Šta je novo?

Forum računari

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja im skoro poslao mail u kojem pitam da li mogu nekako da dobijem njihov cenovnik komponenti?
Lik mi odgovara da bi bilo najbolje da ih pozovem i da se dogovorimo kakav bih racunar hteo i na koji nacin bih taj racunar mogao da platim???
Boze, sacuvaj od ******!!! Ako nemam racunar, da li sam mu od komsije slao mail?
Odgovorio sam im, neka hvala, imam 2 racunara cenovnik mi je trebao za pojedinacne komponente za eventualni upgrade.
Nisu nista odgovorili

Ja nemam neka iskustva sa njima ali mi je prijatrelj ispricao (koji je dosta dugo u IT-u) da su neki njegovi rodjaci kupili u forumu racunar i da je on otisao da pogleda sta je kupljeno...kaze kuili gamer racuna da se deca igraju kad ono katastrofa ni g od gamer mesine jedva rade starije igre a novije ni slucajno....na njegovo insistiranje vratili su racunar i dobili novac nazad....

Ja im skoro poslao mail u kojem pitam da li mogu nekako da dobijem njihov cenovnik komponenti?
Lik mi odgovara da bi bilo najbolje da ih pozovem i da se dogovorimo kakav bih racunar hteo i na koji nacin bih taj racunar mogao da platim???
Boze, sacuvaj od ******!!! Ako nemam racunar, da li sam mu od komsije slao mail?
Odgovorio sam im, neka hvala, imam 2 racunara cenovnik mi je trebao za pojedinacne komponente za eventualni upgrade.
Nisu nista odgovorili

Ma ti si sitna ovca, ti hoćeš da kupiš 1-2 komponente, šta na tebi da zarade?!?
A pri tom još se i razumeš... ;)
Njima tebaju neke budale koje zapale sa reklamama na Pinku u RTS, to gledaju bre sve neki zatupljeni ljudi i njima trebaju takvi da ih šišaju...

Poslednja izmena:
Ma ti si sitna ovca, ti hoćeš da kupiš 1-2 komponente, šta na tebi da zarade?!?
A pri tom još se i razumeš... ;)
Njima tebaju neke budale koje zapale sa reklamama na Pinku u RTS, to gledaju bre sve neki zatupljeni ljudi i njima trebaju takvi da ih šišaju...

Ma nije meni krivo zbog tih zatupljenih i sto im pune glavu, nego sto kasnije ti zatupljeni tebi drze predavanje u nesto sto se ja i ti godinama razumemo, a oni, jelte, naucili od profesionalaca kao od ovih sa Pinka...;)

Cekajte ljudi,

Napisao sam vam kakve su im bile cene pre nedelju dana, ovo sto sam ja video je vise nego pristojno.

Ja stvarno ne znam sta su oni ranije radili, ali ja cu da kupujem kod onog ko mi ponudi najbolju cenu, a nek se reklamira i na pijaci i po policijskim stanicama, sta me briga??

Cekajte ljudi,

Napisao sam vam kakve su im bile cene pre nedelju dana, ovo sto sam ja video je vise nego pristojno.

Ja stvarno ne znam sta su oni ranije radili, ali ja cu da kupujem kod onog ko mi ponudi najbolju cenu, a nek se reklamira i na pijaci i po policijskim stanicama, sta me briga??

Pa ko ti brani, ako ti cene odgovaraju kupuj u FORUM racunarima.

Cekajte ljudi,

,)

CENA je bitna! SVE OSTALO nije! A quality i "keve mi" garancija se podrazumeva :S: ...

pa nije bas tako crno, postoji nesto sto se zove "drzava" (u nasem slucaju neki neoptimizovani port sa neke evro konzole, koji lose i radi i na high-end Srbima) koja je necim zvanim "zakon o zastiti potrosaca" uredila tako da ako drzavljanin ima nesto sto se zove "fiskalni racun" (potvrda da je robu i porez platio novcanim jedinicama, a ne prasicima, rakijom ili sljivama) za robu koju je pazario, diler (ili prodavac) je duzan da mu izadje u susret po pitanju garancije i reklamacija. U suprotnom, drzavljanin moze lako da ispadne zec u ovcijoj kozi i da potrci do necega sto se zove "trzisna inspekcija". Za neupucene, to je organ koji sluzi za naplacivanje kazni visokih iznosa, a u procesu moze da pomogne i zeki koji je dotrcao da se pozali. Tako da, FORUM racunari ili ne, za njih vazi isto sto i za ostale, tako da "keve mi" garancija nije bas ni njima u najboljem interesu.

Ne mogu da verujem

Javi mi se danas zena da joj proverim konfiguraciju, kao jel valja to.I pocne prica, kao od Forum racunara je uzela predracun.....i cita mi komponente....kad dodje do kucista krene ono model......i kao ultra mega giga specijalni poklon KUCISTE BEZ PREGREJAVANJA.
Koji su to skotovi u tom Forumu, pa to je ne verovatno.

Pozdrav, i cuvajte ih se.

pa nije bas tako crno, postoji nesto sto se zove "drzava" (u nasem slucaju neki neoptimizovani port sa neke evro konzole, koji lose i radi i na high-end Srbima) koja je necim zvanim "zakon o zastiti potrosaca" uredila tako da ako drzavljanin ima nesto sto se zove "fiskalni racun" (potvrda da je robu i porez platio novcanim jedinicama, a ne prasicima, rakijom ili sljivama) za robu koju je pazario, diler (ili prodavac) je duzan da mu izadje u susret po pitanju garancije i reklamacija. U suprotnom, drzavljanin moze lako da ispadne zec u ovcijoj kozi i da potrci do necega sto se zove "trzisna inspekcija". Za neupucene, to je organ koji sluzi za naplacivanje kazni visokih iznosa, a u procesu moze da pomogne i zeki koji je dotrcao da se pozali. Tako da, FORUM racunari ili ne, za njih vazi isto sto i za ostale, tako da "keve mi" garancija nije bas ni njima u najboljem interesu.

Nije bas tako... pre par godinica ******** je prodavala krseve, i kada bi se ljudi zalili na nestabilnost i zaglavljivanje prvo pitanje je bilo: Da li ste instalirali legalan software? nasi racunari su atestirani i rade samo sa legalnim programima, a zaglavljuju sa piratskim:wall: Ljudi cesto izbegavaju konflikte i gutaju krseve jer ne znaju koliko tu ima istine.
Zakon o zastiti potrosaca najmanje stiti potrosaca. Molim vas, nemojte me vise braniti.:mad:
U garantnom listu cesto pise da garancija ne vazi u slucaju nestrucnog servisiranja i rukovanja!
Izvinite, a sta je to "nestrucno rukovanje"? Ja enter stiskam po nekoliko puta, mozda to?

bilo je svega - pa i toga. Ali u svakom slucaju vredi probati. Bilo je dosta uvazenih reklamacija koje su clanovi ovog foruma izvojevali inspekcijom koja im je uvek izlazila u susret (ako su imali racun i garanciju). Mene licno kad pitaju "da nije slucajno bilo nestrucnog rukovanja" ja im odma kazem da zbog uslova u garancijama ja sa hardwerom vec godinama samo nogujem i vratim se na svoju pricu, a on nek razmislja sta je "nogovanje" :D

stvarno sta ti je to "nogovanje"?

spichish uredjaj nogom da proradi :D

I sta onda kad ne proradi?
:p

Cekaj pa ovo FORUM RACUNARI mi lice na politicare...poltrone,samozive prevarante!
Sta je tu novo?uvek uspeva prevara,obicnog coveka je najlakse obraditi,kupi tj. glasaj za te i te

Nogovanje je TM by me :p To nije rukovanje, vec nogovanje hardwerom. Ne znam kako drugacije da objasnim. Noznim palcem i prstom do njega hvatas hardwer i montiras ... :d Niko t i ne moze reci da si nestrucno "rukovao" posto se na sudu sve uzima "zdravo za gotovo" :p

Poslednja izmena:
bilo je svega - pa i toga. Ali u svakom slucaju vredi probati. Bilo je dosta uvazenih reklamacija koje su clanovi ovog foruma izvojevali inspekcijom koja im je uvek izlazila u susret (ako su imali racun i garanciju). Mene licno kad pitaju "da nije slucajno bilo nestrucnog rukovanja" ja im odma kazem da zbog uslova u garancijama ja sa hardwerom vec godinama samo nogujem i vratim se na svoju pricu, a on nek razmislja sta je "nogovanje" :D

Vrh :D !

Nogovanje je TM by me :p To nije rukovanje, vec nogovanje hardwerom. Ne znam kako drugacije da objasnim. Noznim palcem i prstom do njega hvatas hardwer i montiras ... :d Niko t i ne moze reci da si nestrucno "rukovao" posto se na sudu sve uzima "zdravo za gotovo" :p
eeeeee... moracu da te tuzim za naziv, jer ga koristim vec godinama, a ti ga sada maznuo... Ili lepo da ovo proglasimo za "open source" pa neka svi uzivaju u blagodetima nogovanja :D

spichish uredjaj nogom da proradi :D
Been there, done that! :D Ozbiljno, na maticnoj mi losi konektori za IDE kabl, pa je cesto trebalo malo "nogovanja" da komp proradi :d Sada vise ne treba ,)

A sto se tice Forum racunara...
Mene je pre neki dan jedan lik (kog sam tada prvi put video u zivotu) pitao za njih i ja mu samo lepo kazem, zaobidji ih u sirokom luku, prevaranti su. Cini mi se da me bas ozbiljno shvatio...
Mislim da ne bi bilo ispravno da nekome ne kazem kakvi su oni u stvari, ali ne bih se ni previse polomio niti ulazio u neke rasprave zbog toga. Jednostavno, ljudi koji me znaju i koji me cene, takodje cene moje misljenje (posebmno u nekim oblastima) i njih nema potrebe previse ubedjivati. A onaj ko nema pojma a misli da je najpametniji... pokusacu da mu utvorim oci, ali ako ne ide, onda neka pogresi, ni to nije lose svaki put... nekada te nauci nesto.

