Znachi "majstori" u ovom dupetu od zemlje u smeshim uslovima su bolji od onih iz Microsofta ?![]()
Ne zna se ni da li su 65nm modeli uopšte došli u prodaju. A oni bi trebalo da donesu i novu ploču sa premeštenim komponentama.i sta sad ispade,ni ovi chipovi od 65nm nisu ispravili gresku....E stvarno ovi ljudi nemaju veze s vezom....nista,krstimo se i cekamo 45nm verziju.....
Znachi "majstori" u ovom dupetu od zemlje u smeshim uslovima su bolji od onih iz Microsofta ?![]()
radi savršeno, šta da vam kažem... mislim da je u cugu radila preko 14 sati!
WOW! CELIH 14 SATI ?!?!!
- ne mogu da verujem da i dalje preporucujes Xbox360 za kupovinu posle svega?!
To i dalje nista ne znaci. Niko ovde od nas nema ni predstavu o tome koji su ciljevi MS-a, koja je finansijska konstrukcija itd. Price o tome kako MS ima ili nema "lufta" su smesne.
A ti znas da li imaju ili nemaju lufta jer si intimno upoznat sa finansijskim planovima MSa-?
To i dalje nista ne znaci. Niko ovde od nas nema ni predstavu o tome koji su ciljevi MS-a, koja je finansijska konstrukcija itd. Price o tome kako MS ima ili nema "lufta" su smesne.
i to se zove dugorochni plan, koji Microsoft nikada nije ni imao..
Mada mozda ima necega u xxxandersovim postovima. Malo mi je glupo da velika, ogromna kompanija kao Microsoft udje bezglavo na trziste i izgubi pare. ko zna kakva je pozadina svega ovoga.
ali je vrlo lako moglo da se desi da Xbox360 postigne mnogo veći i sigurniji uspeh.
Mada mozda ima necega u xxxandersovim postovima. Malo mi je glupo da velika, ogromna kompanija kao Microsoft udje bezglavo na trziste i izgubi pare. ko zna kakva je pozadina svega ovoga.
Ne ostaje mi nista drugo nego da se strpim i da stedim pare za ps3 i neki LCD.
Fingers crossed...![]()
Pa isti ti je djavo, samo treba da sachekash pirateriju na PS3, jer ko ne kupuje obe konzole, greshka je kupiti X360, ne zbog danas ili zbog narednih 6 meseci, vec zbog narednih 6-7 godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari