Šta je novo?

Bioshock (PC)

znam u kojoj rezoluciji igra ;) Ko mu kriv. Za to vec treba SLi

Poslednja izmena:
za ljude koji mozda imaju "mistican" problem koji ja imadoh :smash:
naime igra nikako nije htela da se startuje na xp-u dok je na visti radila i u dx10 i u dx9 modu :trust:
znaci nikakav error message samo "zakuca" proc na 50% i tako "cuci" u task manager-u do sutra lol
e pa resenje je da se force-uje "-dx9" i na xp-u!!!???posto valjda igra (ili "ono" :d) misli da je instalirana na visti :smash: ko ce ga znati

Uspeo sam da pokrenem igru. Malo nesto za sada odigrah i zaista deluje dosta zanimljivo. Odlicna je atmosfera, dosta jeziva i cudna. I celo to okruzenje deluje intersantno. Stavio sam na 800x600 i low i radi lepo. Od 20 pa cak i do 40 fps-a.

Poslednja izmena:
pa i jestu lose texture na par mesta ali zamo zato jer su morali igru da izbace i za konjzole :d

E izvini ali extra ti je glupa izjava !!! :mad:

:wave:

Kako možete da poredite (ne)optimizovanost Lost Planeta sa U3 powered igrama. Bioshock uopšte nije neoptimizovan, jedino što je bagovit, ali kada radi, radi odlično (1920 x 1200, sa 4xAA/16xAF i nisam video veće padove fps-a). Znači radi bolje od Lost planeta, a izgleda značajno bolje. Zbog toga, ako GeOW bude radio u istoj rezoluciji kao Bioshock (bez AA i AF), to će biti dovoljno, a ne vidim razloga za što ne bi (to je čak i lošiji scenario).

Konačno i ja da probam igru (zvučim kao da su prošli meseci, hvala, Voodoo) i generalno sam zadovoljan, ali ne prezadovoljan. Iskreno, nisam daleko odmakao, ali za sada ne vidim ništa revolucionarno da bi je dizali u nebesa. Okruženje je interesantno, zvuk fenomenalan, grafika... ne znam, oduvek sam se više ložio na otvoren prostor, ali činjenica je da je ovo daleko najbolje do sada. Gameplay je interesantan, iako je skučeno (da, i tu se ložim na otvoren prostor). Uglavnom, odigraću ovo do kraja, kako mi se čini, ali daleko od toga da je ovo nešto novo i posebno, posebno u poređenju sa "idejnim prethodnikom".

I da, sasvim fino radi na mojoj konfi u DX9. Nije za iživljavanje, ali u native rezoluciji monitora (1680x1050, bez AA/AF, med/high podešavanjima sve ide bez ikakvih padova).

Ae, pa se ne vidimo ;)

Preterali su sa ocenama.Ocene od 95-100 idu za revolucionarne,legendarne igre koje pomeraju granice žanra,donose nešto novo_Ova igra nije to.Ali je jako dobra i zabavna.Tu negde za 90.

Ma igra je vrhhh

Evo ga jos jedan "screenshot" big daddy-a u 363 x 599 sa 32xAA i 128xAF :)

Preterali su sa ocenama.Ocene od 95-100 idu za revolucionarne,legendarne igre koje pomeraju granice žanra,donose nešto novo_Ova igra nije to.Ali je jako dobra i zabavna.Tu negde za 90.

samo da mi znati koju je granicu HL2 pomerio, sem zahtevnosti...

po meni je zasluzila tu ocenu a taj kriterijum dajem zato sto mi je 99.8% FPS nenormalno dosadno ukljucujuci i neke bivse hitove ;)

Ne možete ovu igru posmatrati kao "fps". Kao fps ona zaslužuje 65, eventualno 70. Druge su stvari u pitanju :)

Sto sam do sad video, igra jeste izvanredna, i zasluzuje sigurno ocenu vecu od 90, mozda do 94-95, preko stvarno ne bih dao, ima gomila sitnih mana i par vecih koje se kombinuju da smanje utisak za tih pet i vise posto manje od perfekcije.

Ono mislim ajde, Kuzma je Call of Duty 2 dao 95!!! Ej, obicni COD2 i 95????????????

A-je.Poceo sam i ja sa igrom.Trenutno trazim neki plazmid za telekinezu.
Igra radi stvarno odlicno.1280*1024, sve sto treba je na ON, pa i VSync, plus 4xAF...A kako je bila prica na pocetku treda... :d
Napucavanje mi je malo retardirano...podseca me na neku igru (ne mogu da se setim koju), navikao sam na lean opciju, a nje ovde nema...ali nije poenta u tome, zanimljivije je nekoga spaliti :) ...
Bas fina igra.

