Grafika na ovim shotkama mi deluje slabija u odnosu na recimo Armed Assault(Arma). :S:
Izvini, Armed Assault cesto ima grafiku na nivou prvog Flashpointa, sta duvas?
ova dva zadnja screena su i sa teksturama na high, znaci sve na high zar mozes bit toliko nepismen pise ti sve, a zadnji je u 1680*1050 i ovaj gx izgleda nepismen. Prvo porcitajte tekst pored slike pa onda komentarisite
Da si tako napisao, bilo bi jasno, ali posto nisi, mesta ovom tvom primitivnom recniku nema. Moras da naucis da se jasno izrazavas.
BTW, gledajuci kod sebe, na tom mestu gde imas 30 fps, znaci da na mestima gde sam ja imao 30 moras da imas ispod 20 ... Dobro je sto nema very high opcije![]()
Za razliku od goranstajnovih shotki, whiplasherove shotke mi deluju slabijeg kvaliteta ... Pogledaj texture stena na drugoj slici, i detalje drveca, uopste mi ne deluju bolje u odnosu na sliku iz atachmenta.![]()
A ne kontam u cemu je poenta, ne takmicim se ja ni sa kim u fps-u. Samo sam postao slike gdje je fps na full high u 1680*1050 30fps sto je dokaz da je igra igriva. Nista vise posto pojedini tvrde, medju njima si i ti, da igra ne radi kako treba ni na 8800GTX. Ja sam postao slike gdje na mojoj konfi ima 30 fps na full high sto znaci da na 8800GTX mora biti bar 40-50 na tom mjestu. Sto opet znaci da igra iako je neoptimizovana radi solidno. A kad se optimizuje vjerujem da ce biti bolje bar za 30-50%. Ja se licno zadovoljavam pola medium pola high jer mi i tako izgledao prelijepo, gotovo da i ne vidiim razliku u odnosu na full high. Ali ne bitno to je vec od osobe do osobe. Samo ako neko kaze da se na 8800gtx igrajedva vuce onda nemam rijeci. Vjerovatno mu nevaljaju driveri ili OS. Nista vise, nema potrebe da se neviras, nikoga ne zelim ni da vrijedjam ali iznad svake slike sam napisao objasnjenje vrlo prostim rijecnikom (tipa, Full high podesavanja na 1680*1050, znaci sve full, teksuture i sva ostala ******).
Koliko znam, autori Xtreme-G drajvera su na ratnoj nozi sa guru3d ...
Evo link :
http://www.tweakforce.com/
Koju verziju da skinem tj. koja je naj bolja?
Skini poslednju,imas objasnjenje za svaki.Uvek skini poslednju.Meni je njihov svaki driver radio dobro.Postoje oscilacije ali vrlo male.
mislim stvarno ne razumem neke ljde na ovom forumu. ti stojis ispred drveta i imas 30fps i to je tebi igrivo?Samo sam postao slike gdje je fps na full high u 1680*1050 30fps sto je dokaz da je igra igriva. Nista vise posto pojedini tvrde, medju njima si i ti, da igra ne radi kako treba ni na 8800GTX. Ja sam postao slike gdje na mojoj konfi ima 30 fps na full high sto znaci da na 8800GTX mora biti bar 40-50 na tom mjestu. Sto opet znaci da igra iako je neoptimizovana radi solidno.
mislim stvarno ne razumem neke ljde na ovom forumu. ti stojis ispred drveta i imas 30fps i to je tebi igrivo?
pa kako ces igrati kada te napadne njih desetorica sa dva dzipa, a odgore leti helikopter i pici mini gun, ili kada krenu da te napadaju oni mali vanzemaljci?
i tada ces imati 30fps pa ce ti biti igrivo?
gornasteain pokazao pogled u nebo sa 55 fps eeeej u nebo nema nicega osim oblaka i 55 fps !!!!
gornasteain pokazao pogled u nebo sa 55 fps eeeej u nebo nema nicega osim oblaka i 55 fps !!!!
Covece iz kog crtanog filma ti dolazis? Ko prica o bilo kakvom takmicenju? Taj shot koji si okacio ne znaci uopste da je igra igriva jer pokazuje scenu koja nije zahtevna, mirujes kao imobilisana ruka. Da, imam na tom istom mestu 46fps, ali ja se, za razliku od tebe ne usudim reci kako to radi fenomenalno, odnosno kako je igrivo jer znam, a znas i ti da postoje mesta gde framerate vrtoglavo pada, a to su situacije kada zaista igras, a ne kad razgledas okolis i zvizduces sa rukama u dzepovima. E sad to sve projektuj na very high podesavanja i videces pravo stanje stvari. Mojne vise da trabunjas.
mislim stvarno ne razumem neke ljde na ovom forumu. ti stojis ispred drveta i imas 30fps i to je tebi igrivo?
pa kako ces igrati kada te napadne njih desetorica sa dva dzipa, a odgore leti helikopter i pici mini gun, ili kada krenu da te napadaju oni mali vanzemaljci?
i tada ces imati 30fps pa ce ti biti igrivo?
Respect Gorane ,ali kako na very high? Nemoguce...![]()
Ne razumem sta si hteo da pitas? Htedoh reci ako ovako traljavo radi na High, moze samo jos vise da boli glava kada budu u SP demou ili tek u full verziji otkljucana very high setovanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari