Northwood
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.10.2005
- Poena
- 349
A jel koristi neko od vas rockbox? Ja sam ubio appleov softver cim sam uzeo ipod.
ja sam probao linux, ali planirao sam da vidim i taj rockbox...kad budem imao vremena probacu
A jel koristi neko od vas rockbox? Ja sam ubio appleov softver cim sam uzeo ipod.
... ono sto jos mogu da ti kazem je da je zvuk dosta bolji sa rockboxom a imas i odlicne ekvilajzere ako zelis da ga jos vise picanjis. Nema smaranja sa itunesom vec ti se ceo ipod ponasa kao 30gb flash disk i sve snimas gde hoces i kako hoces ali nazalost gubis ono ipodovo sortiranje. Baterija traje malo manje nego sa applovim softverom ali je rockbox dosta bogatiji po zadrzaju i fuinkcijama...sve u svemu kada saberes i oduzmes meni se licno dosta vise svidja i lezi rockbox....
Ponosni sam vlasnik iPod-a od 80GB, Crni. Radi besprekorno, jako sam zadovoljan, baterija traaaaaaaajjjjjeeeee. Takodje koristim MacBook Pro racunar. Posao mi je vezan za fotke, oko muzike se nisam bash previse bavio. Ja sam starija generacija i koristim klasicni (ali mocan) stereo sistem. Kao prenosni medij sam koristio nekoliko minidisk uredjaja, da ne kazem vrhunskih. Medjutim, sve se menja pa tako je svagde usao i MP3 format. Svoje sam CD-ove, preko iTune-a prekonvertovao u MP3 u 256 Kbps, na momenat sam pozeleo da radim i u jacoj rezoluciji, mladji mi kazu da je dovoljno. Moze li mi neko objasniti malo preciznije ovu terminologiju. Takodje nisam nikako uspeo da video materijal "ubacim" u iPod! Unapred zahvaljujem.
a sam starija generacija i koristim klasicni (ali mocan) stereo sistem.
Koji je adapter u pitanju?! I gde ga nabaviti?
Transmiter za iPod imas u Dudi-ju, Maxell je proizvodjac, bele je boje, od njih sam kupio punjac za kola, ok je, kostao je oko 10e.
Gde da skinem video konverter za iPod 80GB, koji konvertuje, DVD, Divx, Mpeg4.... Skinuo sam neki, ali mi konvertuje samo 5min. Radice ako ga registrujem! Imali neki Free?!
Vojvodjanska 16A Novi Beograd
Pa naravno da nema nikog u USA, zato i pitam da li je neko od forumasa zainteresovan da mi ga donese (ovaj novi video od 80Gb) i po kojoj ceni jer mi nepada na pamet da ovim domaćim lopovima dobrovoljno dajem 100€ tek tako. OK, iPod je iPod ali ja nisam zaluđen u njega i zato vodim računa i koliko plaćam, ovako ću radije izeti Sony-ja NWZ-A818.Ako imas nekog da ti donese ipod iz USA bez zaracunavanja onda se isplati jer ce te izaci oko 200e 80GB verzija. Ako nemas onda bolje da za 23 000 din uzmes isti ovde sa garancijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari