Šta je novo?

Mafia II

...***... za to nisam znao, a precica kao pravih klasicnih precica na stazi nema...
Ma opusteno, bitno je da smo sve to prosli, a kako, to je manje bitno... tj. meni je bitno, ali nekima i nije...
Nego, najava je za q42008 ako se ne varam... Nacekacemo se...

Ma koja najava :wall:

Loženje - eto šta je :mad:

Jedno ti mogu reci: ljudi koji igraju GTA su sigurno ljubitelji Grand show-a, dok za igrace Mafie ne mogu nista da garantujem :).
oni su i ljubitelji godfathera + kneleta i kristijana :D
sem vrhunske muzike Django Reinhardt-a i "godfather like" price mafia je u sustini prosek ;)
Ko je odigrao UMETNICKA DELA kakva su Mafia, Syberia, Fahrenheit, zna o cemu pricam.
haha daj mi fon tvog dilera plz :d

p.s.ne bi nikako trebao da hvalis pc gaming gore navedenim igrama a da istovremeno pricas: "konzole su za klince" smesno je ;)

Anyway, ceo topik je bio fina moša, od Mafije 2 ništa. Ovo može da se polako zaključava...

Poslednja izmena od urednika:
Ljudi, tema ovde je Mafia2, a ne igre na konzolama. Dakle, vracajte se na temu ili da stavljamo katanac.

Ljudi, tema ovde je Mafia2, a ne igre na konzolama. Dakle, vracajte se na temu ili da stavljamo katanac.

Zakljucavaj i baci kljuc negde ili ga pojedi :D, jer od nastavka jedne od najboljih igara ikada izgleda nema nista :S:.

uh, kako bi bilo dobro da se pojavi...
rado cu preci HL2:E2, novi MoH, CoD i slicne stvari, ali za ovu igru bih bas, bas voleo da se pojavi...

Cool. Valjda ce biti ponovo cekanja da se otvori most dok vozis taksi a vreme ide :D

Mislim da to nisu nikakvi screenshot-ovi (ne da mislim - nego i nisu) - već samo idejna rešenja za budući izgled igre (tj. umetničke vizije ;)).
Na sajtu Illusion Softworks nema ničega o Mafiji 2 - jer verovatno nisu ni počeli da rade na programu - imaju za sada samo scenario i dizajnerska rešenja (pretpostavljam - al bih mogao i da se kladim u to). Nikakav engine - ma još ništa ...
Lepo : 40-te i 50-te godine XX veka i nova saga o anonimnom heroju podzemlja - samo da se ne ponove - jer je u ovom slučaju dobar scenario već 50% uspeha.

Pa na sajtu illusiona zadnja vijest je iz 6.6.2006 ako sam dobro vidio vise od godinu bez updatea istog, to mi je malo neozbiljno

To stoji.
Možda su u strogoj tajnosti radili pa su rešili da nas iznenade? Kao, svi pričaju o Crysis - kad ono Mafia 2 iz vedra neba.
Suviše lepo da bi bilo istinito. Očekujte je tek za godinu dana (slobodna procena).

Edit :
Pogledajte ovu staru vest:
http://3dgpu.com/archives/2005/04/30/mafia-2-not-cancelled-expected-2006-07/

Ipak je moguće da su radli na Mafiji i proteklih godina (tako da ona moja ironična primedba nekoliko redova gore može da bude i delimično istinita) - tj. moguće je da imaju i nešto već odrađeno.

Poslednja izmena:
Ostaje nam samo da cekamo i da se nadamo, da ce izaci!Steta,a bas sam se obradovao kad sam video temu!:wall:

Ja upravo treba da preuzmem piće na parkingu od lika iz Kentakija kad su nas zaskočili Morelovi momci...
Instalirao sam pre par dana ponovo i ne mogu da se načudim koliko je ovo bila dobra igra.

Mislim da to nisu nikakvi screenshot-ovi (ne da mislim - nego i nisu) - već samo idejna rešenja za budući izgled igre (tj. umetničke vizije ;)).
Na sajtu Illusion Softworks nema ničega o Mafiji 2 - jer verovatno nisu ni počeli da rade na programu - imaju za sada samo scenario i dizajnerska rešenja (pretpostavljam - al bih mogao i da se kladim u to). Nikakav engine - ma još ništa ...
Ok, 'ajde na goli otok :p Previse mislis, a po najvise pricas i pretpostavljas (sa velikom sigurnoscu, cim bi mogao da se kladis), a najmanje znas.
Ono su, naravno, screenovi, malo ulepsani i doterani, ali svakako screenovi iz igre, a ne artwork ili, kako je putnik na goli otok klasifikovao, "idejna rešenja za budući izgled igre (tj. umetničke vizije)." fuc* are you blind :trust:

Mafia je potvrdjena jos 2003. od strane Illusion Softworks-a. Nikakvi detalji nisu izneti, osim da projekat postoji. Nakon toga je bilo nekih neosnovanih suskanja, sve do pre nekoliko dana, kada prica o najavljivanju ove igre pocela. Juce, 21. Avgusta, Mafia 2 je i zvanicno najavljena od strane 2K Games.
Detaljnije informacije dobicemo, pretpostavljam, za 3-4 dana, na GC-u u Lajpcigu.

New York, NY - August 21, 2007 - 2K Games, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), today announced that it will publish Mafia 2, a sequel to the original Mafia title that sold more than two million copies worldwide and helped popularize the gangster genre. Featuring a deep mobster-driven narrative packed with both behind-the-wheel and on-foot action, Mafia 2 is the sequel fans have been clamoring for. The game is being developed by Illusion Softworks, developers of the original Mafia title, for next generation consoles and Games for Windows®.

Like the original Mafia title, Mafia 2 immerses players in the mob underworld of a fictitious late 1940's-early 1950's scenario. Players will easily become engaged in the game's cinematic Hollywood movie experience with strong, believable characters in a living, breathing city. By fusing high octane gunplay with white knuckle driving and an engaging narrative, Mafia 2 looks to be the industry's most compelling Mafia title to date.

"As the original Mafia was a big success, we are excited to leverage the power of next generation console technology to create an all-new experience, while embracing the elements that resonated with the previous game's fans," said Christoph Hartmann, President of 2K. "The 'wow' factor of Mafia 2 is definitely the benchmark-setting visual quality and action that you expect to see only in Hollywood movies."

For more information on Mafia 2, http://www.2kgames.com/mafia2/.

Poslednja izmena:
Ja upravo treba da preuzmem piće na parkingu od lika iz Kentakija kad su nas zaskočili Morelovi momci...
Instalirao sam pre par dana ponovo i ne mogu da se načudim koliko je ovo bila dobra igra.

Kraj se meni jako svidja,naravucenije je da se iz toga mozes izvuci samo u sanduku!Bas me interesuje kakva ce biti prica u drugom delu,da li ce reinkarnirati Tomija ili ce pratiti gangsterski zivot nekog drugog lika!

Padam u iskusenje da i ja ponovo predjem prvi deo!:type:

Lepo si naglasio:
PRVI DEO !!!
;-)
Stvarno, igra je super !
Jedino sto sam varao je trka- ucitao sam save sledeceg nivoa !
Znacu predzadnji krug sam prvi i NISTA !
I tako desetinu puta ...
Mislio sam da je bag jer ni ortak koji je vozio svakog kolina do tad i NFS i sve voznje nije mogao da predje ...
Ostalo je VRH !
I ja jedva cekam nastavak- samo da ne bude previse zahtevan !
Ni "prvi" nije ...
:)

Ok, 'ajde na goli otok :p Previse mislis, a po najvise pricas i pretpostavljas (sa velikom sigurnoscu, cim bi mogao da se kladis), a najmanje znas.
Ono su, naravno, screenovi, malo ulepsani i doterani, ali svakako screenovi iz igre, a ne artwork ili, kako je putnik na goli otok klasifikovao, "idejna rešenja za budući izgled igre (tj. umetničke vizije)." fuc* are you blind :trust:

Kad komentarišeš i citiraš - prvo pročitaj celu temu i sve postove redom - sem ako nisi slep ili te mrzi da čitaš sve.
Informacije koje si naveo su već bili postovane u ovoj temi, ništa novo - tako se i tvoj post vrednuje isto ko i moj - jedino što ti uživaš i da dodatno s...š.
I kakav bre goli otok ? O pobornicima ovakvog načina kažnjavanja i jedne ideologije vlada tačno određeno misljenje - dobro poznato svima u ovoj zemlji.

Poslednja izmena:
Ja sam odustao od mafije posle prve misije. Jurila me ona kola, ja ih posle par minuta vratolomne
bežanije nekako zaje...zeznem i oni su prevrnu na krov. Kad ne lezi vraže, misteriozna ruka
njihova kola sablasnim, neprirodnim okretanjem vrati na točkove, te oni nastave da me jure.

Nisam čekao da me neki skriptovan trigger odvede dalje kroz avanturu provaljivanja šta su programeri hteli od mene, nego sam uradio jedan prijatan uninstall.

Lepo si naglasio:
PRVI DEO !!!
;-)
Stvarno, igra je super !
Jedino sto sam varao je trka- ucitao sam save sledeceg nivoa !
Znacu predzadnji krug sam prvi i NISTA !
I tako desetinu puta ...
Mislio sam da je bag jer ni ortak koji je vozio svakog kolina do tad i NFS i sve voznje nije mogao da predje ...
Ostalo je VRH !
I ja jedva cekam nastavak- samo da ne bude previse zahtevan !
Ni "prvi" nije ...
:)

Da prvi kao da ih ima vise!:d

Izgleda da su se svi dobro napatili kod te trke,moram priznati ,u jednom trenutku ,posle stotog neuspeha, razmisljao da odustanem od igre, jer stvarno je postajalo iritirajuce! Mislim da je ta trka najgluplji deo igre,a ostalo je mnogo dobro!:)

Da li je moguce da ste se toliko mucili oko trke? Znaci ostavio sam ih nekih 15-ak sekundi...

@ Superstaljin

Sve su one skriptovane, ali ne mozes zbog toga tako da procenis igru, Mafia je imala Atmosferu, jel se secate sta je to, pored svih ovih shader-a i blum-ova kojima se hrani vasa graficka od 400 eura? Mada sto bi se i trudili da igrate kad je naravno niste platili, samo opalis Unninstal i trazis novu..
Imala je takvu atmosferu da se cinilo kao da igras neki film, kao da si jedan veoma bitan lik u tom virtuelnom svetu, nijedna me igra nije toliko udubila u pricu... i nije tacno da je to "samo jos jedna medju ostalima", nije tacno da ima slicnosti sa GTA i da je kao "ukrala fazon od GTA"... :trust: Da, igras iz treceg lica, postoje automobili i postoji grad... tacno, ista GTA.. :wall:

@ Superstaljin

Sve su one skriptovane, ali ne mozes zbog toga tako da procenis igru, Mafia je imala Atmosferu, jel se secate sta je to, pored svih ovih shader-a i blum-ova kojima se hrani vasa graficka od 400 eura?

Ne prodaj meni tu priču, igram Starcraft, Knights of Honor, Fallout i Arcanum
i plačem za svakim evrom koji sam dao na grafičku.

Mada sto bi se i trudili da igrate kad je naravno niste platili, samo opalis Unninstal i trazis novu..

Fala bogu za to. Da nema toga, pre kupovine igre, tražio bih demo,
a demo bi doživeo istu sudbinu.

Ne volim kada igra ima tako veštačka ograničenja.
Meni ne smeta skriptovanje, smeta mi kada je tako glupo odrađeno da me "izbaci" iz igre.
Call of Duty je gotovo ceo skriptovan, ali je to tako dobro režirano da sam uživao kao u retko kojoj drugoj igri.

Kad komentarišeš i citiraš - prvo pročitaj celu temu i sve postove redom - sem ako nisi slep ili te mrzi da čitaš sve.
Informacije koje si naveo su već bili postovane u ovoj temi, ništa novo - tako se i tvoj post vrednuje isto ko i moj - jedino što ti uživaš i da dodatno s...š.
I kakav bre goli otok ? O pobornicima ovakvog načina kažnjavanja i jedne ideologije vlada tačno određeno misljenje - dobro poznato svima u ovoj zemlji.
Ma kasno sada, dzaba se vadis, usao si u vec prepunjenu kantu ljudi markiranih kao "ne razumem se mnogo, al' pricam k'o strucnjak". Ma na goli otok tebe :p

Poslednja izmena:
Ne volim kada igra ima tako veštačka ograničenja.
Meni ne smeta skriptovanje, smeta mi kada je tako glupo odrađeno da me "izbaci" iz igre.
Call of Duty je gotovo ceo skriptovan, ali je to tako dobro režirano da sam uživao kao u retko kojoj drugoj igri.

Ne znam o cemu pricas, kakvo "izbacivanje" iz igre, nije nista toliko tesko pa da bas ne moze da se predje, nije uopste iritantno uradjeno da ne mozes da im pobegnes ili tako nesto, tipa NFS "catch up" sistem...
Da si probao igru duze od 5 minuta shvatio bi zasto je vecini ljudi najbolja igra ikada, ali opet ponavljam, sto bi se cimao kad te nije nista kostala, zbog tog razmisljanja sada nijedna igra ne valja ljudima. Tacno da izlazi dosta djubra, ali da vas vidim kako bi ih otpisivali tako lako da ste kupili original...
Znaci bukvalno nemate pravo ni da ih kritikujete niti ista da komentarisete... Koliko je to licemerno?
Zato i izadje jedna dobra igra na PC-u u dve, tri godine... jer izdavaci i programeri razmisljaju u fazonu "sto da se cimamo, kad ce ionako biti krekovana i ispljuvana na forumima od ljudi koji su je "kupili" na torrentu"...

Ne znam o cemu pricas, kakvo "izbacivanje" iz igre, nije nista toliko tesko pa da bas ne moze da se predje, nije uopste iritantno uradjeno da ne mozes da im pobegnes ili tako nesto, tipa NFS "catch up" sistem...

Da, zato sam i NFS:U disk bacio u vidu nindža zvezdice direkt u kontejner.

Da si probao igru duze od 5 minuta shvatio bi zasto je vecini ljudi najbolja igra ikada, ali opet ponavljam, sto bi se cimao kad te nije nista kostala, zbog tog razmisljanja sada nijedna igra ne valja ljudima. Tacno da izlazi dosta djubra, ali da vas vidim kako bi ih otpisivali tako lako da ste kupili original...

Da, mnogo bih se bolje osećao da sam dao 60 evra za original igre koja mi ne odgovara.

Znaci bukvalno nemate pravo ni da ih kritikujete niti ista da komentarisete... Koliko je to licemerno?

Get off your high horse. Ti si pretpostavljam igrao original Mafia?

U najboljem slučaju, kupio si neko bargain-bin-budget izdanje od koga 0 evra ide
u džepove developera.

Zato i izadje jedna dobra igra na PC-u u dve, tri godine... jer izdavaci i programeri razmisljaju u fazonu "sto da se cimamo, kad ce ionako biti krekovana i ispljuvana na forumima od ljudi koji su je "kupili" na torrentu"...

Jes'... a jadni programeri i izdavači i dan danas prave igre iz čiste ljubavi, čak i Karl Marks vrti glavu pred tolikim nepoštovanjem kapitalizma,
dok mi, zli Srbijanci masnim prstima bahato mlatimo monitore dok sa dubokim nepoštovanjem igramo retke bisere gameplaya koje su upropastili pirati. Yeah, right!

Da se ne lažemo, pirati najviše obrću para na igrama kao što su SIMS, GTA, Need For Speed,
veliki hitovi se piratuju naveliko... čim nečiji naslov prsne, odmah se za to krive pirati.
Ballmer nedavno reče "piraterija je kriva zbog slabe prodaje Windows Vista" i ostade živ.
Portparol pirata nije pozvan da kaže "ne bih ti koristio Vistu ni da je džabe".

Da, mnogo bih se bolje osećao da sam dao 60 evra za original igre koja mi ne odgovara.

Ne, nego bi malo duze razmislio i dao malo vecu sansu igri...

Nisam ni ja igrao original, ali bih sad kupio iz cistog respekta (jel zna neko da li ima mozda negde?) kao sto sam skoro uzeo Richard Burns Rally original iz cistog respekta..

Nervira me to, mnogo ke*jate, mislim za Mafiu reci da je djubre ili sta vec, otpisati je posle 5 minuta??! i ponavljam to je sve zbog tog "dzabe je" mentaliteta..

Ma kasno sada, dzaba se vadis, usao si u vec prepunjenu kantu ljudi markiranih kao "ne razumem se mnogo, al' pricam k'o strucnjak". Ma na goli otok tebe :p

Pa prosvetli nas kao stručnak umesto da na stručniji način tumačiš iste vesti koje svi ostali mogu da pročitaju. Dva tvoja posta (i jedina) u ovoj temi su čisti flame ( a i dva poslednja moja ) kao i postovi ove dvojice gore.
Ode tema u q.... i to baš od tvog posta.
Stručnjak si ti samo za WC šolju - to na temu "kako je napuniti".

Poslednja izmena:
Pa prosvetli nas kao stručnak umesto da na stručniji način tumačiš iste vesti koje svi ostali mogu da pročitaju. Dva tvoja posta (i jedina) u ovoj temi su čisti flame ( a i dva poslednja moja ) kao i postovi ove dvojice gore.
Ode tema u q.... i to baš od tvog posta.
Stručnjak si ti samo za WC šolju - to na temu "kako je napuniti".
I love you too :)

Nazad
Vrh Dno