HAHA
Ova ti je dobra:,,:

Problem je u tome shto ovako funkcionishe ne samo velika vecina ove drzave, nego cela planeta, i nema nameru da se popravi, jer kada jedan pochne da radi na prevaru a predstavlja se ovako, uvlachi u prevaru i kompletnu konkurenciju, jer ti poshtenjem protiv ovakvih stvari ne mozesh. I tako malo po malo ko hoce da opstane, mora da bude lopov i prevarant, a ko to ne moze/nece, odustaje od posla. Na kraju ostaju samo lopovi, samo zato shto prosechan kupac nema pojma i kupuje "ono shto je jeftinije". Konkretnih primera ima koliko hocesh, ali ako krenem da ih nabrajam, javice se ovi prosechni kupci pa odosmo u flejm :D

Ko je gledao film Idiocracy, mislim da su buducnost planete neverovatno uboli...

Poslednja izmena:
@svi

hvala ali nogovanje je ozbiljna stvar !! :D

Poslednja izmena:
Problem je u tome shto ovako funkcionishe ne samo velika vecina ove drzave, nego cela planeta, i nema nameru da se popravi, jer kada jedan pochne da radi na prevaru a predstavlja se ovako, uvlachi u prevaru i kompletnu konkurenciju, jer ti poshtenjem protiv ovakvih stvari ne mozesh. I tako malo po malo ko hoce da opstane, mora da bude lopov i prevarant, a ko to ne moze/nece, odustaje od posla. Na kraju ostaju samo lopovi, samo zato shto prosechan kupac nema pojma i kupuje "ono shto je jeftinije". Konkretnih primera ima koliko hocesh, ali ako krenem da ih nabrajam, javice se ovi prosechni kupci pa odosmo u flejm :D

Ko je gledao film Idiocracy, mislim da su buducnost planete neverovatno uboli...

Živa istina, nažalost...

A kuciste bez pregrevanja, vam nije zanimljivo za diskusiju?

@veske: Pa i nije kad se ne pregrejava = kupiš i ne razmišljaš.Ja sad baš planiram da naručim jedno takvo :d

@gx-x: Nogovanje :lupko:

ti si čovek motokultivator bre :smack:

E bre.
Veran sam korisnik Beotela, ali ovo...
Necu preci kod drugih, ali me vredja kada oni udju u ovako nesto (pare cine cuda, profit jos veca!!!)

Reinstalirao sam coveku masinu kupljenu u Forum-u i naplatio mu 1000din, kaze covek ti klik-klik i 1000din, reko ja sam ipak nesto radio a tebi su na dobar dan uzeli minimum 250e vise(nego sto bih mu ja naplatio)!!!
A ono najsmesnije uzeo je neku "srednju konfiguraciju" ubacili mu ATI 9200SE(ne znam gde je iskopase), bar da su 6200. Al ****ga zato je dobio stampac besplatno!!!

Pre je ovo sramota nego deracina. Al kao sto neko rece gore, treba znati prodati jer drugacije preziveti ne mozes. A sto je zalosno ovi ne prezivljavaju nego zive mnogo lepo. Al ko zna-zna.
Dodje na TV da se reklamira, nalaga ljude trepno nije, ne mogu da verujem. Al mislim da to vise govori o ljudima, kojih je vecina u ovoj Srbiji, koji kupuju te racunare, a najgore sto ih je 90%. A oni su ih lepo analizirali - daju ljudima sta im treba. Ja sam jedno provalio da ljudima cena i nije bitna kupe na mestu gde im sklope lepsu pricu i u "ozbiljnoj firmi", reklama najbitnija, trt. A sto im vise naplatis to je bolje - provereno.

Reinstalirao sam coveku masinu kupljenu u Forum-u i naplatio mu 1000din, kaze covek ti klik-klik i 1000din, reko ja sam ipak nesto radio a tebi su na dobar dan uzeli minimum 250e vise(nego sto bih mu ja naplatio)!!!
A ono najsmesnije uzeo je neku "srednju konfiguraciju" ubacili mu ATI 9200SE(ne znam gde je iskopase), bar da su 6200. Al ****ga zato je dobio stampac besplatno!!!

Pre je ovo sramota nego deracina. Al kao sto neko rece gore, treba znati prodati jer drugacije preziveti ne mozes. A sto je zalosno ovi ne prezivljavaju nego zive mnogo lepo. Al ko zna-zna.
Dodje na TV da se reklamira, nalaga ljude trepno nije, ne mogu da verujem. Al mislim da to vise govori o ljudima, kojih je vecina u ovoj Srbiji, koji kupuju te racunare, a najgore sto ih je 90%. A oni su ih lepo analizirali - daju ljudima sta im treba. Ja sam jedno provalio da ljudima cena i nije bitna kupe na mestu gde im sklope lepsu pricu i u "ozbiljnoj firmi", reklama najbitnija, trt. A sto im vise naplatis to je bolje - provereno.
ma trebao si da mu naplatis jos vise :) ako,ko ga :hump:

trebao sam, moze se reci da sam mu besplatno instalirao. Ma treba to derati:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno