Šta je novo?

Company Of Heroes

@MarkoubicaBF2
Nema veze ako ne upadne niko od zainteresovanih, CPU ce biti 4. u slucaju da nas je 3.

Narode evo kopije mog posta tu je sve opisano, svi su dobrodosli naravno.

Prvo treba instalirati Hamachi.

Evo klijenta koji je potrebno instalirati i koji NE TREBA UPDATEOVATI vec ostaviti na 1.0.1.5 verziji da bi sve funkcionisalo. U slucaju da imate NOD 32 dodajte COH.exe na Exeption listu ili ga iskljucite tokom igre. Ne zaboravite i da pustite Coh kroz firewall ako ga imate.

Znaci ne instalirajte najnoviji Hamachi, nego dole navedeni. Novi ne radi, i nikako ne radite update Hamachija.

Evo linka za Hamachi:

http://filehippo.com/download_hamachi/changelog/?2114

Posle inatalacije pridruzite se na mrezu (join network dugme na hamachiju)

Mreza: sancez13
pass: test

Igra se 1.71 pecetom, znaci bez peceva ne moze.

Potrebno je izvrsiti i josh jednu izmenu pre pokretanja igre.
U instalacionom direktorijumu COH-a potrazite fajl "RelicCOH.INI"

i stavku "MaxTimeoutBeforeDisconnect" promenite u 300000000000.

znaci da izgleda ovako :

MaxTimeoutBeforeDisconnect = 300000000000

I to je to.

Edit: Kada se pridruzite na mrezu tamo ima integrisani Chat pa cemo se tamo sve dogovoriti.

Poslednja izmena:
Ako editujem taj fajl da li cu moci da igram online posle bez problema?!

Nod imam ali sam sa lspfix izbacio potrebni proces!

Da li se na tu mrežu može pristupiti bilo kada u toku dana ili koja je procedura?!

druze ja nikako ne uspem da skinem taj hamachi daj posalji mi na mail ili ga nekako spakuj ovde plz

edit:

skinuo sam...

Poslednja izmena:
Ako editujem taj fajl da li cu moci da igram online posle bez problema?!

Nod imam ali sam sa lspfix izbacio potrebni proces!

Da li se na tu mrežu može pristupiti bilo kada u toku dana ili koja je procedura?!

Taj stavka samo govori igri da atomatski ne kikuje igraca koji laguje, tako da mislim da cesh 99.9999% moci da igrash normalno online, ne znam je nisam probao, samo nagadam, uostalom ako bash hocesh da budesh siguran samo zapakuj oreginalni fajl i ostavi ga sa strane.

Sta je lspfix nemam pojma, ali obavezno ga stavi u exeptions jer Coh pravi problem sa Nodom, ja licno ga ugasim skroz kad igram Coh jer ne postoji potreba za njim nikakva.

Na mrezu se samo jednom pridruzi i to je to, server u Hamachi centreli zapamti ko je sve na mrezi i posle samo upalish klijent i tu si.

Sam po sebi ne zauzima bandwith kad se ne koristi, tako da fakticki mozesh da ga ostavish upaljenog nece ti praviti razliku.

Е људи ја се баш ужелио али никако да погодим вријеме да сам кући када ви играте. :wall:

jel je neko vec igra ili ne... posto pokusavam ali vidim da ne nalazi nijednu mapu kreiranu...

jel ima resenja...?

Posto smo iskusilio poznate probleme sa lagom kada ima vise od 2 kompa u mrezi podizem resenje koje je meni pomoglo da probate...slika sve govori!

Da pojasnim jos malo, znaci najveci problem pravi emon - nodov sistemski proces koji je aktivan i kada ugasite nod. Morate ga ukloniti da dobijete stvari kao na slici ispod.

Prilozi

• LSPFix.rar
    177.1 KB · Pregleda: 44
  • LspFix.JPG
    LspFix.JPG
    63.1 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
I josh jedna stvar definitivno smo zakljucili da za 2 vs 2 treba minimum 128kb upload, onome ko je server.

I jeste uspeli ishta sinoc?

@Proday
Onaj LSPfix samo izgasi IMON u nodu, tako da se to moze i rucno kroz nod identicno odraditi.

meni je konekcija 1024 x 256 ali ovih dana ni buraz ni ja nismo imali vremena , ali videcemo da se nekako skrpimo pa opicimo koju 2 na 2 :wave:

A greote , a naostrio sam se na 2 vs 2 najstrasnije :S:. Pa nista aj vecersh 1 vs 1.

A ako Sancez bude mogao sa njim cemo moci opusteno 2 vs 2 jer ima jak link.

Inace jesi video onog lika Sasa-PC, mislim da mu je nick Odisej, nasao nas lik preko Googla , zamisli :d.

E, kako bese onaj prefix za BF2, nikako da se precizno setim, znam da je ekipa?

Aj vazi,veceras posle Zvezde:D

EKIPA* samo to ukucas u prefix,i onda si postao novi clan,a za clanarinu cemo se dogovoriti:d

Еј људи можда и ја налетим послије Звезде, мада ако прођемо биће пијанка и славље, а ако испаднемо исто само ћемо туговати. Колико сте партија до сада играли и како иде? Која је тактика најдјелотворнија према вашем мишљењу, а које јединице задају највише главобоље?

Ja mogu reci da sam se izvezbao sa Nemcima u odnosu na to kako sam igrao kad sam poceo.

Ovo sta je neki moj izbor kobinacija MG-ja i AT topova dok se ne skupi 900 za Tigra, tu i tamo poneki snajperista za preciznije navodjenje artiljerije i eliminisanje AT posada. Nebelwerfer u grupama po 3 najbolje pravi maskr. Sad sam izvalio oficir ima veoma zahebanu artilleriju ali samo moze da se navede blizu sebe.

Tigar prosto cudo u jenoj partiji Marko je poslao oko 5-6 Sermana i M10 na 2 Tigra koje su ovi razbucali.

Mislim da je potrebno dva M26 Pershinga na jednog Tigra, Sermana i M10 mozda 3, ali bi M10 bi vrisnuo sigurno pre Sermana posto ima slabiji oklop.

Ja mogu reci da sam se izvezbao sa Nemcima u odnosu na to kako sam igrao kad sam poceo.

Ovo sta je neki moj izbor kobinacija MG-ja i AT topova dok se ne skupi 900 za Tigra, tu i tamo poneki snajperista za preciznije navodjenje artiljerije i eliminisanje AT posada. Nebelwerfer u grupama po 3 najbolje pravi maskr. Sad sam izvalio oficir ima veoma zahebanu artilleriju ali samo moze da se navede blizu sebe.

Tigar prosto cudo u jenoj partiji Marko je poslao oko 5-6 Sermana i M10 na 2 Tigra koje su ovi razbucali.

Mislim da je potrebno dva M26 Pershinga na jednog Tigra, Sermana i M10 mozda 3, ali bi M10 bi vrisnuo sigurno pre Sermana posto ima slabiji oklop.

Ја знам да је Tigar extra али ми и даље није јасно како излази на крај са Шерманима и М10 једино ако не нападају један по један, што би било глупо. Мада морам признати да ужасно нервира што савезници нису баш тако ефикасни у борби са оклопом, посебно њихова пјешадија, за разлику од њемачке, која дере и оклоп, посебноп storm-ови. А што се тиче артиљерије, она је одлична против дефанзивног непријатеља, али против онога ко је у офанзиви не користи баш толико колико кошта. По мени Нијемци су јачи.

Situacija je bila takva da su se Americki tenkovi zgusnuli i napali svi odjednom ali sam ja usmeravao napad obavezno na jedan po jedan tenk, Tigrovi su bili okrenuti frontalno ka njima i to je to, mozda gresim u necemu ali mismi da je tako bilo.

I josh jedna stvar Tigrovi su bili sa Elite iskustvom, i to je sigurno doprinelo.

Zato saveznici imaju prednost Air strike-a, artiljerija udara bilo gde na mapu, i njena uloga je da uopste ne dozvoli Nemcima da ojacaju i da ih non-stop pumpa, imaju APC sa onim topovima odmah na pocetku, i mislim da su im tenkovi jeftiniji osim M26 (treba uperediti).

A sto se tice pesadije, njihova obicna pesadija je bolja na blizinu od folksgranadies-a, a gubi na daljini, dok je Americka padobranska pesadija ona koja je zahebana.

Situacija je bila takva da su se Americki tenkovi zgusnuli i napali svi odjednom ali sam ja usmeravao napad obavezno na jedan po jedan tenk, Tigrovi su bili okrenuti frontalno ka njima i to je to, mozda gresim u necemu ali mismi da je tako bilo.

I josh jedna stvar Tigrovi su bili sa Elite iskustvom, i to je sigurno doprinelo.

Zato saveznici imaju prednost Air strike-a, artiljerija udara bilo gde na mapu, i njena uloga je da uopste ne dozvoli Nemcima da ojacaju i da ih non-stop pumpa, imaju APC sa onim topovima odmah na pocetku, i mislim da su im tenkovi jeftiniji osim M26 (treba uperediti).

A sto se tice pesadije, njihova obicna pesadija je bolja na blizinu od folksgranadies-a, a gubi na daljini, dok je Americka padobranska pesadija ona koja je zahebana.

Па одмах видим да је то грешка јер је предњи оклоп Тигрова непробојан. Треба ударати с леђа, ако ништа бар пјешадијом. Артиљерија савезника је добра али само ако се паметно користи, иначе одоше ресурси. А што се тиче APC-a они се лако уништавају са storm или оним grenedirima или како већ, а volks уоште не треба ни градити јер су бескорисни. Мене код савезника нервира што једино падобранци имају базуке, наспрам Нијемаца чија пјешадија може много да помогне у борби против тенкова. И још када додам да Нијемци могу своје топове сакрити, тако да имају предност првог удара... Их.

Mislio sam na jedinicu na mapi koja moze da gruva daleko kod saveznika, ne na off map. Ta artiljerija mi je napravila katastofalan problem jedva sam se iscupao.

A obletati oko tigra je lase reci nego uraditi:D, nema sanse u zaru borbe da upravljash sa 6 tenkova kako ce koji da se okrene... ili bar ja ne mogu.

E pazi kad su VolksG sjajna jedinica ja je ivek koristim za protiv pesadije, provereno oderu odred
Rendzera, ali ih dodatno uvek opremim Jurisnim puskama 44 i to za 50 municije bagatela i oda ce odrati sve osim mozda padobranaca.

Evo kako ja kombinijem pesadiju 2 VolksGr. i 1 PanzerGr sa dva Panzerfausta, dok VoG. glume topovsko meso PaG. rokaju,ali ih nikad ne saljem same na tenkove nego samo protiv bunkera i AT topova, gde su najefikasniji.

Dobro je skrivanje AT topova kod nemaca ali samo sluzi za odbranu.

Inace ja sam ulogovan na Hamachi :D

PS. i deinstalirao sam NOD , ko ga shisha, imam dual boot pa cu ga instalirati u Visti.

Poslednja izmena:
Mislio sam na jedinicu na mapi koja moze da gruva daleko kod saveznika, ne na off map. Ta artiljerija mi je napravila katastofalan problem jedva sam se iscupao.

A obletati oko tigra je lase reci nego uraditi:D, nema sanse u zaru borbe da upravljash sa 6 tenkova kako ce koji da se okrene... ili bar ja ne mogu.

E pazi kad su VolksG sjajna jedinica ja je ivek koristim za protiv pesadije, provereno oderu odred
Rendzera, ali ih dodatno uvek opremim Jurisnim puskama 44 i to za 50 municije bagatela i oda ce odrati sve osim mozda padobranaca.

Evo kako ja kombinijem pesadiju 2 VolksGr. i 1 PanzerGr sa dva Panzerfausta, dok VoG. glume topovsko meso PaG. rokaju,ali ih nikad ne saljem same na tenkove nego samo protiv bunkera i AT topova, gde su najefikasniji.

Dobro je skrivanje AT topova kod nemaca ali samo sluzi za odbranu.

Inace ja sam ulogovan na Hamachi :D

PS. i deinstalirao sam NOD , ko ga shisha, imam dual boot pa cu ga instalirati u Visti.

Та артиљерија је и мене увела у пораз када је партија већ била добијена, али то је било давно и још сам био млад и зелен. А што се тиче управљања више јединица, па могуће је уз мало вјежбе. А скривање AT топова је управо значајна предност Нијемаца јер онда можеш дочекати тенк мучки, с леђа и ударити гдје је најрањивији, а да не спомињем да их је тако лакше сакрити од ненеаданих посјета у позадини, које могу да их униште час посла.

Nazad
Vrh Dno