Da, da nista posebno, nista revolucionarno .....
ali ipak ne mogu da se odvojim od kompa, ja sam odusevljen kako je odradjeno i ipak mislim da je drugacija od vecine igara koje sam do sada djusko,
moze 90 za kompletni dozivljaj, inace kod mene sasvim fino radi...

Konacno sam i ja krenuo sa igrom. Demo me je odusevio, ali ovo je bruka. Na mom Quadu i Gigabyte 7950 GT sve leti na max u 1280x1024. Ovoj igri bih dao 96%. Jeste da sam SS fan, ali Bioshock ide do 96% kod mene. Genijalni nivoi, inteligentno hackovanje, oruzja, plazmid, protivnici koji su inteligentni i brzi, neverovatan zvuk, atlas, puno mogucnosti da se srede protivnici, starinski Falloutovski dizajn, big daddy i sestrica koja peva pesmicu :)trust:). Ken Levin je genije koji je pritom veliki fan Fallout, zato i onaj omaz sa please stand by na onim televizorima:smoke:. Ovo je po meni igra godine i najbolje sto je moglo da se desi PC Game industriji poslednjih nekoliko godina.

nego jel vi ubijate sestrice ili ih pustate? :):)

Ja sam prvu pustio pa mi se ucinilo da su me izradili na foru "dodjem ti". Drugu sam harvestovao i iznenadio me rezultat kako vizuelno :zgran: tako i materijalno i od tada sam pravi kombajn za sestrice :D

i ja sam slab na suze pa sam prvu pustio :d

Ovo je po meni igra godine i najbolje sto je moglo da se desi PC Game industriji poslednjih nekoliko godina.[/QUOTE je napisao(la):
Vec si zaboravio Prey, igru ?

po meni je zasluzila tu ocenu a taj kriterijum dajem zato sto mi je 99.8% FPS nenormalno dosadno ukljucujuci i neke bivse hitove ;)

Zanima me kako ti radi ta grafulja, da li je mnogo bolja u odnosu na 7600gt. Da li je pravi upgrade mozda 8600 gts ili 2600xt. Koliko imas frejmova na 1024 rezi sa high detaljima. Poz.

Igra je dobra, sta vise odlicna ali utisk mi je kvari cinjenica da sam palube Von Brauna preoro vise desetine puta i kako sve vise igram Bioshock sve me vise i vise podseca na System Shock 2. Paralele izmedju Arcadia i Hidropnycs plaube, Medical i Med/Sci palube i onog nivoa sa pozoristem, slot masinama... i Recreation palube na Von Braunu su vise nego ocigledne. Ocigledno su uzeli grubu strukturu nivoa od SS2 i preneli ih u igru. Pa zatim i sadrzaj igre, pocetak sa francuskim kljucem, plasmidi = psionic moci, vise tipova municije, cak i neke default bindovane komande u igri (npr. promena vrste municije n taster B) su iste kao i u SS2. Suma sumarum, da nisam igrao System Shock 2, Bioshock bi bio revolucionaran i da bih mu ocenu 98 ili 99, ali ovako od mene dobija 93.

Zanima me kako ti radi ta grafulja, da li je mnogo bolja u odnosu na 7600gt. Da li je pravi upgrade mozda 8600 gts ili 2600xt. Koliko imas frejmova na 1024 rezi sa high detaljima. Poz.

Odogovriću ti ja dok željko ne dođe:p. Možeš bez problema i u 1280 da se igraš sa 8600GT. I jeste, dosta je bolja u odnosu na 7600. Ja je igram i uživam, podešenja su dosta visoka. :wave:

Malopre za zaljenjem zavrsih igru.
Nekako mi se ucinila kratkom, mada sve sto je dobro, kratko traje :):)

Sada cekamo da kupimo Crysis :banana:

btw. celu igru sam odigrao na masini iz potpisa na 1680x1050 sve na high bez stucanja i usporavanja ;)

Poslednja izmena:
Igra je fenomenalna, nisam ni znao da volim ovaj fazon (FPS je samo pola igre).
Igrao sam je natenane, svaki dan po jedan nivo, sa detaljnim pretrazivanjem... :)
,municije sam na kraju imao za izvoz, a flamethrowe i Grenade Launcher nisam bukvalno ni koristio.
Hakovo sam sve sto se moglo hakovati i pretrazivao sve moguce leseve.

Upravo sam je zavrsio, bez da sam harvestovao ijednu devojcicu i zavrsna animacija je stvarno sjajna.

Ovo mora da se odigra jos par puta :)

EDIT: Sto se grafike tice 1920x1080@high zakucano na 60fps (vsync ukljucen). Najvise sto je uspelo da padne je na 46fps, ali bas u retkim trenucima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno