Nemoj to da te tripuje jer ni meni to ne radi, kao da nije dobro odradjeno na samom instalacionom DVD-u ali srecom postoji insanelyMac pa se sve to moze resiti sa samo jednim patchom![]()
Ajd mi MOLIM TE daj patch(naravno ako imas) za AppleHDA.kext(ALC888/ICH9) pa da ga prekompjliram preko patchera pa da vidimo oce li to ili nece. Pokusao sam preko raznih linkova i linkova ali svi oni vode ka InsanelyMac Forumu koji mi kaze da ne mogu nista da downloadujem iako sam registrovan...!!!:wall:
POMOC bre!
@zendraqla:
-HVALA OD SRCA!!!
***, ko radi taj i gresi. Posle par zackoljica omoguceno mi je da skidam sta hocu i da postujem i sada je OK. Medjutim, dzaba kada nece da radi ni1 patch!!!
Probao sam i ALC88x.kxt i AppleHDA.kxt i stosta drugo i nece "bre". Sve sto sam nasao je na bazi ICH8 SBa i ALC888 Realteka ali kod mene je drugacije, ICH9 i ALC888 u kombinaciji...:crash:
No, bice bolje. A jel nasao neko mozda drajvere za Creative SB Audigy SE...???
Znachi intelov chipset i intelova integrusha je dobitna kombinacija?
Dakle, mislim da je dobitna kombinacija Intel + JaS, a AMD + Uphuck.
...Po meni je Uphuck brza instalacija jer se instalira cirka pola sata dok JaS kilavi 1-1,5 sata...
Kako ti toliko dugo instalira? Meni max oko nekih 20min mada mislim da i brže to odradi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari