok,tj. sa nekih 50-70 fps ova(sorry zbog loseg kvaliteta
slikano je sa mobilnog)

Prilozi

• ABCD0010.JPG
    ABCD0010.JPG
    355.3 KB · Pregleda: 63
  • ABCD0011.JPG
    ABCD0011.JPG
    344.9 KB · Pregleda: 51
Ne znam kod mene isto ,laik sam jel moguce da je to zbog uploada? ja konkretno imam ADSL
vezu 1mb/s ali upload mi je slab....
Ovo su neka setovanja skojima radi ok,tj. sa nekih 50-70 fps ova(sorry zbog loseg kvaliteta
slikano je sa mobilnog)
nije to do uploada sigurno. A sto se tice viste nije samo sa crysisom stvar, vise igara mi je obaralo fps u odnosu na xp. NFS carbon narocito, jedva sam ga igrao na visti.

Ne mogu da nadjem nikakva oruzija,na nekim serverima drugi koriste raketne bacace,scar,svasta.....:S:

Originally Posted by incrysis admin
Originally Posted by admin incrysis
Hi everyone,

We have some news to announce.

First, I am sorry for the bad news - the Crysis single player demo will now be available everywhere on October 26th, 2007.
We are taking some extra time to make sure you that you have an amazing experience but also we did not want to risk the release date of Crysis at this stage. To get the game into your hands by November the 16th, we had to make this call.

Now the good news - the big surprise. The SP demo will be released with our CryEngine 2 - Sandbox 2 game editor, giving the community the opportunity to get familiar with the vast amount of tools they will have at their disposal four weeks before we ship, something we have always wanted to do.

This is an exciting time for us at the studio as the development of Crysis comes to an end and we are only a few weeks from Gold Master.
We appreciate your patience and are looking forward to getting Crysis into your hands on November 16th.

Thanks

Cevat Yerli
CEO & Crytek

Interesantno,a na www.crysisdemo.com coutdown josh radi 2d.....,ne znam sta ce bit:trust:

Originally Posted by incrysis admin
Originally Posted by admin incrysis
Hi everyone,

We have some news to announce.

First, I am sorry for the bad news - the Crysis single player demo will now be available everywhere on October 26th, 2007.
We are taking some extra time to make sure you that you have an amazing experience but also we did not want to risk the release date of Crysis at this stage. To get the game into your hands by November the 16th, we had to make this call.

Now the good news - the big surprise. The SP demo will be released with our CryEngine 2 - Sandbox 2 game editor, giving the community the opportunity to get familiar with the vast amount of tools they will have at their disposal four weeks before we ship, something we have always wanted to do.

This is an exciting time for us at the studio as the development of Crysis comes to an end and we are only a few weeks from Gold Master.
We appreciate your patience and are looking forward to getting Crysis into your hands on November 16th.

Thanks

Cevat Yerli
CEO & Crytek

Interesantno,a na www.crysisdemo.com coutdown josh radi 2d.....,ne znam sta ce bit:trust:

Da ali koliko sam svatio na tom istom sajtu pise da je ta ves netacna tj.neistinita!Stvarno ne znm sta se ovde desava!

na oficijal ea/crysis/ strani nema nista o tome i odgodi demoa, bar ja ne mogu da nadjem nista

Poslednja izmena:
Na visti sam na ovim podesavanjima ima fps ispod 20 a na xp evo rezultata i to sa nekim driverima od prije par mjeseci, mogu mislit kako ce ic kad skinem nove

crysis2007092300304212ci7.jpg

crysis2007092300165217hv5.jpg

crysis2007092300181607jt8.jpg

crysis2007092300182423ha2.jpg

Poslednja izmena:
To je ono sto ja govorim.Napravili ste od tog Crysis-a uzas Boziji,kao da je svetsko cudo,igrica ko i svaka druga samo sa izvanrednom grafikom i odradjenim detaljima.Koja bi budala pravila nesto sto ne moze ni na najjacim grafickim kartama da radi???Zamisli samo kako ce to da ide na GTX-u?:D:smash::banana:

Poslednja izmena:
To je ono sto ja govorim.Zamisli samo kako ce to da ide na GTX-u?:D:smash::banana:

ma ima da sljaka isto kao i bioshock :) Sad cu da skinem nove drivere pa cu onda vidjeti ima li jos napredka. Ovi su mi od prije par mjeseci. Znas li mozda koji su najnoviji driveri sa xp

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ma ima da sljaka isto kao i bioshock :) Sad cu da skinem nove drivere pa cu onda vidjeti ima li jos napredka. Ovi su mi od prije par mjeseci. Znas li mozda koji su najnoviji driveri sa xp

Sto ne skines Xtreme-G drivers,bolji su od nVidia standard drivera.Ja vec vozim zadnju verziju.Na Bioshocku sam imao 70 FPS konstantno.

Poslednja izmena:
To je ono sto ja govorim.Napravili ste od tog Crysis-a uzas Boziji,kao da je svetsko cudo,igrica ko i svaka druga samo sa izvanrednom grafikom i odradjenim detaljima.Koja bi budala pravila nesto sto ne moze ni na najjacim grafickim kartama da radi???Zamisli samo kako ce to da ide na GTX-u?:D:smash::banana:

Pa kad izgleda kao na shotkama koje je postavio ovaj whiplazov onda naravno da nema osnova da bude zahtevno, izgleda na tim shotkama gore od bilo koje igre novije generacije. Ja ne znam koliko detaljno treba nekim ljudima da se crta da kada kazemo zahtevno, ne mislimo na isprana setovanja, vec na ono sto Crysis zaista i treba da bude. Poredite babe i zabe ...

Poslednja izmena:
Pa kad izgleda kao na shotkama koje je postavio ovaj whiplazov onda naravno da nema osnova da bude zahtevno, izgleda na tim shotkama gore od bilo koje igre novije generacije. Ja ne znam koliko detaljno treba nekim ljudima da se crta da kada kazemo zahtevno, ne mislimo na isprana setovanja, vec na ono sto Crysis zaista i treba da bude. Poredite babe i zabe ...

bez komentara

ti mnogo volis da crtas izgleda. Evo ti screen sa full high podesavanjima na 1440*900

crysis2007092312512514ae0.jpg

a evo i u nativnoj rezoluciji 1680*1050

crysis2007092312554842ct3.jpg

povecao bi ja jos detalje ali nema very high *** :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno