Šta je novo?

Bioshock (PC)

Ja sam nasao prilicno elegantno resenje za one security boot helikoptere sto zuje ko bumbari, nasao sam
(ili sam napravio, ne secam se bas) Natural Camuflage tonik, cim se zaustavim i stojim u mestu 1-2 sekunde postanem nevidljiv za sve, bootove, kamere, splajsere i big dedije, i dok sam stealthovan mogu na miru da reloadam, bodem se u venu, razmisljam koju taktiku da primenim sledecu ili cak da uslikam close up nekog neprijatelja koji prolazi pored mene. Isto je dobra varijanta kad ne mogu da izhakujem nesto kako treba, povezem tecnost sa alarm tileom, i kad bootovi dodju samo mogu da kruze oko mene. Isto je bila dobra varijanta igranja vandala i razbijanje izloga u Fort Frolicu, dok sec. bootovi dodju ja sam vec postao nevidljiv.

Poslednja izmena:
Ja sam nasao prilicno elegantno resenje za one security boot helikoptere sto zuje ko bumbari, nasao sam
(ili sam napravio, ne secam se bas) Natural Camuflage tonik, cim se zaustavim i stojim u mestu 1-2 sekunde postanem nevidljiv za sve, bootove, kamere, splajsere i big dedije, i dok sam stealthovan mogu na miru da reloadam, bodem se u venu, razmisljam koju taktiku da primenim sledecu ili cak da uslikam close up nekog neprijatelja koji prolazi pored mene. Isto je dobra varijanta kad ne mogu da izhakujem nesto kako treba, povezem tecnost sa alarm tileom, i kad bootovi dodju samo mogu da kruze oko mene. Isto je bila dobra varijanta igranja vandala i razbijanje izloga u Fort Frolicu, dok sec. bootovi dodju ja sam vec postao nevidljiv.

Struja stunuje botove, pa ih onda lepo ishakujes, i imas onaj bot shutdown panel, jedino je skup majku mu.

Struja stunuje botove, pa ih onda lepo ishakujes, i imas onaj bot shutdown panel, jedino je skup majku mu.

Winter Blast je mnogo bolji od zapovnja strujom, em ih disejbluje ne neko vreme em uspori tecnost pa se lakse hakuje. Od kako korisitm ovaj Natural Camuflage nisam ni jedanput koristio bot shutdown, samo se sakrijem u neko cose i ostanem nevidljiv dok ne prodje alarm, a par sekundi pre nego sto istekne alarm smrznem dva bota sto budu pored mene i izhakujem ih, a da oni ne ispale ni jedan metak na mene.

Neverovatno koliko bolje radi sa novim driverima. Dok nisam instalirao ove 163.44 seklo mi je ko ludo, dok sad na max prosto klizi.

evo i mene presho sam igricu i mogu da kazem da je extra samo je mnogo kratka ali nema veze :)

Winter Blast je mnogo bolji od zapovnja strujom, em ih disejbluje ne neko vreme em uspori tecnost pa se lakse hakuje. Od kako korisitm ovaj Natural Camuflage nisam ni jedanput koristio bot shutdown, samo se sakrijem u neko cose i ostanem nevidljiv dok ne prodje alarm, a par sekundi pre nego sto istekne alarm smrznem dva bota sto budu pored mene i izhakujem ih, a da oni ne ispale ni jedan metak na mene.

3 smrzavanja = 1 i po EVE hypo, po meni je jeftinije hakovati bot panel... :S: Pogotovo kasnije kad EVE hypo-a ni nema bas na pretek, ukljucujuci i kupovinu.

Ja je obrnuo pre neki dan! Ne mogu da verujem da je toliko dobro optimizovana da sam je igrao u 1600x1200 sa maksimalnim podesavanjima i dx10!!!

3 smrzavanja = 1 i po EVE hypo, po meni je jeftinije hakovati bot panel... :S: Pogotovo kasnije kad EVE hypo-a ni nema bas na pretek, ukljucujuci i kupovinu.

Ja i nisam nesto osetio nedostatak EVE-a (igram na normal), verovatno je zbog tonika. Imam EVE link 2 i Hackers Delight 3 (mozda se racunaju i Medical Expert 2 i 3?) pa kad god iskoristim med kit ili izhakerisem nesto dobijem zdravlje i EVE, stim da mi je od Heapustusa novcanik 80% vremena skroz pun tako da nije neki problem hakovati masinu i kupiti 4-5 EVEa. Kolko se secam nisam primetio V(HACK) izbor kod bot shutdown panela, da li se to mozda aktivira kad traje uzbuna protiv igraca? Inace nikad nisam pokusavao da ih gasim/hakujem na taj nacin, ako ih slucajno aktiviram sacekam tih 50s nevidljiv i oni odu...

Poslednja izmena:
Evo jedne informacije i imam pitanje. Informacija- za sve koji imaju audigy 4, da znate da sa drajverom sa diska koji dolazi uz zvucnu, igra da uvodni screen i odmah izbaci. Ne pitajte me koliko mi je godina trebalo da provalim da je zvuk u pitanju.. Sad skidam neke novije drajvere pa cu da vidim, pricam o xp u naravno. U visti nisam probao. A sad pitanje, jel treba nesto posebno da znam i uradim da bi je poterao u dx10 varijanti?

Izbacuje u windows

Pozdrav drustvo , citam vec dugo vremena sta pisete i sve sam probao, ali imam jedan problem i nikako da ga resim. Instaliran Bioshock na dva nacina:
1.Instaliran - rename foldera i crak.
2. Instaliran preko mini image skulptura i updatovan
U oba slucaja izbacuje me u win na istom mestu u medicalu (kada vidim onog crvenog lika koji cuci na zemlji i nesto mrmolji, ili kada explodiraju ona vrata u medical centru) u svakom slucaju sam probao da smanjim na manju grafiku, pa windowed mode, instalirao one nove drivere beta za nwidiu.... Imam d2c, gf7600gt, 2 gb mem,. molim pomoc!

@CezaR2: za dx10 mod, treba igru da pokrenes u visti, sa dx10 grafickom karticom.To je sve.
U meniju u igri ce ti biti omogucena jedna "dx10" opcija.To stavis na ON.
@grom777: probao si sa iskljucivanjem neke od grafickih opcija?

Ja i nisam nesto osetio nedostatak EVE-a (igram na normal), verovatno je zbog tonika. Imam EVE link 2 i Hackers Delight 3 (mozda se racunaju i Medical Expert 2 i 3?) pa kad god iskoristim med kit ili izhakerisem nesto dobijem zdravlje i EVE, stim da mi je od Heapustusa novcanik 80% vremena skroz pun tako da nije neki problem hakovati masinu i kupiti 4-5 EVEa. Kolko se secam nisam primetio V(HACK) izbor kod bot shutdown panela, da li se to mozda aktivira kad traje uzbuna protiv igraca? Inace nikad nisam pokusavao da ih gasim/hakujem na taj nacin, ako ih slucajno aktiviram sacekam tih 50s nevidljiv i oni odu...

a pa da dobro, ti si podaleko odmakao, ja to sve nemam, tek sam u parku onom...

Pa gde je treći slicer:wall:.Tumaram kao lud,hint mi baš i nije od pomoći...

Jedan je u sobi odmah preko puta kamere, secka nekog lika i pevusi. Do druga dva vodi neka staklena cev, koja se racva levo i desno, jedan je levo u sobi br.5, a drugi je desno, u necemu sto je meni licilo na postu ili tako nesto :). Mnogo praznih polica ima tamo.

@CezaR2: za dx10 mod, treba igru da pokrenes u visti, sa dx10 grafickom karticom.To je sve.
U meniju u igri ce ti biti omogucena jedna "dx10" opcija.To stavis na ON.
@grom777: probao si sa iskljucivanjem neke od grafickih opcija?

Naravno probao. Smanjio sam mu sve na minimum, Cak sam i skinuo nekakav tweaker za bioshock instalirao nove drivere na nvidiu... nema poboljsanja, isto izbacuje na istim mestima Igra radi na kompu kolege, a kod drugog isti problemi kao kod mene.

Pozdrav drustvo , citam vec dugo vremena sta pisete i sve sam probao, ali imam jedan problem i nikako da ga resim. Instaliran Bioshock na dva nacina:
1.Instaliran - rename foldera i crak.
2. Instaliran preko mini image skulptura i updatovan
U oba slucaja izbacuje me u win na istom mestu u medicalu (kada vidim onog crvenog lika koji cuci na zemlji i nesto mrmolji, ili kada explodiraju ona vrata u medical centru) u svakom slucaju sam probao da smanjim na manju grafiku, pa windowed mode, instalirao one nove drivere beta za nwidiu.... Imam d2c, gf7600gt, 2 gb mem,. molim pomoc!

To i još neke su česte greške kod velikog broja korisnika.Ja recimo ne mogu ni da počnem da igram.Jednostavno pukne odmah na početku kada uđem u onu sferu koja te vodi dole u rapture.Jednostavno igra zablokira kod filma koji se pokrene i nema dalje ma šta pokušavao da uradim (pokušao sam sve moguće i nemoguće, pratio savete sa 2k foruma, ali ništa).Dok ne izađe neki patch koji će ispraviti greške, nema meni igranja.Što je najgore, kod nekih radi bez problema a kod nekih ne radi nikako.Kod mog druga sve fercera sve u šesnest. :wall:

Upravo tako DariusIII, nekome radi ko san, dok meni (a boga mi i tebi) ne radi nikako, stalno izbacuje s tim sto ja imam malo vise srece od tebe. Dok ne izadje patch nista od nase igre. Izasao je za Xbox360 patch za igru pre dva dana, ali im nije resio probleme - sto se mene tice ne moze gore od ovoga, pa jedva cekam da ga instaliram. Znaci ostaje nam samo da cekamo....

Kad izađe patch niko neće moći da igra, jer će, verovatno, morati da se menja način uzimanja andola. Bar za neko vreme ;)

Pazi, ovaj put je trebalo dve nedelje da priuceni apotekar napravi lek. Da li ce imati vremena i znanja da napravi naprednu verziju kada vreme dodje?

Možda će se ovoga puta profesori farmacije uključiti u trku :p

Upravo tako DariusIII, nekome radi ko san, dok meni (a boga mi i tebi) ne radi nikako, stalno izbacuje s tim sto ja imam malo vise srece od tebe. Dok ne izadje patch nista od nase igre. Izasao je za Xbox360 patch za igru pre dva dana, ali im nije resio probleme - sto se mene tice ne moze gore od ovoga, pa jedva cekam da ga instaliram. Znaci ostaje nam samo da cekamo....

I meni je izbacivao ko lud dok nisam stavio beta drajvere po preporuci 2K gamesa:

http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_163.44.html

Sa ovim drajverima nijedan crash do sada.

release note: Improved compatibility for Bioshock.

Poslednja izmena:
Ja igram na XP-u.
Trebam popodne da idem do ortaka da mu instaliram. On ima i XP i Vistu.
A navalio hoce DX10.
Imam narodnu verziju i tu je trebalo instalirati ona dva vsredist fajla uz najnoviji dx9 iz avgusta.

Sto se tice Viste, jet tu treba kao na XP nesto dodatno da se skida sa microsoftovog sajta, ili je normalan install ?

Inace on je dobio uz graficku, 97.94 drajvere za Vistu, a vidim ovde kazete da potrebni najnoviji beta 163.44 drajveri da bi igra radila stabilno bez pucanja.

Gde da mu instaliram Vista ili XP ?

Nazad
Vrh Dno